- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #26.261
Günaydın canımKızlar günaydın tabii uyuduysanizaşı konusunu konusmussunuz bir sürü ikinci ay asisindan bahsediyorsunuz ama bizim sağlık ocağı sadece 30kasimda tek bir asiniz var dedi çağırdı.o zmn bebebegim iki buçuk aylık oluyor.ikinci ayı atlamış oluyoruz.delimi bunlar yaa çok endişelendim şimdi ikinci ay bitmek üzere üç aşıyı nasıl planlayacagiz
Günaydın canım
Canım 15gğn gecikse birşey olmuyor die biliyorum eğer bulunduğun semt kalabalık bir semtse belki covitten dolayı sıraya koymuşlardır
Ayy kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor emzikte susturmuyor artik.Gidip sormam lazım ama nasıl gideceğim şimdi yaaAhh çok kötü bence müsait bir zamanda ara yada git konuş bu konuyu haklısın cunku
Verem aşısı 2. Ayda yapılıyor , ancak aşı belli günlerde Sağlık ocağına geliyormuş ,belki o yüzden 2. Ay geçtikten sonra çağrılmış olabilirsiniz , bizi de 69. Güne çağırdılar meselaAyy kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor emzikte susturmuyor artik.Gidip sormam lazım ama nasıl gideceğim şimdi yaatelefolari hiç acmiyorlar zaten.Sizi hangi haftalarda ne aşısına çağırdılar anlatabilir misiniz kızlar?
Bende sağlık ocağı diye güvendim herhalde hepsi aynı gün yapılıyor sandım.rotayi arastiriyordum
Kızlar günaydın tabii uyuduysanizaşı konusunu konusmussunuz bir sürü ikinci ay asisindan bahsediyorsunuz ama bizim sağlık ocağı sadece 30kasimda tek bir asiniz var dedi çağırdı.o zmn bebebegim iki buçuk aylık oluyor.ikinci ayı atlamış oluyoruz.delimi bunlar yaa çok endişelendim şimdi ikinci ay bitmek üzere üç aşıyı nasıl planlayacagiz
Bizim de 9 Kasım'da yapılacak.öncekinden hatırladığım kadarıyla zaten 3 aşı ayni gün yapılıyor.yani ayrı ayrı planlamaya gerek yok.rota için de doktorumuz 3. Ayı uygun buldu o ay aşı olmadığı içinAyy kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor emzikte susturmuyor artik.Gidip sormam lazım ama nasıl gideceğim şimdi yaatelefolari hiç acmiyorlar zaten.Sizi hangi haftalarda ne aşısına çağırdılar anlatabilir misiniz kızlar?
Bende sağlık ocağı diye güvendim herhalde hepsi aynı gün yapılıyor sandım.rotayi arastiriyordum
İkinci ay sadece verem icinmi çağırdılar cnm sizi?karma pnomokok asisida varmış ama ikinci ay? aşı bizim ocağa İstanbul'un gobegine pek geç geliyomus demek kiVerem aşısı 2. Ayda yapılıyor , ancak aşı belli günlerde Sağlık ocağına geliyormuş ,belki o yüzden 2. Ay geçtikten sonra çağrılmış olabilirsiniz , bizi de 69. Güne çağırdılar mesela
Sizi üç aşı için aynı güne çağırdılar o zmn?9 Kasım'da siz kaç günlük olacaksınız cnm?Bizim de 9 Kasım'da yapılacak.öncekinden hatırladığım kadarıyla zaten 3 aşı ayni gün yapılıyor.yani ayrı ayrı planlamaya gerek yok.rota için de doktorumuz 3. Ayı uygun buldu o ay aşı olmadığı için
64günlükİkinci ay sadece verem icinmi çağırdılar cnm sizi?karma pnomokok asisida varmış ama ikinci ay? aşı bizim ocağa İstanbul'un gobegine pek geç geliyomus demek kiçünkü Bizim bebe çağırdılari gün 3.ayin ortası oluyor
Sizi üç aşı için aynı güne çağırdılar o zmn?9 Kasım'da siz kaç günlük olacaksınız cnm?
