2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
inşallah ya çok tedirginim ben aşı konusunda. ağlamasından değil de ateşi çıkarsa müdahale edememekten korkuyorum.

calpolu ne kadar ve nasıl verdiniz? 1. ay sonu aşısında ebemiz bize fitil önermişti onu almıştık.

İyiymiş öyleyse bizede lazım böyle birşey bakalım araştırma içindeyim inşAllah durur içinde de

bebeğimde bu sabah 7 den beri bi uyku sorunu var. atak dönemi mi bilmiyorum ama eşimin de benim de pilimiz bitmek üzere. 7 den beri toplam uyuduğu süre max 4 saattir. uykusu var ama inat etti uyumuyor.

Sariliginiz gecti mi acaba

Merhaba kızlar. Ayın 5inde kızım 2 aylık olacak. Yaklaşık 2 haftadır sürekli mukuslu kaka yapıyor. 2 gecedir de sürekli ağlıyor. Karnında sancı var sanırım. Ağlarken emmeyi de istemiyor. Daha önce onu sakinleştirebildiğim hiçbir yöntem fayda etmiyor. Sadece kucakta gezince biraz susuyor sonra yine başlıyor. Üzülüyorum o ağladıkça. Mukuslu kaka karnındaki sancının bir belirtisi mi acaba.

S
bebeğimde bu sabah 7 den beri bi uyku sorunu var. atak dönemi mi bilmiyorum ama eşimin de benim de pilimiz bitmek üzere. 7 den beri toplam uyuduğu süre max 4 saattir. uykusu var ama inat etti uyumuyor.
Seninle aynı gün doğum yaptık diye hatırlıyorum 11 Eylül bizimkide dün öğlen başladı atak hatasiymis uygulamada gördüm canım uyumamakta direniyor huysuz

Bu atak haftası 40 haftaya göre hesaplanıyormus ikimizinde aynı gündü ve bizimkide çok huysuz baktım tam atak dönemine girmişler gösteriyor sanırsam ondan böyleler bir ağlayınca çatlayana kadar ağlıyor kıpkırmızı oluyor bizimkide

S

Seninle aynı gün doğum yaptık diye hatırlıyorum 11 Eylül bizimkide dün öğlen başladı atak hatasiymis uygulamada gördüm canım uyumamakta direniyor huysuz
40.haftaya göre hesaplanıyor diye biliyorum atak haftası canım doğduğu gün değilmiş

Yüzünde çıkan alerjenler gecti mi canım? Çok geçmiş olsun. Mukuslu olması pek normal değil doktora götürdün mü?

Neden bu kadar etkilendiğini bi anlayabilsem ne kadar küçük o kadar çabuk iyileşme..büyüdükçe daha fazla anlıyo ve daha fazla acı çekiyomuş biz de 47.gün hemen yaptırdık
Haklısın ne kadar küçük o kadar iyi düzelir bitmiş gitmiş oldu sizin ne güzel. Bzm uyku düzenimiz oturdu gibi bozulsun istemiyorum biraz da. Kızım yoruyordu ona da scotısh aldık bı tane, üç gündür o mutlu biz mutlu şükürler olsunben hazır hissetmiyorum şu an sanırım.

aynen öyle ya. bayılıcak uykudan ama aksiliği üzerinde. şimdi zorla uyudu bakalım ne zaman kalkacak.

Yüzünde çıkan alerjenler gecti mi canım? Çok geçmiş olsun. Mukuslu olması pek normal değil doktora götürdün mü?
Alerjilere cildiye doktoru egzama dedi. Krem verdi biraz daha iyi. Aslında yüzü besin alerjisiyle ilgili olabilir mi dedim ama bazen bebeklerde egzama olur dedi. Alerji üzerinde durmadı. Maalesef bebeğimin doğumu çok zor bir sürece denk geldi. Eşim yanımda olamadı. Sürekli aynı doktora götüremedim. Taşınma vs derken zaman gecti.

Bebekler sürekli sırt üstü yattığı için ıkınırken anüs ve mide kasılıyor . Çıkartmamıyorlar arada yan yatırmakta fayda var. Mahallenin mutlu bebeği kitabında ayrıntılı bilgiler var orada okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…