- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #26.301
Kızlar jokerde indirim var promalt içeceklerde normalde tane bası 7 lira 3 liraya düşüyor 24 adetle sınırlı alım akşam 6ya kadar indirim bu arada ben sipariş ettim malt ve hurma diyor bakalım işe yarayacak mı bende , hatta 24 lüsü indirimli hali bile 111 normalde ama şu anki fiyatla 71 liraya düşüyor 40 lira fark var arada
Kalorili olabılır ama bunlar, malt içeceği çok kalorili canım. Malt olunca bilemedim.50 gundur pedlerle geziyorum orasi iyice tahris oldu. Nasil dayansin yazik ya enfeksiyona da cok acik o Bolge suan. Ben esimle fln birlikte olmaya da korkarim tam iyileşmeden bitmeden bu durumlar.
Zehirli ishal ve kusma canım çocuk ölümlerine neden olabiliyor Allah esirgesin ve bulaşıcı Bi hastalık 10gün kimseyle görüşülmesi gerek diğer iki çocuğumda yaptırmadım kızım oldu çok hafif atlattı erken farkettik ama şu virüs zamanında yaptıralım diye düşünüyorum yine iş maddiyata dayandığı için son söz eşimde ikisinde yaptrmadık (bilmiyorduk) bundanda bişi olmaz diyede bilirRota aşısı ne kusura bakmayın cahil gibi soruyorum ama
Sağol canım aynen çok şükürGeçmiş olsun cnmdüşündüğün den kolay geçmiş insALLAH devamida öyle olur.bende çok korkuyorum ateş işinden yikanmakta yokmuş sadece surupla düşecek .Bı kaç kişi ve hemşire arkadaş daha önce bana sakın aşı öncesi ağrı kesici verip öyle bir hataya düşme ki vücudu mikropla savassin aşı görevini tam yapsın demişti.nasil olacak bilmiyorum
Konu sagliksa parayı umursamaz eşim de dediğin gibi bakalım inşallah yapabilir bu aralar sıkışık durumdayuzZehirli ishal ve kusma canım çocuk ölümlerine neden olabiliyor Allah esirgesin ve bulaşıcı Bi hastalık 10gün kimseyle görüşülmesi gerek diğer iki çocuğumda yaptırmadım kızım oldu çok hafif atlattı erken farkettik ama şu virüs zamanında yaptıralım diye düşünüyorum yine iş maddiyata dayandığı için son söz eşimde ikisinde yaptrmadık (bilmiyorduk) bundanda bişi olmaz diyede bilir
izmirde miydin? keşke koltuğun yanına kapansaydın hemen.Depremi hissedenlere geçmiş olsun çocuk mememdeyken dışarı kaçtım çok fenaydı
150 kalori filan canım bir bisküvi 500 kalori zaten 150 kalori 2 dilim ekmek kadar, 11 gr şeker diyor aşırı değil aslında aynı miktarda meyve suyu 45 gr filan şeker içeriyorKalorili olabılır ama bunlar, malt içeceği çok kalorili canım. Malt olunca bilemedim.
Benm birinci gün regl gibi, ikinci gün son zamanlar gibi, üçüncü gün de kahveye dönmüş. Birinci doğumda böyle olmamıstı. Valla sıkıldım ben de ped kullanmaktan dediğin gibi canım. Her gün duşa giriyorum da rahatlıyorum, bazen iki kez hatta süt filan akıyor.
Ben kullanıyorum ama bu 120 liralık olanlardan benimki bunun yerine elektrikli alsaymışım keşke şuan beşikten farkı yok gündüz içinde uyuyor salondakızlar ana kucağı kullanan var mı? elektrikli ya da değil memnun kaldığınız ana kucaklarının linkini atar mısınız?
ya elektrikli olanlarla olmayanlar arasında kaldım. ha aldım ha alıcam çok kararsız kaldımBen kullanıyorum ama bu 120 liralık olanlardan benimki bunun yerine elektrikli alsaymışım keşke şuan beşikten farkı yok gündüz içinde uyuyor salonda
İzmir'de misin cnm çok geçmiş olsun.ben İstanbul dayım burada hissedilmis ama ben hiç hissetmedim ayakta iş yaparken.Depremler,seller,hortumlar,virüsler ALLAH sonumuzu hayr etsinDepremi hissedenlere geçmiş olsun çocuk mememdeyken dışarı kaçtım çok fenaydı
Bende almayı düşünüyorum ihtiyaç doğdu ama hiç arastiramadim..çok pahalı olmayan kullanışlı pratik birşey bulsamya elektrikli olanlarla olmayanlar arasında kaldım. ha aldım ha alıcam çok kararsız kaldım
Tamam canım çok sağolEvet canım 3.ayda oluyor hemşire 300tl eczaneden alıcaksınız dedi
Kaçıncı ayda vurduracaksın canım memenjitle rotayıDün göz muayenesinde Dr ve sekreterler çok sevdi benimkini çok tatlı aa ne güzel duruyor da dediler.eve bir geldik gecenin birine kadar catladik aglarken.Felak Nas fln nazar süreleri okuyayım diyorum ama bu gelen akıntı lohusalık kanı devamı mi acaba bilmiyorum ki.Dua olurda süre okunmaz sanırsam.Esime oku diyorum oda hiç bilmez yarım yumalak eşeden köşeden birşeyler yapıyor ama
Bu arada rota aşısı özellikle çiğ etten fln bulaşan rota virüsüne karşı yapılıyor özel aşı devlet karşılamıyor.İlk doz 16.haftaya karar diğer dozlar sekizinci ay sonuna kadar yapılıyor diye biliyorum.Rota asisida önemli tabii ama menenjit dahada önemli bir aşı bence
Ayyy çok fenaymış ya emzirdiği için Nasıl kurtardı canım mama yiyor benim ki korktum şimdi yaptırcam zaten deRota çok önemli kızlar. Ikı tanıdıgımızn cocugu da ölümden döndü on gün haastanede yattılar. İshal ve fışkırtarak kusma oluyor hıccbr sey yıyıp ıcemıyorlar. Salgın oluyor bazı zamanlar. Ikısı de emzırdgı ıcn kurtardı.
@gunesjuly1234 bugun kahveye dönmüş canım.. 3. Gün. regl değil heralde çözemedim bir türlü ya da hızlandırılmış bir regl döneminden geçtim
Bütçene ve kafandaki artı eksilerine göre karar ver canımya elektrikli olanlarla olmayanlar arasında kaldım. ha aldım ha alıcam çok kararsız kaldım
Depremi hissedenlere geçmiş olsun çocuk mememdeyken dışarı kaçtım çok fenaydı
Cok değilmiş evt. Süt olsun inşallah yarasın kuzucuguna150 kalori filan canım bir bisküvi 500 kalori zaten 150 kalori 2 dilim ekmek kadar, 11 gr şeker diyor aşırı değil aslında aynı miktarda meyve suyu 45 gr filan şeker içeriyor
Allah korusun canım. Bir küsür yaşındaydı biri hcbr gıda almadı sadece emmek istedi. Diğer bebek de on aylıktı. Herkeste olacak dıye bır sey yok ama ben korkuyorum onları gördükten sonra.Ayyy çok fenaymış ya emzirdiği için Nasıl kurtardı canım mama yiyor benim ki korktum şimdi yaptırcam zaten de
şu çok meşhur mamajooydu sanırım 4 bin tl falan aşırı pahalıBütçene ve kafandaki artı eksilerine göre karar ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?