2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Biz de göz 1 aylık yaptırdık. Kalça gittik ama 2 aylık olunca gelin dediler
Bizim ilk ay yaptılar sağ tarafta kalça cikikligi var gibi duruyor dedi benim yorumumu söyleyin ona göre dikkatli baksınlar dedi aile hekimi ama toparlıyor da vücutları dedi internette baktığımda da erken zamanda bakilincayla sonradan bakılması arasında fark olur deniliyor

Valla sinirim bozuluyoya, kendimi ilkkez bu kiloda goruyorum bide

Sağ olun kızlar yaaiyi ki topigimiz varBizim aşı kartına sadece bir tarih yazmış hemşire oku okuyabilirsen asilarda yazmıyor Dediğin gibi bol bol dua okumak istiyorum ama nedense kaç gündür gelen sarı ekşimiş kokulu bir akıntım var içime sinmiyor okuyabilirmiyim ki acaba?

Evet aynen bize Dr da öyle söyledi.biraz büyürse daha iyi anlaşılır dedi.ben 3.ayda goturucem kısmetse.ama bir taraftan da covit artışta ya bir an önce hastane işlerini bitirmek lazım diyor içimden bir ses

Geçmiş olsun cnm düşündüğün den kolay geçmiş insALLAH devamida öyle olur.bende çok korkuyorum ateş işinden yikanmakta yokmuş sadece surupla düşecek .Bı kaç kişi ve hemşire arkadaş daha önce bana sakın aşı öncesi ağrı kesici verip öyle bir hataya düşme ki vücudu mikropla savassin aşı görevini tam yapsın demişti.nasil olacak bilmiyorum

AA tabiki oku bazı dualar var sadece okunmaz diğer türlü bol bol oku canım

Son düzenleme:
AA tabiki oku bazı dualar var sadece okunmaz diğer türlü bol bol oku canım
Dün göz muayenesinde Dr ve sekreterler çok sevdi benimkini çok tatlı aa ne güzel duruyor da dediler.eve bir geldik gecenin birine kadar catladik aglarken.Felak Nas fln nazar süreleri okuyayım diyorum ama bu gelen akıntı lohusalık kanı devamı mi acaba bilmiyorum ki.Dua olurda süre okunmaz sanırsam.Esime oku diyorum oda hiç bilmez yarım yumalak eşeden köşeden birşeyler yapıyor ama
Bu arada rota aşısı özellikle çiğ etten fln bulaşan rota virüsüne karşı yapılıyor özel aşı devlet karşılamıyor.İlk doz 16.haftaya karar diğer dozlar sekizinci ay sonuna kadar yapılıyor diye biliyorum.Rota asisida önemli tabii ama menenjit dahada önemli bir aşı bence

Valla sinirim bozuluyoya, kendimi ilkkez bu kiloda goruyorum bide
Valla kızlar bu kadar uykusuzluk kosturmacaya rağmen bende hayret ki kilo almaya başladım.sut olsun diye tahin helvalar,bozalar,kan olsun diye pekmezler vit.takviyeleri derken basen problemine geri dönüyorum sanırım göbeğiniz ne alemde peki ???ben en çok göbeğime sinir oluyorum hicnirseye yetişemediğim için kendimi unutuyorum ,aldığım korseyi daha hiç takamadım.Goren hâlâ 3_5 aylık hamile sanır

Kızlar jokerde indirim var promalt içeceklerde normalde tane bası 7 lira 3 liraya düşüyor 24 adetle sınırlı alım akşam 6ya kadar indirim bu arada ben sipariş ettim malt ve hurma diyor bakalım işe yarayacak mı bende , hatta 24 lüsü indirimli hali bile 111 normalde ama şu anki fiyatla 71 liraya düşüyor 40 lira fark var arada

Eklentiler

• Screenshot_20201030-133802_Joker.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20201030-134225_Joker.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 24
Bende gunluk bir ped doldurmadim. Doktora gittim regli deilsin dedi 60 70 gun ara ara kanama olur dedi.
Rota çok önemli kızlar. Ikı tanıdıgımızn cocugu da ölümden döndü on gün haastanede yattılar. İshal ve fışkırtarak kusma oluyor hıccbr sey yıyıp ıcemıyorlar. Salgın oluyor bazı zamanlar. Ikısı de emzırdgı ıcn kurtardı.
G gunesjuly1234 bugun kahveye dönmüş canım.. 3. Gün. regl değil heralde çözemedim bir türlü ya da hızlandırılmış bir regl döneminden geçtim

2 gundur de lekelenme bitti gibi bugun 50 gunluk olduk ama pede boyle sarimsi gibi bi akinti geliyor. Kokusu garip acaba enfeksiyonmu diyorum. Canim sıkılıyo bi atlatsaydik su kanama enfeksiyon olaylarini rahim bk duzelseydi

50 gundur pedlerle geziyorum orasi iyice tahris oldu. Nasil dayansin yazik ya enfeksiyona da cok acik o Bolge suan. Ben esimle fln birlikte olmaya da korkarim tam iyileşmeden bitmeden bu durumlar.

Anladım saol canim anlattigin için internetten nazara karşı yaz toplu olarak çıkıyor zaten onu dinler benimkine öyle yapıyordum

Bende öyle yaa gerçi okadar şeyde yemiyorum açıkçası yine aldım vardır bunda bişey bence halbuki kızım alması lazım bendeki herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…