2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Mantıklı bende böyle yapayım iyisimi sürekli kaka yapıyor zaten hangi marka bebek bezi kullanıyorsun bu arada

Kızlar bişey sorucam bebekleriniz ne kadar süre uyanık kalıp sonra uyuyor kendimi uyuyor o ara yoksa siz mi uyutuyorsunuz sallayark falan ben çözemedim çünkü uykusu varsa uyur diye açıkçası uzun uğraşmıyorum kendi dalıyor bazen bazende gözleri baygın bakiyor bı yarım saat uğraşıyorum yatmazsa yatırmiyorum ama çok uzun süre uyanık kalıyor 5 6 saat normal mi bilemedim siz nasıl yapiyorsunuz

Ben de aynını dusunuyrm gün içinde bı curcuna esim geç geliyor gözüm kaoali bekliyrm gelse de babaya verip uyusam diye.dus aklıma gelmiyo desem yalan olmaz 2buyuk var beni de yıka diye benden önce koşarlar zaten

Ben de aynını dusunuyrm gün içinde bı curcuna esim geç geliyor gözüm kaoali bekliyrm gelse de babaya verip uyusam diye.dus aklıma gelmiyo desem yalan olmaz 2buyuk var beni de yıka diye benden önce koşarlar zaten
Uyumak degilde bende bekliyorum WC de az oyun oynayıp rahat takilayim diye diken üstünde olmadanrahat takilayim diye uyumadan yasamyi az çok öğrendim heleki tatlı uyku derler ya ondan vazgeçip bebeğimle ilgilenmeye alıştım ben benden vazgeceli çok oldu

Her çocuk farklı 3cogugum var hiçbiri kendi kendine uyumadı.2numara şu an 4yasunda hala ayağında sallatir bazen.gecen bana diyor ki anne siz kendi kendinize nasil uyuyrsnz saklamadan.su an küçük 47gunlik kendi kendine salsa bile aninda uyanıyor illa benim kundaklayip sallamam lazım bekliyor bakiuo uyutan yok basıyor çığlığı

Ben benden geçtim de büyükler sayesinde 5 6da güne başladığımız için gözler e kürdan filan takmam lazım göz kapağı kapanmasın diye

Ben çoğu zaman pes ediyorum uykusu yok diyorim açıkçası çok uzun süre uyutmaya igrasinca ee haliyle çocuk artık iykusuzluga alıştı benimki desene

Ben benden geçtim de büyükler sayesinde 5 6da güne başladığımız için gözler e kürdan filan takmam lazım göz kapağı kapanmasın diye
İşte 2. Çocuğu ondan yaparmiyim ne zaman yaparım yapsamda harik harıl kafama takılıyor fakat zor olsada bakıyorum insanlar zor olsa okadar 2 3 4 u yapmaz diyorum

Ben çoğu zaman pes ediyorum uykusu yok diyorim açıkçası çok uzun süre uyutmaya igrasinca ee haliyle çocuk artık iykusuzluga alıştı benimki desene
Zaten o kadar uzun uğraşınca iş inada biniyo uyumuyor ki bebeama normalde uykusu varsa da uyutan olmayınca uyumaz benimki

Herkese merhabalar. Uzun süredir giremiyorum. 2.ay aşısı için tedirgin olanları görüyorum. Sizi rahatlatayim biraz dedim. 3tane aşı yapılıyor. Biri kola ikisi bacağa. Biz eve gelir gelmez 1olcek calpol verdik her ihtimale karşı. Ateşi çıksaydı 5 saatte bir verecektim ama ateşi çıkmadı. 3gun boyunca banyo yaptırmadım hiç huzursuzluğu da olmadi. Aşı anında tabiki bebeğim ağladı ama kucağıma alıp sakinleştirdim hemen. Zaten sağlık ocağından çıkarken normale döndü. İnşallah sizin aşılar da böyle sorunsuz geçer.

Bazıları gitmeden önce bir ölçek verin diyorlar ben öyle yapmayı düşünüyordum

Ben de hazır değilmişim canım biraz erteledik, neticede bez var emeklese bile napalım. inşallah çabucak düzelir yakışıklı. Neden bu kadar etkilendi ki
Neden bu kadar etkilendiğini bi anlayabilsem ne kadar küçük o kadar çabuk iyileşme..büyüdükçe daha fazla anlıyo ve daha fazla acı çekiyomuş biz de 47.gün hemen yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…