2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizim anne sütü sadece canım hiç daha olmamıştı kabız olmuyor diye diye kendim nazar ettim çocuğa
Canım doktor dedi ki bizim için prematüreler her gün kaka yapmayabilir mamayı tutar içindeki bütün vitamini almak için dedi normal 3 gün yapmaması dedi belki seninkide ondandır ama bide ben baya araştırırken bu konuyu anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar kabız olmasının normal olduğunu öğrendim

Bizimki vaktinde doğdu aslında ama aynen canım normal ama 1 hafta da beklerse çocuğa yazık biz bile zorlanıyoruz 2 3 gün gidemeyince ondan içirdim valla zeytinyağını bakalım bundan sonra ne sıklıkta olacak bu kabızlık illeti

Evet canım olabiliyormuş öyle sen gene içir faydası oluyormuş zeytin yağının 3 ayrı doktorda tavsiye etti

Kızlar bizim kız 7 den beri ayakta uyutuyorum yatağa koyuyorum uyanıyor gözler resmen kayıyor uyku diye emziriyorum sallıyorum yok yok yani her gün aynı şey alıştım ama ona açıyorum açıkçası gözlerini açmak için zorluyor yaa en son artık bayılıp kalıyor da kaç saat sonra

Bizimki de kaç saattir son ses ağlıyor eşimin çalışma saatleri değişti 24 saat e döndüler dedim yemek yapayım yarın gotursun yesin bizim kızın ağıtlarını susturmaya calıscam diye unutmusum yemek dibine tutmuş üstüne hala susmayıp devam etti aglamaya böyle resmen çileden çıkacak gibi sinir geldi kaldırıp konuşunca bir susuyor suratıma bakıyor sonra geri son ses devam, diyorum bak susabiliyorsun e niye ağlıyorsun o zaman bu kadar çok

Sabah 7 değil , di mi canım?

Valla öyle bak kaç saat oldu halen uğraşıyorum bir günlük bişey olsa takmicam her gün aynı şey akşam olmasından korkar oldum başıma ağrılar girdi gerçekten sinirlerim harap oldu nasıl yapicam ne yapicam cikmazdayim

Bizim de aynı, hatta 3 4 gündür kakasını yapmıyordu ama önceden de olduğu ve doktor normal dediği için kasmıyorum
İlk kez 4.gün yaptı bzm. Ama o gün gercekten mutsuzdu. Memnuniyetsiz gibiiydi daha doğrusu ağlamıyordu ıkınmıyordu ama. Ben de zeytinyağı içirdim sütümün içinde. Acaba hıc karısmasak mı kendı halıne mi bıraksak bilemiyorum ki.

Ben regl olmusum. Zaten 45 gün lekeliydı bugun 57.gün. 12 gün filan temız gezdım. Cok erken ama hakikaten şok oldum ilk cocuktan sonra dördüncü ayda olmustum. Ne acelesi var bilmiyorum ki

Ben regl olmusum. Zaten 45 gün lekeliydı bugun 57.gün. 12 gün filan temız gezdım. Cok erken ama hakikaten şok oldum ilk cocuktan sonra dördüncü ayda olmustum. Ne acelesi var bilmiyorum ki
Ahh canım bende regli sayılıyor sanırım lekelenme tekrar başladı 3gün temiz gezdim 56.günde tekrar leke geldi beni oynatıyor resmen napıcam bilmiom regli gibi yoğunda değil dediğin gibi diğer ikisinde 4ay rahattım nası olcak bilmiyorum eşim artık isyanlarda ben sıkıldım bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…