2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaa aynen benim de canım çok yandı.işin garip tarafı bende doğum sonrası adam akıllı kanama da olmadı,regl de olmadım doktorum da 60.gün de olmazsan haber ver dedi.
valla niye öyle oldu anlamadım. ilk seferimde bile bu kadar kötü olmamıştı

bi sorun muymuş kanamanın olmaması?

Kızlar 2.ay aşılarınız ne zaman olacak ??? Ve rota menenjit yaptıracak olanlar ne zaman yaptıracaksınız ?

Canım kaç günlük oluyor 18inde bebiş bende 16sında yaptırayım diyorum
Sağlık ocağı 2.ay aşısı için sadece çarşamba yapılıyor dedi bize ayın 18 inde yani bizim tam 2 aylık oluyor canım belki 16sında olmuyordur ara sor istersen hangi gün diye

Valla bizimde 9 buçuk gibi başlıyor bende korkuyorum artık o saatler gelmesinden annemde dalga geçiyor hadi döv dövebilirsen diye ama dün akşam fıttıracak gibi oldum

Sağlık ocağı 2.ay aşısı için sadece çarşamba yapılıyor dedi bize ayın 18 inde yani bizim tam 2 aylık oluyor canım belki 16sında olmuyordur ara sor istersen hangi gün diye
Aynen bizimde öyle dedi sadece Çarşamba yapılıyor dedi tam o günde 2 aylık olucak

Valla bizimde 9 buçuk gibi başlıyor bende korkuyorum artık o saatler gelmesinden annemde dalga geçiyor hadi döv dövebilirsen diye ama dün akşam fıttıracak gibi oldum
İnsan küçücük bebekten muzdarip olur mu oluyor istee dediğin gibi firlatasim geliyor kacasim geliyor terkedesim ama sabah yine pişman oluyorum bu safhaları Nextt next yapsak keske

İnsan küçücük bebekten muzdarip olur mu oluyor istee dediğin gibi firlatasim geliyor kacasim geliyor terkedesim ama sabah yine pişman oluyorum bu safhaları Nextt next yapsak keske
Uyuyunca özlüyorum uyanınca yoruluyorum sinirleniyorum , büyüsün istiyorum ama hiç böyle küçük olmayacak bir daha diye hüzünleniyorum çok tuhaf bir duygu karmaşası

Kızlar 2.ay aşılarınız ne zaman olacak ??? Ve rota menenjit yaptıracak olanlar ne zaman yaptıracaksınız ?
Cuma günü olucak canım bizim aşımız saat 10da açıyorlarmış belli gün ve saat aralığında vuruluyor ya
Rotayıda eşim bakalımda diyor diğer ikisinde vurulmadı

Kuzum konuştum bugün ebeyle oluyormuş aşıları her p.tesi açıyorlarmış o sırada topluca yapıyorlarmış 16sına kadar p.tesileri gelebilirsin dedi

Cuma günü olucak canım bizim aşımız saat 10da açıyorlarmış belli gün ve saat aralığında vuruluyor ya
Rotayıda eşim bakalımda diyor diğer ikisinde vurulmadı
Evet canım bizimkilerde p.tesileri 9da açıyorlarmış bende bi p.tesi gitcem rotayla menenjit içinde doktorumuz yapalım demişti kaç günlük oluyor senin ki cuma günü canım

Kuzum konuştum bugün ebeyle oluyormuş aşıları her p.tesi açıyorlarmış o sırada topluca yapıyorlarmış 16sına kadar p.tesileri gelebilirsin dedi
Anladım kuzum 2.ay aşısı toplu açılıyor o zaman banada sadece çarşamba gel dediler. Şu aşı gününüde sağ sağlim atlatırsak inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…