2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Genelde 6-7 gün yıkamayınca çıkar canım, yeğenimde olmuştu. Hijyenle alakası yok diyorlar ama bence var. Yeniyse her gün yıkayıp giderebilrsin, özel fırçaları da var.
Ben her gün başını ovalayarak yıkıyorum bende hijyenle alakalı derdim ama yağ dokusu yüksekse vücutta hormondan olurmuş doğum yaptıran ebe bile amniyin sivin yagliydi baya demişti ondan bizim kız rahattı orda

Canım tam bilmiyorum ama mukuslu kaka süt ürünü alerjisinde olabiliyormuş diye duydum doktoruna bir danış istersen

Olabilir canım, yengem sık yıkıyamamıştı kış dıye. Yağlı ciltler sık banyo yapar ya zaten

Olabilir canım, yengem sık yıkıyamamıştı kış dıye. Yağlı ciltler sık banyo yapar ya zaten
Çevremdeki herkese sordum hepsi tüm çocuklar olur sadece ilerlemesin diye yağla tamizle dediler aklımızda bulunsun benimkinde çok çok az var şuan bide saçlı baya sapsikk

Canim.ancak yaziyorum. Ben senin gibi cok bisi yemedimde. Ama yemek yemeye firsat bulamadigimdan buldugumda baya yiyorum. Gerci yedigimden anlamjyorumki 2 cocukla otur kalk doydugumu anlamiyorum. Gobus kuculuyo sanki. Bende bugun leslie ye basladim 15dk yaptim. Haftada 4 kez hedef koydum kendime. Drum diyeti gobek hareketini falan yasakladi. Sadece leslie yi onerdi. 15 dkda afedersiniz kicimdan ter akti

Yokya hic oyle dusunme. Uyku ve su yetiyor inan. Yapabildigim.ekstralar en fazla arada cerez atistirma, gunluk protein ve sebze yiyebilme ve arada humana icme

Çevremdeki herkese sordum hepsi tüm çocuklar olur sadece ilerlemesin diye yağla tamizle dediler aklımızda bulunsun benimkinde çok çok az var şuan bide saçlı baya sapsik
Yağdan biraz huylanirdim bitlenir diye banyo yaptimadan yarım saat önce karbonatlı su ile hafif islar geriye doğru tarardim kizimin saçını karbonatlı su kabartiyo o tabakayı.diger bebeklerim kel oldugu için olmadi

Merhaba benimde 2 düşük+ kürtajım ve geçen ay kimyasal gebeliğim var...trombositlerim hep düşük çıkıyor doktora gittim preferik yaymadada bir tık düşük çıktı ama sorun yok dedi kadın doğumcun kendi testlerine göre yönlendiricek..internette düzgün bilgi bulamıyorum bu sonuçlarla ilgili doktorda adetinin 2. gunu gel dedi..daha 1 ay var adetime..anlayan varsa bilgi sahibi olan yardımcı olabilirmi lütfen

Eklentiler

• sss.webp
    6 KB · Görüntüleme: 67
Mukuslu kaka nasıl oluyor canım?anne sütü mü alıyor mama da alıyor mı?aynı benim kızımı özetlemişsin sadece kucakta susuyor
Kaka sümük gibi oluyor. Uzuyor. Bezi kapatıp açınca kakanın uzadığını anlayabilirsin. Benimkinin gazı var. Çok sancısı olunca sadece kucakta gezince sakinleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…