2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet acıdı ama normal doğum sancısı ve ya o açıklık kontrolü yanında hiç bisey inan bi ari ısırığı gibi bisey hissediyorsun oda geçiyor zaten şuan sadece belim ağrıyor
Ben kizimdan sonra taktirmaya gittim bayildim yarida birakti drum o yuzden bunda bayiltip yaptiracagim

Gazi oldugunda da memeyle savasirlar genelde canim aklinda olsun
Gazı varken ıkınmaya çalışıyor mememide çekerek canım birde surat kıpkırmızı oluyor. Bunu huysuzluktan yapıyor meme ağzında ama almıyor kafasını titretiyor sonra ağıdı basıyor memeyi ağzına biraz bastırıyorum bazen kapıyor ucunu emiyor bazende son sürat ağlamaya devam

Siz minnosu sirtustu yatiriyomusunuz? Benim bildigim kendi kendine donebilmeye baslayana kadar yan yatirilir

Oyuncak ediyorlar desen2 bizi.

Dun gece sanirim tum bebelee huysuzdu. 2.15te bir uyandi 6ya geliyordu. Cok uyumus gibi 7.30da bi daha uyandi 9da anca uyudu. 2 saat anca uyudum ve bu 3.geceydi. minnak yetmiyo gibi kizimda bi uyaniyo 2-3 saat uyanik
her şeye dayanıyorum da uykusuzluğa dayanamıyorum.

Siz minnosu sirtustu yatiriyomusunuz? Benim bildigim kendi kendine donebilmeye baslayana kadar yan yatirilir
Yatırıyorum yatırılmiyor mu bana hemşire sağ sol sırt o şekilde değişerek yatır diyor sadece kafası düz olmayacak yan olucak ki kusması kaçmasın boğazına benimki yan yatmayı seviyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…