2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizimki de öyle.. ama ben 7’den sonra aksine 11-12’ye kadar uyumasında gece uykusunu biraz uzatsın diye bakıyorum.
Bende oyoe bakiyordum ama bı işe yaramıyor canım okadar saat uyumuyor bak mesela 7 gibiydi kalktı oynadı etti uykusu var belli 9 gibi 5 10 dakka memede uyudu sonra 11.5 süt verdim yatağına koydum kendi başına uyumadı salla din yine uyumadı gezdirdim kucağımda tık yok en sonr 12 geçiyordu uyudu yatağa girdim bı iac dakka sonra uyandı tekrra salladım ymuyudu sallama durunca bı kaç dakka sonra uyanıyor uzun sürünce açılıyor süt veriyorim falan en son 1.5 galiba daldı 3.5 5.5 7.5 uyandı yani uyumamasinin da faydası yok bizde bir haftadır her gün böyle gündüz sallanıyorum bile yatağına koyarım uyur genelde

safirrhm bende aynı durumdan muzdaribim dün tam bitti dedim bugün yine lekelenme oldu ama leke değil kanamam oluyor gün iicnde kocamla zaten ikimizde yorgunluktan pek aklımıza gelmiyor bazen aramızda eş ilişkisi bitmiş gibi geliyor uzuluyorum

Lekelenme derken canım yoğun kanama değil ama wcdeyken geliyor kırmızı iice rengi bende eşim bugün kanama var diye yoksa beni mi oyalıyorsun istemiyorsan söyle dedi diğerlerinde böyle bişi yaşamadı çok üzüldüm açıkçası

Ben daha diyemedim

Canım ben biildiğin regl olmusum ama sen bi git doktora 6-7 gün sürmüşse normal de on günü geçiyorsa başka bir doktora git canım. Eminsin demi regl oldugundan?

Bnmkı bıldgn regl. Dün bir sey yoktu bembeyaz akıntıydı. Sabah bı baktm löp diye regl olmusum dün de eşime yarın gece demiştim, çok pişmanım

Neden ki ağrın falan mı oldu benim eş çevrimdışı takilcak baya bı zaman gibi babalık baya etkiledi onu
valla ortam süperdi tam yeriydi biz de deneyelim dedik ama acayip canım yandı her şey normal olmasına rağmen. sanki kasığımı değil de oramı diktiler

Ben regl olmusum. Zaten 45 gün lekeliydı bugun 57.gün. 12 gün filan temız gezdım. Cok erken ama hakikaten şok oldum ilk cocuktan sonra dördüncü ayda olmustum. Ne acelesi var bilmiyorum ki
E
Ben regl olmusum. Zaten 45 gün lekeliydı bugun 57.gün. 12 gün filan temız gezdım. Cok erken ama hakikaten şok oldum ilk cocuktan sonra dördüncü ayda olmustum. Ne acelesi var bilmiyorum ki
İnancınizi mezhebinizi bilmiyorum ama Hanefi lerde en az temizlik süresi 15gundur daha erken gelen özüdür ibadet e engel değildir

desene minnacık boylarına bakmadan parmaklarında oynatıcaklar bizi, senin bebiş kız mı erkek mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…