2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Uyuyunca özlüyorum uyanınca yoruluyorum sinirleniyorum , büyüsün istiyorum ama hiç böyle küçük olmayacak bir daha diye hüzünleniyorum çok tuhaf bir duygu karmaşası
Uyanıkken çünkü oyalayacak bişey yok ki daha çok küçük bı ele avuca gelsin ozaman oyalayacak çok şey olur en azından cikaririz dışarı

Evet canım bizimkilerde p.tesileri 9da açıyorlarmış bende bi p.tesi gitcem rotayla menenjit içinde doktorumuz yapalım demişti kaç günlük oluyor senin ki cuma günü canım
Biz de 9 Kasım'da çağırdılar. Menenjit ve rotayı doktorumuz 3 .ay da yapalım dedi o ay alı olmadığı için

Ben gittim geldmi bir şey olmadı şükür. Ama sütünüzü sağın, yanınızda sıcak su mama bulundurun her ihtimale karşı. Emzirme örtünz de olsun arabada emzirirsiniz

Anladım kuzum 2.ay aşısı toplu açılıyor o zaman banada sadece çarşamba gel dediler. Şu aşı gününüde sağ sağlim atlatırsak inşAllah
Aynen kuzum toplu açıp o haftaki bebeklere yapıyorlarmış benimde aklım onda ateş yaparsa diye stres yapıyorum

valla niye öyle oldu anlamadım. ilk seferimde bile bu kadar kötü olmamıştı

bi sorun muymuş kanamanın olmaması?
bazen bazı kadınlarda kan rahim içinde top gibi kalıo dedi.sende böyle bir durum yok dedi.60gün de olmazsan haber et dedi.annemler ablalarım doğım sonrası hep kanamaları olmış dedim.tmm dedi 60 gün bekleyelim bi dedi

M Myangell bu seferki asi bide ağrılı yaa zaten durmuyor onu öyle agrili gormek istemiyorum ve kalça cikikligi cekimib var bir gün sonra aşıyı bir hafta ertelesem mi acaba
ebe geçen gittiğimizde 2 bacaktan 1 koldan demişti. bi de fitil önermişti onu da aldım. bakalım nasıl geçecek aşı sonrası.

Uyanıkken sizin bebeklerde ağlıyor mu huzursuzlanıyor mu kızlar ya karnı tok altı temizken gazımızda atıyor ama böyle yapması normalmi yani

Gunde kac kere kac cc veriyorsun canim. Ben once emziriyorum ardindan 75cc veriyorum. Gunde 4 bilemedin 5. Ama 1 aylikken kilo alamadigindan gunde 7-8kez 45lik yada 60lik veriyordum emzirmeden sonra
Kaç kez saymadım ama her emzirme sonrası 60lık veriyorum, bazen doymuyor ardından bi 30luk daha veriyorum. Geceleri uyuyamayınca çok yiyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…