Anladım cnm teşekkürler.bizimki bayağı geç 74gunluk oluyoruz aşı günü64günlük
aşı için 18 kasıma gün verdiler bize. 67 günlük oluyor kızım o gün. kalça ultrasonu da çektirdim 43 günlüktü o gün. göz için de randevu kovalıyorum.Kızlar göz ve kalça muayenesini yaptırdınız mi ?biz dün ilk göz muayenemizi olduk ama kalçayı yaptırmadım.dr daha net sonuç için biraz daha büyüsün demişti 2 yada 3aylikken yapılabilir dedi bize
Gece 3 de evet artık memelerimi hissetmiyorum memem yokOyy o memeler nolmuştur uyudumu bari
Canım seninki de prematüre mi prematil prematüre maması diye biliyorum kaç haftalık doğdu?Canım bizim doktorumuz herhangi bir marka olabilir demişti ben ilk hipp combiotic (probiyotik içeriğe sahip) aldık , sonra çocuk doktoru aptamil prematil (kalorisi daha fazla) sonrasında aptamil 1 numara ve şimdi de bebelac gold ( bizim minik kuş da fazla gaz yaptı ) kullanıyoruz. Bu kadar çok değiştirme sebebim mamayı sevmesi , sevmesin de memeyi daha güçlü emsin sütüm artsın istiyordum
canım hipteyken kabızlık oldu mu probiyotik varmış ya içinde aptamildede varmış bebelac goldda varmı ?Canım bizim doktorumuz herhangi bir marka olabilir demişti ben ilk hipp combiotic (probiyotik içeriğe sahip) aldık , sonra çocuk doktoru aptamil prematil (kalorisi daha fazla) sonrasında aptamil 1 numara ve şimdi de bebelac gold ( bizim minik kuş da fazla gaz yaptı ) kullanıyoruz. Bu kadar çok değiştirme sebebim mamayı sevmesi , sevmesin de memeyi daha güçlü emsin sütüm artsın istiyordum
Canım biz bugün tam iki aylık olduk gününe denk geldiAyy kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor emzikte susturmuyor artik.Gidip sormam lazım ama nasıl gideceğim şimdi yaatelefolari hiç acmiyorlar zaten.Sizi hangi haftalarda ne aşısına çağırdılar anlatabilir misiniz kızlar?
Allah yardımcın olsun canım seni emzik niyetine kullanıyorGece 3 de evet artık memelerimi hissetmiyorum memem yok
Yaptırdık canım biz sağlık ocağında gözü yapılıyormuş ama doktorun cihazı bozulmuş sanırım 5bebeğe baktı hepsinde gelecek ay tekrar bakalım dediKızlar göz ve kalça muayenesini yaptırdınız mi ?biz dün ilk göz muayenemizi olduk ama kalçayı yaptırmadım.dr daha net sonuç için biraz daha büyüsün demişti 2 yada 3aylikken yapılabilir dedi bize
Bana sadece 2. Ay dolunca Çarşamba günü sadece yapılıyor gel yapalım dedi o gün gelemezsin bı hafta sonraya kalır yapmak dedi kaç asi olucagini falan söylemedi genelde her gittiğimde bı sonraki şeyi söyler ama asi kartında 3 asi yazıyordu canım üstüne oku bol bol üzerlik varsa evinde yak duayla yavrun kokladım ve ustune surekli bu duayi oku VECEALNA NEVMEKUM SUBATA duasidir ismini söyleyerek bende sanki işe yaradı istersen anlamına bak güvenmek için uykuyla ilgili bir dua Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda duzelirAyy kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor emzikte susturmuyor artik.Gidip sormam lazım ama nasıl gideceğim şimdi yaatelefolari hiç acmiyorlar zaten.Sizi hangi haftalarda ne aşısına çağırdılar anlatabilir misiniz kızlar?
Biz de göz 1 aylık yaptırdık. Kalça gittik ama 2 aylık olunca gelin dedilerKızlar göz ve kalça muayenesini yaptırdınız mi ?biz dün ilk göz muayenemizi olduk ama kalçayı yaptırmadım.dr daha net sonuç için biraz daha büyüsün demişti 2 yada 3aylikken yapılabilir dedi bize
nasıldı peki aşı esnasında neler oldu? çok ağladı mı ☹Canım biz bugün tam iki aylık olduk gününe denk geldi
Verem 5li karma aşısı ve kpa aşısı olduk
Rota için 3.ayda kontrole geldiğinde isterseniz alın yapalım dediler gitmeden Bi çay kaşığı calpol verdim huzursuz olmasın aşı sonrası diye bugün 4 saatte bir veririm ağır bir aşı çnk
İlk kolundan yaptı hissetmedi sonradan ağladı bacaklarına vururken ağladı baya eve geldik kanepeye yatırıyordum nası dudak büzdü tekrar canı yanacak diye içim Bi kötü oldunasıldı peki aşı esnasında neler oldu? çok ağladı mı ☹
yaaaİlk kolundan yaptı hissetmedi sonradan ağladı bacaklarına vururken ağladı baya eve geldik kanepeye yatırıyordum nası dudak büzdü tekrar canı yanacak diye içim Bi kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?