2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün annemler gitti üçümüz kaldık bakalım başabilcek miyim tek başıma bu annelik işini. Gece anneme bırakıp uyumalar yok artık bittim ben
canım benim aynı ben de öyle oldum. annem evden çıktığı an öyle boşluğa düştüm öyle yalnız hissettim ki anlatamam.

sakın korkma inan her şeye yetişiyosun bi şekilde ki yetişmeye de uğraşma. eşinle birlikte ilgilenin bebekle.

Eşim sabah gidiyor akşama anca geliyor bizimkinin gece uykusu iyi ama o da uyursa bazen 4te 5te uyuyo ben dayanamadığım da uyuyodum annem bakıyodu sabah emzirmeye rahat kalkıyodum
Eşiminde gözü korktu gece uyumazsa napcaz diyo seni kaldırır arabayla iki turlar geliriz dedim eyvah diyo. Hamileyken gidemezsin diyen adam annenlerle git 1 ay kal dedi. Oğlumda şimdi uyuyor inş uykusunu alıp gece bizi yormaz bizimki gece kuşu

benim eşim de öyle. hatta bazen geceleri de olmuyor tek kalıyorum. tek yapman gereken bebeğin uyuduğunda senin de uyuman. 3 günde alıştım ben. çok korkuyordum bakamayacağım diye. hele uyutmak öyle korkunç geliyodu ki gözüme. zamanla hepsi rayına oturuyor.

Gece dediniz eş dediniz beni yaramdan vurdunuz 24 24 çalışıyor bir gün full yok diğer gün geliyor kaç saat uyuyor zaten akşamda birazcık seviyor çocuğu erkenden geri yatıyor işe gitcek diye , adama birşey de diyemiyorum sabahın köründe kalkıp gidiyor gece uyutana kadar salonda bakıyorum sesi gidipte uykusuz kalmasın diye

Ballilokumm gündüz soruyordun ya canım benim kız düzelmemiş daha çatlayana kadar ağlıyor şuan ayagıma yatırdım sallıyorum biraz oyle yazıyorum sanada

Ne iş yapıyor bizimkide geç geliyor diye üzülüyordum ama seninki kötüymüs de olsun fırsat buldukça ilgileniyor fırsatı olupta ilgilenmeyenler var

Ballilokumm gündüz soruyordun ya canım benim kız düzelmemiş daha çatlayana kadar ağlıyor şuan ayagıma yatırdım sallıyorum biraz oyle yazıyorum sanada
Bizimkide ishal mi anlamıyorum dogdundan beri sürekli kaka yapıyor nasıl oluyor kilo alıyor anlamaiyorum hiç o ağlama hiç durmamayi 15 günden 40 ona kadar yaşadık ne kucak ne ayak fayda ediyordu

seninki de asker değil mi

Ne iş yapıyor bizimkide geç geliyor diye üzülüyordum ama seninki kötüymüs de olsun fırsat buldukça ilgileniyor fırsatı olupta ilgilenmeyenler var
Uzman çavuş canım gec gelmeyi bırak hiç gelmiyor bir yere gitmek istesek adam uykusundan feragat ediyor da öyle gidebiliyoruz , memlekette olsam sıkılınca alır çocuğu anneme kaynanama filan giderim burda o şansımda yok

Bizimkide ishal mi anlamıyorum dogdundan beri sürekli kaka yapıyor nasıl oluyor kilo alıyor anlamaiyorum hiç o ağlama hiç durmamayi 15 günden 40 ona kadar yaşadık ne kucak ne ayak fayda ediyordu
Bizimde 1 hafta öncesine kadar her bezine yapıyordu çocuğa birşey oldu bir anda kabız oldu ya bence iyi beslendikce tuvalet sayısı cogalıyor kiloda almış oluyor canım bizimde güzeldi aldığı kilo , normalde ayakta sallamıyorum uyuturken ama mecbur bırakıyor beni

Asker eşi olmak zor derler Allah yardımcın iz olsun

Mecburiyetten ne yapılmıyor ki kucakta gezdirerek uyutma taraftarı değilim ama iş ona düşüyor bazen

Kızlar bebeğim haftada bir kaka yapmaya devam ediyordu 1 aydır iki seferdie üç gün geçmeden ben poposundan zeytinyağ ile tetikliyorum yaptırtıyorum sizce bebeğe zararı olurmu bağırsaklarını tembelleştirirmi?

Varmış diye biliyor tetiklersen oyoe aliwir doğal şekilde kendiliginden yapamaMia bı sure sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…