- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #26.461
Benimde son bir haftadır çok ağrıyor sezeryanda olur demislerdi şehir efsanesi sanıyordum da Cook ağrıyor kosturunca dediğin gibigün içinde çok eğilip kalkarsam ağrıyor sadece. ama bayağı ağrıyor ağrıdığında da.
Eğilerek bağlayamıyorum çok ağrıyor. Yüksekçe bir yere koyup bağlıyorum. Sezaryendan olduğunu sanmıyorum. Hamileyken de belim ağrıyordu.Sezeryan olan arkadaşlar beli ağrıyan var mı bebek bezini bağlasam eğilerek bile agriyor
Hamileyken benimde çok agrirdi hep sezeryanda sonra çok bel ağrısı olur denilirdi ondan mı acaba diye sordum da inşallah biran önce geçer bu bel ağrısıEğilerek bağlayamıyorum çok ağrıyor. Yüksekçe bir yere koyup bağlıyorum. Sezaryendan olduğunu sanmıyorum. Hamileyken de belim ağrıyordu.
ben her an kriz tetiğindeyim uyuturken. böyle bakıyorum beşiğine koyarkenbir civciv annesi Papatya011 bebeginiz nasıl oldu sakinleşti mi biraz daha benim ki bugun daha iyi gibi simdilik
bir civciv annesi Papatya011 bebeginiz nasıl oldu sakinleşti mi biraz daha benim ki bugun daha iyi gibi simdilik
3 aya girince bu dönemleri hafifliyor diyorlar atak haftasını bu bakışla bitircez gibi benimki sabah 5 te kalkmış gülüyor gozleride kocaman açmış bide en son ayakta uyuyordum ne ara uyuya kaldı anlamadım bileben her an kriz tetiğindeyim uyuturken. böyle bakıyorum beşiğine koyarken
Bu cocuklarin geceyle alıp veremediği ne gündüz iyi kötü geciyorda gece içlerinden bambaşka bişey cikiyorKabızdı zaten kaç gündür bu defa bekledim kendisinin yapmasına fitil veya zeytinyağı kullanmadım bu sabah yapınca biraz rahatladı ama bizimki zaten akşam başlıyor kudurmaya o yüzden düzeldi diye kesin konuşamam 11 12 gibi belli olur gece
Duydu beni uyandı ağlamaya başladı şuan al sana düzeldim nah düzelirim filan mı diyor acabaBu cocuklarin geceyle alıp veremediği ne gündüz iyi kötü geciyorda gece içlerinden bambaşka bişey cikiyorhamileyken de gece uyuyamazdim ağrım olurdu kıpır kıpır olurdu zaten
Sabrımızı siniyorlar annelik kolay iş değil bak beni istedin gör zorluğu der gibiDuydu beni uyandı ağlamaya başladı şuan al sana düzeldim nah düzelirim filan mı diyor acababizimde uyuyacak zaman hareket ederdi çok hareketli değildi ama geceleri ederdi ettiği zamanda. Gerçekten de gece çocuğa birşey oluyor gündüz yine bir şekilde susuyor ama gece agıdını susturamıyorum
Bir yandan şükrediyorum rabbim kendim gibi bir evlat vermedi diye aslındsSabrımızı siniyorlar annelik kolay iş değil bak beni istedin gör zorluğu der gibi
o gülmeleri sorma zaten. bazen sinirleniyorum uyumuyo diye niye uyumuyosun kız diyorum gülüyo gevrek gevrek gel de sinirlen3 aya girince bu dönemleri hafifliyor diyorlar atak haftasını bu bakışla bitircez gibi benimki sabah 5 te kalkmış gülüyor gozleride kocaman açmış bide en son ayakta uyuyordum ne ara uyuya kaldı anlamadım bile
bu çakinin türkiye versiyonu ya bildiğinBir yandan şükrediyorum rabbim kendim gibi bir evlat vermedi diye aslındsannem anlatır hep gündüz uyumazdın hiç kucagımdayken yavaşça oturayım derken ağıdı basardın aç kalır geceye kadar yemezdin inat edip en son bazlama yapardım onu yerdin sadece diye birde bronşit ve amip de olmuşum hastalığım bitmezmiş hiç 1 buçuk yaş küçük kardeşim vardı çok kıskanırmışım annem önce biberonla sütü bana verirmiş sonra çocuğa vermek zorunda kalırmış ki bunu yaparken 3 4 yaşlarındaymışım, uyuyan çocuğu da durdurmazmışım annem yükseğe yatırırmış ben ulasamayım diye yani bu halimize şükür
Eşiminde benimde bebekliğimiz baya zorlu geçmiş arkadaşları eşime senin gibi çocuğun olsun diye söyleyip duruyordu ALLAH ım dedim beddualarını geri cevir bize isabet ettirmebu çakinin türkiye versiyonu ya bildiğin
tuttu mu senceEşiminde benimde bebekliğimiz baya zorlu geçmiş arkadaşları eşime senin gibi çocuğun olsun diye söyleyip duruyordu ALLAH ım dedim beddualarını geri cevir bize isabet ettirmeeşimin canı sıkılırdı onlar öyle dedikce ben derdim beddua sucsuz günahsız kişiye uğramaz suçluysa beddua tutar diye , annemde hep dua edermiş kızıma kendisi gibi bir evlat verme akıllı uslu bir evlat ver rabbim diye
Bence dualarım biraz kabul oldu gibi evet ağlıyor ediyor ama 24 saat ağlamıyor sonuçta altından kalkabiliyorumtuttu mu sence
Ozaman yavrun melek senin yanında ayy fenasin fenaaBir yandan şükrediyorum rabbim kendim gibi bir evlat vermedi diye aslındsannem anlatır hep gündüz uyumazdın hiç kucagımdayken yavaşça oturayım derken ağıdı basardın aç kalır geceye kadar yemezdin inat edip en son bazlama yapardım onu yerdin sadece diye birde bronşit ve amip de olmuşum hastalığım bitmezmiş hiç 1 buçuk yaş küçük kardeşim vardı çok kıskanırmışım annem önce biberonla sütü bana verirmiş sonra çocuğa vermek zorunda kalırmış ki bunu yaparken 3 4 yaşlarındaymışım, uyuyan çocuğu da durdurmazmışım annem yükseğe yatırırmış ben ulasamayım diye yani bu halimize şükür
Kalır mı hiç şimdi sinir kalmaz tabio gülmeleri sorma zaten. bazen sinirleniyorum uyumuyo diye niye uyumuyosun kız diyorum gülüyo gevrek gevrek gel de sinirlen
İnşAllah bundan sonra kudurmaz daha 1 buçuk aylık sonuçta önümüzde baya bir yol varOzaman yavrun melek senin yanında ayy fenasin fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?