2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla bende 7 vermistim 5 kalmisti 1 geri aldim ama zaten bunyeme gore kilolu hamile kalmistim. Druma sordum diyet yapabilir miyim diye 6aya kadar yasak drdi
Bende bebeği kontrole götürdüğümüzde bende tartıldım baktım 3 kilo gitmiş söylendim biraz bu kadarcık mı diye doktor 6 ay yasak diyet dedi banada , tiroidim var birde emzirirken vermezsem sonrasında çok daha zor olacak canım

Kızlarrr kızlarrr bebenizi uyutup yatağa koyarken elinizi kolunuzu altından ışık hızıyla nasıl çekiyorsunuz tam koyuyorum elimi yavaşça çekiyorum ama hissediyor yavrum tekrar geri al tekrar uyut derken bir kısır döngü içindeyiz sağ kolumu hissetmiyorum

Burda kabızlık konuşulurken iyi bari bizim kız olmuyor diyordum çocuk 2 gündür yapamadı öğlen çay kaşığı ile zeytinyağı verdim az önce emzirirken bir koku yayıldı aha dedim biraz yaptı heralde altını bir açtım volkan patlamış çocuğun içinden dahada yapıyordu hala tam yeni bezi takıyorum şırr diye işemeye başladı bu sefer yavrum zeytinyağını içirmesem çocuk çatlayacakmış içinde tuta tuta

ben 3 kulhüvallah bi elham okuyorum uyanmasın diye

rahatsız ediyo muydu yapamaması? bebeklerin kabız sayılması için keçi pisliği şeklinde yapmaları lazımmış.

benimki bi keresinde tam bezini değiştirirken annemin üstüne bırakmıştı ne var ne yok. tam bitti derken bi de şırıltı

ben 3 kulhüvallah bi elham okuyorum uyanmasın diye
Ay canım kahkaha attım ya bende ödüm patlaya patlaya tuhaf hal ve hareketlerde koymaya çalışıyorum ama popo yere değdiği an elimi çektiğim an gözler fırt açılıyor nasıl olcak bilemedim yaa şaka maka kucağa alıştı benim ki bir robot falan olsa diyorum kollarım tutmuyor

Benim ki her kakada üstüme ediyor valla

Biz her gün veriyoruz canım zeytin yağı mamaya katıp iyi geliyor bizimkide 3 günde bir yapıyor üstüme başıma nereye denk gelirse atıyor

kucağa alışmasalar ne iyi ya. gittikçe kilo alacaklar uzayacaklar hayırlısıyla. ne bel kalır ne bacak

Valla hiç yapmadı sıkıntı orda normalde her değiştirmemde mutlaka yapar çok nadirdir sadece çişli bez değiştirdiğim o gün altını değiştirip gittim sağlık ocagına arabayla hemen 5 dk doktor kalcasına bir bakayım dedi altını bir açtım yapmış hemen yani 2 gündür hiç yapmıyordu ve çok gazi vardı uyuduğu yerde pıt pıt sesler çıkarıyordu ıkına ıkına ve altını değiştirirken gazını çıkardım kokuyordu gazi , zeytinyağını içince rahatladı kabızsada değilsede artık canım

Benim kızım da iki aylıj filandı eşim altını değiştirirken ve daha bezi takmamışken bırden kakiş yapmaya başlamıştı, avcunu tutmuştu poposunun altına, dolmuştu avcu, hatırladıkça gülerim

Bzm de sadece anne sütü ve hakıkaten kokuyo gazı, dıyorum bu ne oğlum ve ben de nazar ettim :/ neyseki zeytinyağı var

Bizim de aynı, hatta 3 4 gündür kakasını yapmıyordu ama önceden de olduğu ve doktor normal dediği için kasmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…