2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet öyle bende aynısını düşünüyorum kucak konusunda hatta üzülüyorum büyüycek diye ama yatmıyor hiç ve oturmak yok oturduğum an ağlıyor kucakta sürekli gezerek uyuyor 2 saat hiç durmadan turluyoruz kolumu hissetmiyorum belli bi saatten sonra en iyisi kanguru alayım diyorum ağırlaştıkça taşımak zorlaşıyor

Kzlar reglm ama böyle çok çok gelmiyor yanı kıpkırmızı ve koyu kıvamda ama dunden beri bır ped değiştirdim. Regl olanların böyle mi oldu acaba?
Ben de aynı şeyi yasıyorum.53.gün deyim.dün aynı şekilde oldu.doktora yazdım adet olabilir mi diye.çünkü geçen cuma günü kontrol etmişti .emzşrdiğin için 4 aya kadar olmayabilirsin demişti. Doktor da takip et adet de olabilir az olursa ara kanama da olabilir dedi.ben de dün hiç namazlarımı da kılamadım.bugün azalmiş dogum sonrası lekelenme gibi olmuş.bakalım bitecek mi

Çok güzel spor oluyor o.kızımda öyleydi. Habire dolanıyorduk.yemeğe vakit olmuyor du hem de hareket oluyordu

Merhaba 8+3 hamileyim dün aniden kusmalarim kesildi bulantım arada oluyor böyle yaşayan oldu mu aranızda
Evet geçmiş gibi olabilir ama geri gelir merak etme benim çok oldu bulantı kusmalarım olmayınca korkuyordum ama geri geliyordu

Aynen yemek yemeğe tuavalete girmeye vakit yok sürekli turluyoruz durduğum an anında anlıyor
Belki prematüre olmsı etkiliyordur.benim kızımda prematüre idi.kendi basına hareket etmeye başlayınca aynı hızla durmadan devam ediyor hala kanguru da da durmadı bebek arabasını da sevmedi. Kızım bebekken kıyma çıkarıyordum karnıyarık yapmak için.onu ancak kıymalı yumurta yapıyordum ona şükür diyordum bütün bebekler aynı sanıyordum ama değilmiş şimdi karnı yarık da yapabiliyorum

Ben de bilemedim, tuvalette gelıyo bıraz. Daha dün oldum bugun sankı 4.gün gbı olmuş. Ara kanama değil bence bu, hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…