2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kıyamam yaa iç çekmeleri beni mahvediyor üzülme sonra buyudkce acıyi daha çok hatırlıyor çekiyor

Ben gitmedim bana gelse demedi kimse sadece 10. Gün gel dedi gittim iyi dedi dikisleri aldı ve bu virüs bukadar yayilmisoken gidesim de gelmiyor acikcasi
Benimde gidesim yok bana gel dedi mi onuda hatırlamıyorumda gitmesek bişey olsa haberimiz olurmu ki

Hnmm bakalım ne zaman bitecek, eşimden de fırcayı yedim zaten
Haha ne dedi yaa bizimki hiç oralı değil geçen karşıma aldım neden yanasmiyorsun hiç dedim dikisimden mi cekiniyorsun eskisi gibi begenmiyormusun dedim ben o psikolojiyi atlatamadım halen diyor dikisimi gösterdim AA iz bile yok resmen diyor hayır vücudum da bozulmadı öyle oda öyle diyor sadece çocuk var ve o varken aklıma gelmiyor diyor odada olsa yapamam diyor sürekli gecede uyanık zaten ne ara yapicaz ki hayır bende istemiyorum açıkçası ve eşime aramızda o konuda soğukluk olucak gibi dedim daha çok yeni ben seni seviyorum ve beğeniyorum sende beni düzelir diyor ahh kızlar korkuyorum bazı kadınlar forumlarda eşimle artık arkadaş gibiyiz diyor ona dönüşmek istemiyorum

Oy maşallah yaa darısı bize inşAllah erken dolum riskin neydi belli mi ikincide risk olmamış çok şükür benimde korkum 2.de erken olursa
Benim ikizdi oyuzden erken oldu . Sadece ikiz olduğu için erken bekleniyordu tabi o kadar erken degildi. Bu seferki de 37 ye başlarken oldu o da tam zamanında olmadı ama olsun çok şükür.bende çok korkuyordum yine erken olursa diye. Korka korka 29.haftada sancılarım başladı çok şükür durdu. Öyle işte. Hamileliklerim hep korku ile geçiyor

Kızlar bu kontrole bende gitmedim randevu da bulamıyorum zaten tek hastane var burda , memlekette 60 gün sonra kontrole gelirsin demişti bende dedim burda olmucam kanaman durursa sıkıntı yok 60 gün sonra hala devam ederse git dediler bana benimde kafam karıştı iyice

Olsun canım 37 gene iyi bi hafta zaten o korkudan olmuştur hamilelik stresli geçtimi çok zor oluyor.. oh şimdi ne güzel olmuşlardır hepsi bir arada maşAllah

Hayırlı olsun.biz de istiyoruz. Doktor da erken olursa iyi olur dedi.bakalım az daha büyüsün
Hayırlı olsun.biz de istiyoruz. Doktor da erken olursa iyi olur dedi.bakalım az daha büyüsün
Canım o tedirgin olmuştur ondan okadar çok ağlamıştır canının acıdığından olduğunu sanmıyorum
Çok teşekkür ederim hepinize.oğlum 49 günlük.evet lokal oldu canım.buradaki devlet hastsnesi sünneti genel anestezi ile yapıyor.biz de lokal anestezi ile yapan bir klinik bulduk orda yaptırdık.el kadar bebem genel anestezi almasın dedim.
Altını değiştirdiğim zaman çığlık çığlığa.yine birilerinin birşeyler yapacağını düşünüyor galibs.zorluğu sadece bugünmüş,yarına normale dönmeye başlarmış

Ayy oğlum aklıma geldi ilk gün aynen canım yarına geçer benim oğlum ilk gün sağ bacağını kımıldatmadı hiç ikinci gün sürünüyordu

Bebişin yanında olmaz zaten de ortam ayarlanabilir. Babalık pskolojisine alışacak bence zaman ver. Bzmki de tam tersi, adamcağız 12 gün temiz kaldım diye isyanlarda

Kızlar bebeğim dünden beri emzirirken sıkıntı çekiyorum gün icinde arada memeyi itiyor diliyle emmek istemiyor ağlıyor emzik biberonda yok dilinin arkaya doğru tarafı beyazımsı, pamukçuk olduğunu sanmıyorum ama emin değilim emmeyip ağlayınca susturamiyorum da acaba uyumak istiyor dalamiyor diye mi cozemedim

Kırk çıktıktan kaç gün sonra oldun bende oldum bi buçuk hafta sonrası falandır heralde ama adettir heralde bi hafta sürdü geçti
Bende 40 çıktıktan 12 gün sonra falan oldum canım . 40 'tan bir buçuk hafta sonra olduysan adettir bence de . Herkeste farklı oluyo demek ki kanama . Benim çok yoğundu ilk gün . Hiç bu kadar yoğun olmamıştı diğer adet gunlerim korktum hatta ama ikinci üçüncü gün normale döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…