2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bence de gerek yok. uygun fiyatlı bi otomatik alabilirim ama sanki ben yokken uyumasına ya da oynamasına yardım etsin diye.

kaçıncı aya kadar kullanılıyor bu ana kucakları biliyor musunuz?
Bende e bebeğin otomatik sallananı var zamanlayıcısı ve müzik gibi artıları da var oğlumun keyfi yerindeyse duruyor meme istemedikçe
Bizdeki 9 kiloya kadar taşıyordu sanırım

Kızlar aman Rota’yı ihmal etmeyin, evet bulaşma ihtimali çok yaygın değil ama bulaştığında da çocukları çok hırpalayan bir virüs. Ben ilk çocuğumla 2-3 yaşlarında oyun grubuna gidiyordum, orda bir arkadaşı Rota sebebiyle hastaneye yattı, yavrucak döndüğünde o kadar zayıflamıştı ki, tanıyamadık. ishal ve kusma derken bir parça kalmıştı çocuk. Zayıflaması önemli değil toparlar da o süreçte çok hırpalanmışlardı

Kızlar 40 gün muayenesinde smear testi olmuyor mu? Cogunuz kanama ve dikiş kontrolü demissiniz de ben yanlış mi biliyorum sanki benim doktor öyle bir şey demişti.

Bu sallanmıyor ama sanırsam canım sadece titreşim veriyor bende pişmanım manuel düz anakucagından, beşikten ve hamaktan farkı yok resmen, keşke kendi sallananından filan alsaymışım
Aynen yada boşuna para vermeseymisim pusetini daha aktif kullanıyoruz açıkçası sadece eşimle TV izlerken kullanıyorum bazen ayağımda ha sallamisim ha onda hatta ayak daha iyi

dokuz on gün önceye kadar gunde bir kez mama veriyorduk 50-60 cc kadar gece uyuyım diye, bebelac gold almıstım, kızımda da yeni doğduğunda onu kullanmıştık. Çok memnun kalmıstım ben hatta bıberonda kalırsa kalanını ben içiyordum tadını sevdgm için smdı bı paket öylece duruyor artık gecelerı uyudugu ıcın veremıyor esım. Acaba buzluğa atsam bısı olur mu hanı belkı lazm olur bır yere fılan gıderız.. yanı buzdolabında da süresi dolar diyorum.

bi yere gidince hele de tahminden uzun kalınıyosa mama çok işe yarıyor

bi yere gidince hele de tahminden uzun kalınıyosa mama çok işe yarıyor
Evt su an kullanmıyoruz ama bozulsun da ıstemıyorum, vermesek dahı yanımda mama oldugunu bilmek rahatlatıyordu. bır yandan da biberonu unutmasın ıstiyorum ama uyuyor işte. Bugun sabah altıda uyandı emzrdım güzelce, sekız bucuk sonra. Sence buzluga atsam toz halınde ya cıkınca kullanılır mı? Üçte ikisi duruyor 950 gramlık mı neydi

valla çok ama çok düz mantık olacak ama anne sütü dolaba atılıyor, o da atılır herhalde. saklama koşullarında en az kaç derecede saklanır yazıyorsa sakla bence.

Bizde bebelac nenetal kullanıyoruz ama 3günde bir yapıyor.. değiştirecek 1numaraya geçicez şimdi hangisni alsak bakıcaz aptamil comformil acı diyorlar direk onu mu vercez normal aptamille karıştırın diyorlar öylemi yapcaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…