2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
beşiğindeyken çıkarabildiğimi çıkarıp koşa koşa yanına dönüyorum

banyoyu da eşim gelince yapıyorum uzuuuun uzun keyfini çıkara çıkara
Hahah çok güldürdün cikarabildigimi diyince bende bazen pusetine koyuyorum yanımda duruyor kitlenip bakıyor utanıp yapamıyorum

Dün sünnet olan oğlum gece 12den beri ne kendi uyudu ne de beni uyuttu hala ve halaa direniyor.altı saatte bir ağrı kesici verşyorımmama sanki ağrı kesici ağrıyı kesmek yerine daha da arttırıyor sinirlerim laçka oldu artık

Yeğenim sünnet oldu onda hiç oyke olmamisti doktora sordunuz mu bu halini

On aylık ve bir yaşındaki cocuk hep annenin yanında, bilmiyorum ki canım nereden gecmiş. Parktan olabilir, sudan olabilir..
Dikkat etmek lazım bir tanıdığında olmuş aşı yaptırmasa daha kötü olurdu bi hafta bittik diyor başka bi çocuktan kapmış

Hadi ya neden öyle oldu ki ya yeni doğan sünneti iyi oluyor hissetmiyor diyorlardı bende yaptıracaktım korktum ondan da

Evet yine kaynanam bize geldi ve kızım bütün gün uyumadı şimdide uyumuyor tüm gün baygın baktı ne zaman bu kadın gelse yavrum uyumaz bı baygın bakar istemeden nazarliyor mu uyutamiyorum bı kizi napicam bilemedim

direkt nebe suresini aç koy başına. benimki krize girince faydasını görüyorum.

Arkadaşım benim bebeğim 38 haftalık doğdu , benim bir pıhtılaşma problemim sebebiyle kilo alamadı , 1900 gr doğmuştu bir ay prematil kullandık , biz de kullandığımız mamaların Hiç biri kabızlık yapmadı . Bebelac gold Nutriconfor, aptamil comformil serisi probiyotik içeriyor. Probiyotik içerik kabızlık yapmaz ki , bebeğimizin barsak florasını düzenler, kabızlık varsa onu ishal varsa onun düzelmesine yardımcı olur.

Kızlar bebeginiz uyanıkken nasıl WC ye falan gidiyorsunuz banyo yapiyorsunuz
Bebeğim eğer babası ile birlikteyse ve keyfi yerindeyse o zaman banyo yapabiliyorum tuvalete de evde tek başımıza iken o uyudukça yada ağlamadığı anlarda ana kucağına yatırıp o sallanırken gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…