2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Depremi hissedenlere geçmiş olsun çocuk mememdeyken dışarı kaçtım çok fenaydı
Burası resmen beşik gibi sallandı kızım depremden yarım saat önce başladı hzuursuz olmaya yanında ahep beni istiyordu odadayien duruyordu uyuyorken rdu çıkınca ağlıyordu o andan beri uyumuyor durmuyor hissetti mi ne ben ev yikipcao başımıza sandım bebeği sarmaladim kapı eşiğinde bekledim

Konu sagliksa parayı umursamaz eşim de dediğin gibi bakalım inşallah yapabilir bu aralar sıkışık durumdayuz
Benim eşimde aynı ama hani diğer ikisine yapılmadı bu ne gerek die düşünürse o yüzden yoksa hamileliğimde ilk 3ay sgk yoktu devlete gidelim dedikçe özele götürdü her gitmemiz 500-600lirayı buluyordu bulantıya serum felanda takılınca

Depremi hissedenlere geçmiş olsun çocuk mememdeyken dışarı kaçtım çok fenaydı
Geçmiş olsun kızlar

Allah korusun canım. Bir küsür yaşındaydı biri hcbr gıda almadı sadece emmek istedi. Diğer bebek de on aylıktı. Herkeste olacak dıye bır sey yok ama ben korkuyorum onları gördükten sonra.
Allah korusun yavrularımızı canım nerden geçmiş acaba kendiliğinden mi olmuş

Sen ne düşünüyorsun tecrübeli biri olarak yapalım mi

şu çok meşhur mamajooydu sanırım 4 bin tl falan aşırı pahalı fisher price falan bakıyorum
Canım okadar pahalısına gerek yok ama kendiliğinden bulursan rahat edersin manuelde hayat kurtarıyor ama seni kendine bağlıyor uyuyana kadar otomatik olsa o uyuyacakken sende işini yaparsın ben diyorum en baştan keşke otomatik alsaydım

Bebeğine anason içiren var mı arkadaşım akşamları bir iki çay kaşığı iciriyormus ne düşünüyorsunuz doktor bile öneriyor diyor

Bebeğine anason içiren var mı arkadaşım akşamları bir iki çay kaşığı iciriyormus ne düşünüyorsunuz doktor bile öneriyor diyor
Annem ablama vermiş çok ağlıyor sakinleşsin die canım ama ben hiç kullanmadım
Bebeğimin kulağının içine dokunmuyorum kuruyor dış kulak oyüzden vazelin sürüyorum sadece

Annem ablama vermiş çok ağlıyor sakinleşsin die canım ama ben hiç kullanmadım
Bebeğimin kulağının içine dokunmuyorum kuruyor dış kulak oyüzden vazelin sürüyorum sadece
Anladım canim çok saol birden bu yana uyumadı iykusu avr duruyorsa ağlamıyor ama uykusunu hiç alamadı bugün ve nedense kaynak ne zaman gelse bu çocuk böyle uyumuz anlamadım gitti acaba ben kaynanamı sevmiyorum benim ruh halim mi etkiliyor bilemedim

bence de gerek yok. uygun fiyatlı bi otomatik alabilirim ama sanki ben yokken uyumasına ya da oynamasına yardım etsin diye.

kaçıncı aya kadar kullanılıyor bu ana kucakları biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…