- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #26.281
3gün banyo yasak dedi huzursuz olursa ağrı kesici içir dedi kabuklanma şişme olabilir dedi aşısı da güzel tuttu dedi ama endişeme göre daha rahat oldukyaaaçabucak atlatsak biz de şu aşı gününü ya. hemşire ne dedi peki aşı sonrası için?
Bizim ilk ay yaptılar sağ tarafta kalça cikikligi var gibi duruyor dedi benim yorumumu söyleyin ona göre dikkatli baksınlar dedi aile hekimi ama toparlıyor da vücutları dedi internette baktığımda da erken zamanda bakilincayla sonradan bakılması arasında fark olur deniliyorBiz de göz 1 aylık yaptırdık. Kalça gittik ama 2 aylık olunca gelin dediler
Evet canım 3.ayda oluyor hemşire 300tl eczaneden alıcaksınız dediRota aşısı 3.ayda oluyor mu bilen varmı kızlar
Valla sinirim bozuluyoya, kendimi ilkkez bu kiloda goruyorum bideBende bebeği kontrole götürdüğümüzde bende tartıldım baktım 3 kilo gitmiş söylendim biraz bu kadarcık mı diye doktor 6 ay yasak diyet dedi banada , tiroidim var birde emzirirken vermezsem sonrasında çok daha zor olacak canım
Sağ olun kızlar yaaBana sadece 2. Ay dolunca Çarşamba günü sadece yapılıyor gel yapalım dedi o gün gelemezsin bı hafta sonraya kalır yapmak dedi kaç asi olucagini falan söylemedi genelde her gittiğimde bı sonraki şeyi söyler ama asi kartında 3 asi yazıyordu canım üstüne oku bol bol üzerlik varsa evinde yak duayla yavrun kokladım ve ustune surekli bu duayi oku VECEALNA NEVMEKUM SUBATA duasidir ismini söyleyerek bende sanki işe yaradı istersen anlamına bak güvenmek için uykuyla ilgili bir dua Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda duzelir
Evet aynen bize Dr da öyle söyledi.biraz büyürse daha iyi anlaşılır dedi.ben 3.ayda goturucem kısmetse.ama bir taraftan da covit artışta ya bir an önce hastane işlerini bitirmek lazım diyor içimden bir sesBizim ilk ay yaptılar sağ tarafta kalça cikikligi var gibi duruyor dedi benim yorumumu söyleyin ona göre dikkatli baksınlar dedi aile hekimi ama toparlıyor da vücutları dedi internette baktığımda da erken zamanda bakilincayla sonradan bakılması arasında fark olur deniliyor
Rota aşısı ne kusura bakmayın cahil gibi soruyorum amaEvet canım 3.ayda oluyor hemşire 300tl eczaneden alıcaksınız dedi
Geçmiş olsun cnmCanım biz bugün tam iki aylık olduk gününe denk geldi
Verem 5li karma aşısı ve kpa aşısı olduk
Rota için 3.ayda kontrole geldiğinde isterseniz alın yapalım dediler gitmeden Bi çay kaşığı calpol verdim huzursuz olmasın aşı sonrası diye bugün 4 saatte bir veririm ağır bir aşı çnk
AA tabiki oku bazı dualar var sadece okunmaz diğer türlü bol bol oku canımSağ olun kızlar yaaiyi ki topigimiz var Bizim aşı kartına sadece bir tarih yazmış hemşire oku okuyabilirsen asilarda yazmıyor Dediğin gibi bol bol dua okumak istiyorum ama nedense kaç gündür gelen sarı ekşimiş kokulu bir akıntım var içime sinmiyor okuyabilirmiyim ki acaba?
Dün göz muayenesinde Dr ve sekreterler çok sevdi benimkini çok tatlı aa ne güzel duruyor da dediler.eve bir geldik gecenin birine kadar catladik aglarken.Felak Nas fln nazar süreleri okuyayım diyorum ama bu gelen akıntı lohusalık kanı devamı mi acaba bilmiyorum ki.Dua olurda süre okunmaz sanırsam.Esime oku diyorum oda hiç bilmez yarım yumalak eşeden köşeden birşeyler yapıyor amaAA tabiki oku bazı dualar var sadece okunmaz diğer türlü bol bol oku canım
Valla kızlar bu kadar uykusuzluk kosturmacaya rağmen bende hayret ki kilo almaya başladım.sut olsun diye tahin helvalar,bozalar,kan olsun diye pekmezler vit.takviyeleri derken basen problemine geri dönüyorum sanırımValla sinirim bozuluyoya, kendimi ilkkez bu kiloda goruyorum bide
Bende hayatımda ilk defa bu kilolara çıktım 2 gündür düzenli besleneyim dedim gece sertleşen göğsüm bugün hiç sertleşmemiş humana içtiğim halde illa abur cubur yemek lazım heralde süt olsun diyeValla sinirim bozuluyoya, kendimi ilkkez bu kiloda goruyorum bide
Bende gunluk bir ped doldurmadim. Doktora gittim regli deilsin dedi 60 70 gun ara ara kanama olur dedi.Kzlar reglm ama böyle çok çok gelmiyor yanı kıpkırmızı ve koyu kıvamda ama dunden beri bır ped değiştirdim. Regl olanların böyle mi oldu acaba?
Rota çok önemli kızlar. Ikı tanıdıgımızn cocugu da ölümden döndü on gün haastanede yattılar. İshal ve fışkırtarak kusma oluyor hıccbr sey yıyıp ıcemıyorlar. Salgın oluyor bazı zamanlar. Ikısı de emzırdgı ıcn kurtardı.Bende gunluk bir ped doldurmadim. Doktora gittim regli deilsin dedi 60 70 gun ara ara kanama olur dedi.
Anladım saol canim anlattigin için internetten nazara karşı yaz toplu olarak çıkıyor zaten onu dinler benimkine öyle yapıyordumDün göz muayenesinde Dr ve sekreterler çok sevdi benimkini çok tatlı aa ne güzel duruyor da dediler.eve bir geldik gecenin birine kadar catladik aglarken.Felak Nas fln nazar süreleri okuyayım diyorum ama bu gelen akıntı lohusalık kanı devamı mi acaba bilmiyorum ki.Dua olurda süre okunmaz sanırsam.Esime oku diyorum oda hiç bilmez yarım yumalak eşeden köşeden birşeyler yapıyor ama
Bu arada rota aşısı özellikle çiğ etten fln bulaşan rota virüsüne karşı yapılıyor özel aşı devlet karşılamıyor.İlk doz 16.haftaya karar diğer dozlar sekizinci ay sonuna kadar yapılıyor diye biliyorum.Rota asisida önemli tabii ama menenjit dahada önemli bir aşı bence
Bende öyle yaa gerçi okadar şeyde yemiyorum açıkçası yine aldım vardır bunda bişey bence halbuki kızım alması lazım bendeki herşeyiValla kızlar bu kadar uykusuzluk kosturmacaya rağmen bende hayret ki kilo almaya başladım.sut olsun diye tahin helvalar,bozalar,kan olsun diye pekmezler vit.takviyeleri derken basen problemine geri dönüyorum sanırımgöbeğiniz ne alemde peki ???ben en çok göbeğime sinir oluyorum hicnirseye yetişemediğim için kendimi unutuyorum ,aldığım korseyi daha hiç takamadım.Goren hâlâ 3_5 aylık hamile sanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?