2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

50 gundur pedlerle geziyorum orasi iyice tahris oldu. Nasil dayansin yazik ya enfeksiyona da cok acik o Bolge suan. Ben esimle fln birlikte olmaya da korkarim tam iyileşmeden bitmeden bu durumlar.
Kalorili olabılır ama bunlar, malt içeceği çok kalorili canım. Malt olunca bilemedim.
Benm birinci gün regl gibi, ikinci gün son zamanlar gibi, üçüncü gün de kahveye dönmüş. Birinci doğumda böyle olmamıstı. Valla sıkıldım ben de ped kullanmaktan dediğin gibi canım. Her gün duşa giriyorum da rahatlıyorum, bazen iki kez hatta süt filan akıyor.

Rota aşısı ne kusura bakmayın cahil gibi soruyorum ama
Zehirli ishal ve kusma canım çocuk ölümlerine neden olabiliyor Allah esirgesin ve bulaşıcı Bi hastalık 10gün kimseyle görüşülmesi gerek diğer iki çocuğumda yaptırmadım kızım oldu çok hafif atlattı erken farkettik ama şu virüs zamanında yaptıralım diye düşünüyorum yine iş maddiyata dayandığı için son söz eşimde ikisinde yaptrmadık (bilmiyorduk) bundanda bişi olmaz diyede bilir

Sağol canım aynen çok şükür
Canım oğlumda ebemiz demişti getirmeden şurup içir diye bende ona istinaden içirdm gerçi 9yıl oldu herşey gibi buda değişmiş olabilir

Konu sagliksa parayı umursamaz eşim de dediğin gibi bakalım inşallah yapabilir bu aralar sıkışık durumdayuz

150 kalori filan canım bir bisküvi 500 kalori zaten 150 kalori 2 dilim ekmek kadar, 11 gr şeker diyor aşırı değil aslında aynı miktarda meyve suyu 45 gr filan şeker içeriyor

Eklentiler

• Screenshot_20201030-154426_Joker.webp
    29 KB · Görüntüleme: 29
kızlar ana kucağı kullanan var mı? elektrikli ya da değil memnun kaldığınız ana kucaklarının linkini atar mısınız?
Ben kullanıyorum ama bu 120 liralık olanlardan benimki bunun yerine elektrikli alsaymışım keşke şuan beşikten farkı yok gündüz içinde uyuyor salonda

Depremi hissedenlere geçmiş olsun çocuk mememdeyken dışarı kaçtım çok fenaydı
İzmir'de misin cnm çok geçmiş olsun.ben İstanbul dayım burada hissedilmis ama ben hiç hissetmedim ayakta iş yaparken.Depremler,seller,hortumlar,virüsler ALLAH sonumuzu hayr etsin Bu yavruları nasıl bir gelecek bekliyor merak ediyorum

Kaçıncı ayda vurduracaksın canım memenjitle rotayı

Ayyy çok fenaymış ya emzirdiği için Nasıl kurtardı canım mama yiyor benim ki korktum şimdi yaptırcam zaten de

Geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun hamileyken yaşadım deprem ama kucağında çocukla çok daha zor videoları izledikce ben burdan ağlıyorum çocukla beraber basıma gelse napalim nasıl korurum onu diye iyi misiniz suan
Depremi hissedenlere geçmiş olsun çocuk mememdeyken dışarı kaçtım çok fenaydı

Ayyy çok fenaymış ya emzirdiği için Nasıl kurtardı canım mama yiyor benim ki korktum şimdi yaptırcam zaten de
Allah korusun canım. Bir küsür yaşındaydı biri hcbr gıda almadı sadece emmek istedi. Diğer bebek de on aylıktı. Herkeste olacak dıye bır sey yok ama ben korkuyorum onları gördükten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…