2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
aynen öyle ya. bayılıcak uykudan ama aksiliği üzerinde. şimdi zorla uyudu bakalım ne zaman kalkacak.
Bu aralar bu uykuya direnme uyumama benide çok sinir ediyor üstüne birde kabız yavrum zaten.
Şu fotoğraf aklıma geliyor bunu atlatsak başka engeller var zaten böyle böyle büyüyecekler aşısıdır dişidir tuvaletidir yürümesidir zartı zurtu derken bizim ömür tükenecek

Eklentiler

• images.jpeg-3.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 65
Mukuslu olması sankı bır seye alerjısı oldugunu gösteriyor gibi. Yuzunde de cıktı. Komsumun oglu 5.5 aylık yanaklarında egzama var çoklu protein alerjısı demiş doktor. Zaten bır yerlerden bellı edıyor alerjı. İnşallah değildir canım, Allah kolaylık versin

Eşimle herhangi bir duruma yaptıgıımızz replik

ayy sabah sabah ne güldüm

Anladım çok teşekkürler. Ne dertleri var ya küçücük bebeklerin :)

Geçenlerde ben de farkettim benim bebisde de mukuslu tuvalet vardı. Normal olabilir diye düşünüyorum diğer bebeklerde de görmüştüm sanki. Hala devam ediyor mu. Usutmus de olabilir

Amin insallah. Çok sağolun.

Geçenlerde ben de farkettim benim bebisde de mukuslu tuvalet vardı. Normal olabilir diye düşünüyorum diğer bebeklerde de görmüştüm sanki. Hala devam ediyor mu. Usutmus de olabilir
Yaklaşık 2 haftadır hep mukuslu yaptı. İlk defa bu sabah kakası mukuslu değildi.

Sezeryan olan arkadaşlar beli ağrıyan var mı bebek bezini bağlasam eğilerek bile agriyor

Mukuslu kaka nasıl oluyor canım?anne sütü mü alıyor mama da alıyor mı?aynı benim kızımı özetlemişsin sadece kucakta susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…