2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Akşam 7.30dan 11e kadar uyuyan çocuğum gecenin bittiğini düşünüp Bn yatacakken fıldır fıldır etrafı seyretmesi ağlaması zor güç bela uyutup kaka yapıp bir saat sonra uyanıp 2saat daha uyanık kalmasıyla mükemmel Bir geceden sonra eşim sessizce işe gitti ne güzel ama iki numarayı tembihleyeymiş keşke babası kapıdan çıkar çıkmaz yanıma koşup anneeeeee babam işe gitti die o tiiiz sesiyle bebeği uyandırması saygılarımla günaydın

yo yo benim 2 numara garanti iptal

Mama veren arkadaslarimm ya su isin pratik yolu nedir ? Siz nasil hazirliyorsunuz ? Benim bebe zaten huysuz durmuyor su kaynat sogut yap hazirla cok uzun suruyor yaa bana bi akil verin nolur. Ah su memenin konforu hicbi seyde yok yaa ( Keske yetseydi

Kız benimkide babası gelicek diye mi yapıyor yalnız bırakmıyor mi diyor nee babası tamamen yatınca daliyor
Benimki de kız canım gerçekten kızlar biraz babacı oluyor bizde birde abi var.. babayla-abiyle öyle gülücükler atıyor ki sanki besleyen büyüten ben değilim

Benimki de kız canım gerçekten kızlar biraz babacı oluyor bizde birde abi var.. babayla-abiyle öyle gülücükler atıyor ki sanki besleyen büyüten ben değilim
Hiç yaa uyanıyor oynuyoruz falan pek tepki yok ama babası oynayınca öyle tepkiler veriyor ki eşim sürekli bağırıyor gel bak napti gel bunu gör gel şunu gör diye

Mama veren arkadaslarimm ya su isin pratik yolu nedir ? Siz nasil hazirliyorsunuz ? Benim bebe zaten huysuz durmuyor su kaynat sogut yap hazirla cok uzun suruyor yaa bana bi akil verin nolur. Ah su memenin konforu hicbi seyde yok yaa ( Keske yetseydi
Canım ablamın ikizleri vardı gece yatmadan litrelik termosu vardı onlara suyu hazırlardı tepsiye dizerdi biberonları termosu mamayı gece acıkınca hemen hazırlayıp verrdi

biberon ısıtı düşündüm ama 6. ayda ek gıdaya geçeceğiz ya gerek yok diyorum hep

Ben suyu bitmeye yakın kaynatıp ılıtıp Çelik termosa döküyorum o ısıyı muhafaza ettiği için elimin altında her an içilebilir mama suyu oluyor

Kzlar reglm ama böyle çok çok gelmiyor yanı kıpkırmızı ve koyu kıvamda ama dunden beri bır ped değiştirdim. Regl olanların böyle mi oldu acaba?

Uyanıkken ağlıyor mu canım yatıp duruyor mu kendi halinde benim ki kucağa alıştı durmuyor kucakta da durmuyor bazen

Uyanıkken ağlıyor mu canım yatıp duruyor mu kendi halinde benim ki kucağa alıştı durmuyor kucakta da durmuyor bazen
Etrafa bakıyor sonra basıyor ağıdı gece artık yanıma aldım ilk defa konuşurken dinliyor konuşurken ben uyumuşum o ne zmn uyudu haberim yok
Ben kucağa alışması taraftarıyım bebeklerin bidaha bu zamanları gelmicek iki ay sonra artık oturacaklar ilgilerini çekecek şeyler olucak hatta belli Bi aydan sonra kucak istemiycekler bizde keşke ozmnlar daha çok kucağımda tutsaydım dicez oyüzden elimden geldiğince alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…