2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen canım adet bencede benimde öyle oldu çok ağırdı karnım bacaklarım fazla geldi sonra azaldı

Kızlar en iyi mama hangisi her bebeğe göre değişir ama araştırmalara göre bilen varmı bebelac prematüre kullanıyoruz ama kaka olayı geç oluyor diye başka deneyim diyorum 1 numaraya geçicez artık varmı önerisi olan

Bende aptamil kullanıyorum canım şu anlık bi sıkıntı olmadi

Ben kızımda Aptamil kullanmıştım.bir problem
ben de en başından beri aptamil kullanıyorum
Bende ona geçeyim diyorum ilk zamanlar bi kaç küçük şişesini kullanmıştık gene kabızlık oldu ama bu sefer 1 numarası belki işe yarar diyorum probiyotik var diyorlar içinde belki iyi gelir direk 1 numara mı alcaz çeşitleri var mı canım bebelac da goldu var mesela bide şeker oranı yüksek diyorlar aptamil için o ne demek oluyor duydunuz mu hiç E elzem2615

Hergün kaka yapıyormu canım hangisini alıyoruz canım çeşitleri varmı 1 numaranın yoksa tek bi tane mi
Aptamil 1 numara kullanıyorum canım. Ama bide aptamil conformil var bagirsak düzenleyici arada onu da kullanmıştım araştırabilirsin internetten gazlı bebeklere doktorlar öneriyo. Hemen hemen her gün kakasini yapiyo canım kıvamı da iyi rengide . Kabızlık gibi bi sorunumuz olmadi şu ana kadar olmaz da inşallah .

Hiç bilmiyorum canım.bizim de tuvalet sorunumuz olmadı

Yağ mantisini ilk defa duyuyorum .ilk firsatta bende deneyeyim

Kızlar uyku tulumu kullanan var mı bugün soğuktu gündüz kullandım mışıl mışıl uydu içinde bugün gecede kullanicam hem buyuk aldım el kolda rahat hareket etmez hemde battaniye yle sarmam diye düşünüyorum sizce sıkıntı olur mu

Canım bizim doktorumuz herhangi bir marka olabilir demişti ben ilk hipp combiotic (probiyotik içeriğe sahip) aldık , sonra çocuk doktoru aptamil prematil (kalorisi daha fazla) sonrasında aptamil 1 numara ve şimdi de bebelac gold ( bizim minik kuş da fazla gaz yaptı ) kullanıyoruz. Bu kadar çok değiştirme sebebim mamayı sevmesi , sevmesin de memeyi daha güçlü emsin sütüm artsın istiyordum

21.30 dan beri bir sağ meme bir sol meme aralıksız emen meme geçişlerinde ciyak ciyak bağıran bebemle hala onlineım
Ballilokumm hangi marka kaç ay aldın canım bende düşünüyorum almayı
6 9 aldım BBX EXCLUSIVE Müslin Ponpon Ayıcıklı Tulum Welsoft | Trendyol bu markaydı da ben mağazadan aldım bizim burdan memnunum ben canım suanlik büyük geliyor ama paçaları kolları katlanma özelliği var hemde seneyede kişi çıkarır dedi satışı

Kızlar günaydın tabii uyuduysaniz aşı konusunu konusmussunuz bir sürü ikinci ay asisindan bahsediyorsunuz ama bizim sağlık ocağı sadece 30kasimda tek bir asiniz var dedi çağırdı.o zmn bebebegim iki buçuk aylık oluyor.ikinci ayı atlamış oluyoruz.delimi bunlar yaaçok endişelendim şimdi ikinci ay bitmek üzere üç aşıyı nasıl planlayacagiz

Ahh çok kötü bence müsait bir zamanda ara yada git konuş bu konuyu haklısın cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…