2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün oğluşumu sünnet ettirdik.çok ağladı yavrum.ben nerdeyse bayılacaktjm ağlama krizimden ağrı kesici şurup verdik uyuyo ama ilk bir saat resmen ağlama krizine girdi yavrum şimdi de uyurken ara ara içini çekiyo

AY canım çok güldüm kıymalı yumurtaya ya valla bende aynıyım kıymalı yumurta gibiyim yani prematüre kaynaklı olabilir evet okuduğum bir kitapta prematürelerde huysuzluk, ağlama olabiliyormuş çok şükür yeter ki sağlığı yerinde olsun razıyım herşeyine sadece kendime yedek bir kol almam lazım sağ kol gibi kanguruyu düşündüm ama bakalım durur mu bizim fırlamada bide şu dandini, dastanalar var hareket eden onlardan mı alsam diyorum yada başka model birşey olabilir anakucağı gibi yakında büyüyünce oyalanır içinde diye

MaşAllah çok şükür atlattınız canım hissetmiyorlar diyorlardı genelde ama lokal oldu dimi kaç günlüktü bende erken yaptırmak istiyorum bakalım ama korkuyorum yaa

ben gittim. hatta kadın doğuma randevu alacağım sıra lohusa kontrol diye açılıyor o sekme bize özel. gayet de güzel muayene etti beni doktor.
Hadi ya bak benim hiç haberim yok doktorda burda değil benim başka şehirde bakayım bir duruma göre ya

Biz ana kucağı kullandık .biraz duruyordu.ayakları öyle hareket ettiriyordu ki iki ayagı giysisinin tek ayagına giriyordu .yani ana kucağı da yetmiyordu ama dediğin gibi saglıklı olması yetiyordu.63 gün beklemiştim kuvezde

Canım senin kız kaç haftalık doğmuştu

Hayırlı olsun.biz de istiyoruz. Doktor da erken olursa iyi olur dedi.bakalım az daha büyüsün

Oyyyy yaaa kıyamam 63 gün dile kolay o yoğun bakımın önüne gittiğimde ağlıyorum öyle anlara şahit oldum ki o annelerin yüreğim dayanmıyor çok üzülüyorum çok zor bir anne için Rabbim yaşatmasın kimseye kaç haftalık doğdu canım.. bide prematürelerde hiperaktiflik olabiliyormuş şimdi nasıl hareketleri kaç yaşında şuan yaşıtlarını yakaladı mı

Öyle zor canım çok şükür bizde o yok yatıyorum dizlerini paralel eğiyorım onuda karşıma yaptırıyorum konuşuoz bazen bazen uyuyor bazen ağlıyor arada gezioz abla abide olunca bizde aşırı aşırı alamıyorum ama buna şükür

Canım o tedirgin olmuştur ondan okadar çok ağlamıştır canının acıdığından olduğunu sanmıyorum

Ayy canım kıymalı yumurta süperdi
Bende geçen gün yağ mantısı yapım dedim hamura vakit kalmadı bebek durmuyor köfte yapım dedim patates yok bulgur pilavuna döndüm eşim hayallerim yağ mantısı hayat bulgur pilavı diyor

Napalım kuzum bunlara şükür böyle böyle büyüyüp gidecekler inşAllah

Dusunmuyor degulim ariyim konuşayım ebeyle aşıdan huzursuz olup o gün darlamasin daelamasin bizide nasıl cekilcek onuda bilmediğimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…