2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar bebeklerinizi yıkarken kulaklarını nasıl koruyorsunuz? ben sanırım su kaçırdım bugün inşallah bir şey olmaz. o kadar da dikkat ediyordum aniden başını çevirince su gitti biraz. hemen çeviri sildim ama kaçmış mıdır acaba?

Biz conformil kullanmadık arkadaşım o yüzden bilmiyorum acı mı değil mi biz 2500 gr olana kadar prematil kullandık , çenesi zayıf olduğu için iyi ememiyordu , emzirme kısıtlaması önerdi doktorumuz , sütüm ememediği için çok gelmedi ( sağmama rağmen) Sonrasında da aptamil 1 numara ile devam ettik , aptamil 1 numara 300 gramlık paketleri var 40 lira , onu bi dene istersen. Karıştırma işini bilmiyorum ben Ya da hipp combiotic deneyin .

Buzdolabında saklamayın diyor üzerinde canım.

Anladım canım bizde geçicez yarın alıcaz aptamil 1 numara alayım diyorum probiyotik varmı onda da ? Benimde sütüm çok az sağıyorum ama çok az geliyor artık memeyi almıyor hiç zaten biberona alıştı.. kilo alımı iyimiydi aptamildeyken

Kulaklarını eşim kapatıyor canım öyle yıkıyoruz bide e bebekte kafaya takılan bişey gördüm ama büyük bebeklere olur gibi geldi bana o tarz bişey bakabilirsin

Kilo alımı iyiydi canım , hiç farketmedi kilo alımı diğer mamalarda da aynıydı. Aptamil 1 numaranın içinde lif var ama probiyotik yok canım .

bence de gerek yok. uygun fiyatlı bi otomatik alabilirim ama sanki ben yokken uyumasına ya da oynamasına yardım etsin diye.

kaçıncı aya kadar kullanılıyor bu ana kucakları biliyor musunuz?
Canım bende aslında otomatik olan var ama benim kız uyanıkken iki dk yatmıyor içinde .ninni ve kademeli sallama özelliği var.gel gör ki kucakta uyutuyorum mecburen benimki durmuyor senin beben dururmu bilmem ama öyle pahalı bir şey alacaksan içine yatırıp denemeden alma bence.tabi covit zamanı nasıl denersiniz bilemiyorum

2 gundur de lekelenme bitti gibi bugun 50 gunluk olduk ama pede boyle sarimsi gibi bi akinti geliyor. Kokusu garip acaba enfeksiyonmu diyorum. Canim sıkılıyo bi atlatsaydik su kanama enfeksiyon olaylarini rahim bk duzelseydi
Canım benimde 5_6gundur sarı ekşimsi kötü kokulu akıntım var.bende merak ediyorum acaba normalmi yaaseninkide ekşimsi mi kokuyor kaşıntı fln varmı?

Kızlar
Takip ettiğim doktor bişey olmaz çok kacmadikca diyor

Kızlar bebeğinizin kulaklarini temizliyormusunuz
Canım kulak derdinden kendimde de oglumdada çok muzdarip biri olarak aman haa!! Diyeyim su kaçırmamaya çalışın.suan kulak kanalı çok kısa olması hem avantaj hem dezavantaj...bu konuda o kdr hassasım ki son yıkamada eşim suyu dökerken dikkat etmeyip kulağına boca etti kızımın.simdi kusmalar arttı umarım enfeksiyon olmamıştır o zmndan beri istahimizda yok sanki içi bulanıyor

Kızlar bebeginiz uyanıkken nasıl WC ye falan gidiyorsunuz banyo yapiyorsunuz
Bunu bende çok merak ediyorum.bana iki sn nefes almak yok.babamiz da iki dk oyalayamiyor:/hep uyurken duş alıyorum onda da hızlı hareket etmek zorundayım çünkü uyandimi mümkün değil catliyana karar ağlıyor.nerde öyle Uzun Uzun duş almak stres atmak.hatta eşleriyle birlikte olan arkadaşlara şaşırıyorum ne ara vakit buluyorsunuz biz yemeğimizi bile çoğu zaman 22 -23 civarı anca yiyebiliyoruz hatta yemeği yorgunluktan eşimde bende gözümüz kapalı yiyoruz .bide covit yüzünden de birbirimizi unutali cook uzun zaman oldu zaten

Gelde stres olup bunalma dimi seninkinin gündüz uykusu hiç mi yok yada çok mu koşa sürüyor canım benimki aslında iyiydi açıkçası idare ediyorduk az çok ama dünden beridir uyumuyor anlamadım gitti

Kızlar kizim in poposu kızarık gibi geldi gece uyutmaya çalışırken uzun süre uyumayinca altına azcik yapmış kurumuştu sabah ondan oldu galiba pişik kremi sürdüm amaa komşum ıslak kalıyor ilerler pudra sur dedi mühendis oglunda pudra göremedim sizce napiyim

ben pişik önleyici kullanıyorum. her altını açtığımda önce ıslak mendille temizliyorum sonra sıcak suyla ıslattığım ipek marka kare ped pamuklarla güzelce silip yine kuru pamukla kuruluyorum kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…