- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #26.401
Mantıklı bende böyle yapayım iyisimi sürekli kaka yapıyor zatenben pişik önleyici kullanıyorum. her altını açtığımda önce ıslak mendille temizliyorum sonra sıcak suyla ıslattığım ipek marka kare ped pamuklarla güzelce silip yine kuru pamukla kuruluyorum kapatıyorum.
Ben de aynını dusunuyrm gün içinde bı curcuna esim geç geliyor gözüm kaoali bekliyrm gelse de babaya verip uyusam diye.dus aklıma gelmiyo desem yalan olmaz 2buyuk var beni de yıka diye benden önce koşarlar zatenBunu bende çok merak ediyorum.bana iki sn nefes almak yok.babamiz da iki dk oyalayamiyor:/hep uyurken duş alıyorum onda da hızlı hareket etmek zorundayım çünkü uyandimi mümkün değil catliyana karar ağlıyor.nerde öyle Uzun Uzun duş almak stres atmak.hatta eşleriyle birlikte olan arkadaşlara şaşırıyorum ne ara vakit buluyorsunuz biz yemeğimizi bile çoğu zaman 22 -23 civarı anca yiyebiliyoruzhatta yemeği yorgunluktan eşimde bende gözümüz kapalı yiyoruz .bide covit yüzünden de birbirimizi unutali cook uzun zaman oldu zaten
Uyumak degilde bende bekliyorum WC de az oyun oynayıp rahat takilayim diye diken üstünde olmadanrahat takilayim diye uyumadan yasamyi az çok öğrendim heleki tatlı uyku derler ya ondan vazgeçip bebeğimle ilgilenmeye alıştım ben benden vazgeceli çok olduBen de aynını dusunuyrm gün içinde bı curcuna esim geç geliyor gözüm kaoali bekliyrm gelse de babaya verip uyusam diye.dus aklıma gelmiyo desem yalan olmaz 2buyuk var beni de yıka diye benden önce koşarlar zaten
Her çocuk farklı 3cogugum var hiçbiri kendi kendine uyumadı.2numara şu an 4yasunda hala ayağında sallatir bazen.gecen bana diyor ki anne siz kendi kendinize nasil uyuyrsnz saklamadan.su an küçük 47gunlik kendi kendine salsa bile aninda uyanıyor illa benim kundaklayip sallamam lazım bekliyor bakiuo uyutan yok basıyor çığlığıKızlar bişey sorucam bebekleriniz ne kadar süre uyanık kalıp sonra uyuyor kendimi uyuyor o ara yoksa siz mi uyutuyorsunuz sallayark falan ben çözemedim çünkü uykusu varsa uyur diye açıkçası uzun uğraşmıyorum kendi dalıyor bazen bazende gözleri baygın bakiyor bı yarım saat uğraşıyorum yatmazsa yatırmiyorum ama çok uzun süre uyanık kalıyor 5 6 saat normal mi bilemedim siz nasıl yapiyorsunuz
Ben benden geçtim de büyükler sayesinde 5 6da güne başladığımız için gözler e kürdan filan takmam lazım göz kapağı kapanmasın diyeUyumak degilde bende bekliyorum WC de az oyun oynayıp rahat takilayim diye diken üstünde olmadanrahat takilayim diye uyumadan yasamyi az çok öğrendim heleki tatlı uyku derler ya ondan vazgeçip bebeğimle ilgilenmeye alıştım ben benden vazgeceli çok oldu
Evet 2 aydır kullanıyoruz bizi gayet tatmin ediyorAldınz mı bunu nasıl acaba
Ben çoğu zaman pes ediyorum uykusu yok diyorim açıkçası çok uzun süre uyutmaya igrasincaHer çocuk farklı 3cogugum var hiçbiri kendi kendine uyumadı.2numara şu an 4yasunda hala ayağında sallatir bazen.gecen bana diyor ki anne siz kendi kendinize nasil uyuyrsnz saklamadan.su an küçük 47gunlik kendi kendine salsa bile aninda uyanıyor illa benim kundaklayip sallamam lazım bekliyor bakiuo uyutan yok basıyor çığlığı
İşte 2. Çocuğu ondan yaparmiyim ne zaman yaparım yapsamda harik harıl kafama takılıyor fakat zor olsada bakıyorum insanlar zor olsa okadar 2 3 4 u yapmaz diyorumBen benden geçtim de büyükler sayesinde 5 6da güne başladığımız için gözler e kürdan filan takmam lazım göz kapağı kapanmasın diye
Zaten o kadar uzun uğraşınca iş inada biniyo uyumuyor ki bebeBen çoğu zaman pes ediyorum uykusu yok diyorim açıkçası çok uzun süre uyutmaya igrasincaee haliyle çocuk artık iykusuzluga alıştı benimki desene
Lif besinin sindirimini kolaylaştırıyor, probiyotikler barsak duvarını düzenliyorAnladım canım lif ne işe yarıyordu
Attım buzluğa canım kutuyu attığı için bilmiyorum neyse sağlık olsun etrafımda bebeği olan arkadaşım da yok versemBuzdolabında saklamayın diyor üzerinde canım.
İnsan unutan demek çabuk unutyrz yaşadığımizi başa donuyrz durup durupİşte 2. Çocuğu ondan yaparmiyim ne zaman yaparım yapsamda harik harıl kafama takılıyor fakat zor olsada bakıyorum insanlar zor olsa okadar 2 3 4 u yapmaz diyorum
Kıyamam yaa yapıları mı öyle oyoe mi alıyorlar acaba resmen çocuk anne karnında karar veriyor nasıl eziyet edeceğineZaten o kadar uzun uğraşınca iş inada biniyo uyumuyor ki bebeama normalde uykusu varsa da uyutan olmayınca uyumaz benimki
Valla canım bugün 3.gün az önce yine ağlama krizine girdiBen de vazgectm canım ya valla korktum
Biz uyutup sunu yapiyim diye gerildikce o gerginlik onlara da geçiyor benceKıyamam yaa yapıları mı öyle oyoe mi alıyorlar acaba resmen çocuk anne karnında karar veriyor nasıl eziyet edeceğine
Bazıları gitmeden önce bir ölçek verin diyorlar ben öyle yapmayı düşünüyordumHerkese merhabalar. Uzun süredir giremiyorum. 2.ay aşısı için tedirgin olanları görüyorum. Sizi rahatlatayim biraz dedim. 3tane aşı yapılıyor. Biri kola ikisi bacağa. Biz eve gelir gelmez 1olcek calpol verdik her ihtimale karşı. Ateşi çıksaydı 5 saatte bir verecektim ama ateşi çıkmadı. 3gun boyunca banyo yaptırmadım hiç huzursuzluğu da olmadi. Aşı anında tabiki bebeğim ağladı ama kucağıma alıp sakinleştirdim hemen. Zaten sağlık ocağından çıkarken normale döndü. İnşallah sizin aşılar da böyle sorunsuz geçer.
Ben de hazır değilmişim canım biraz erteledik, neticede bez var emeklese bile napalım. inşallah çabucak düzelir yakışıklı. Neden bu kadar etkilendi kiValla canım bugün 3.gün az önce yine ağlama krizine girdiağrı kesicinin etkisi gitmeye yakın çocuk avaz avaz ağlıyor
Neden bu kadar etkilendiğini bi anlayabilsemBen de hazır değilmişim canım biraz erteledik, neticede bez var emeklese bile napalım. inşallah çabucak düzelir yakışıklı. Neden bu kadar etkilendi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?