2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yatırıyorum yatırılmiyor mu bana hemşire sağ sol sırt o şekilde değişerek yatır diyor sadece kafası düz olmayacak yan olucak ki kusması kaçmasın boğazına benimki yan yatmayı seviyor zaten
Basindaysan tabiki yatir hatta yuzustude yatirabilirsin cok agladiginda ya da hickirik tuttugunda. Ama gece aman diyim sirt ustu yatirma. Kusmugunu yutabilirler Allah korusun. Yan yatirma yastiklari satiliyor ben 2 cocugumu da onlarla buyutuyorum. Yani bizde boyle. Ne zaman kendi kendine donebiliyorsa ozaman yan yatirma yastigini kaldiriyorum. Mesela kafasinin altina da yastik koyulmaz aklinda olsun

Yok yok çok tehlekeli az önce uyuyordu eşime git bak dedim gittiğinde kusuyormus yan yatirmasaydim kim bilir ne olurdu geç gitsek Allah korusun yastıkla bir kere eşim yatirmisti ben ona teslim etmiştim nefesi kesiliyordu bu neden böyle yapıyor diyordu bide bu arada ne zaman donebiliyorlar bide ne zaman yanına yastık koyup oturtcaksiniz

Öğretmen annelere sorum olacaktı,doğum parası için bir işlem yaptınız mı?Ben hiç bir işlem yapmadım.Yapılması gereken bir şey varmıydı?

Agri esigim dusuk sanirim birde kizimda travmam var ansizin haber vermeden acilma varmi diye bakmisti nobetci bi dr. Hatta dogumu tetiklemisti
Kızdım doktora haber verilmez m ya böyle bir şey ..
shannon aile okuldan verilen belgeleri doldurup bır dilekçe ve doğum raporu ile birlikte yıne okula teslim edıyosun canım

Ayy kızlar arada bana gelen ve bugünde gelen darlanma herşeyden uzaklasma hissi ve bana bağımlı olan kızım ve virüs olmasada ciksamrhaat rahat kafa dagitsam diyorum ahh bir seneden fazladır ailemden kimseyi göremedim ağlaya ağlaya sokaklarda gezesim var

ben işi ilerlettim artık duvarlarla konuşuyorum

Aynı durumu yaşıyoruz dün gece 10 kere rahat uyuttum yatağına koydum uyandı kucağıma aldığım an tekrae uykuya devam ediyo kucağımda uyumayamı alıştırdım diye panikledim bi ara ama sonra kendiliğinden düzeldi sanırım o an fiziksel temasa ihtiyaç duydu diye düşünüyorum bebeklerde bu bazen oluyormuş eli saçımda olsun istiyor devamlı saçımı tutarak uyuya kalıyo bu aralar

Kızlar 40 günü geçmesinr rağmen kanaması süren var mı bide bebekleriniz kaç günde bi büyük tuvaletini yapıyor
Canım benim 50 günden fazla sürmüştü doktorum normal dedi üzerine adet görmüş vs olabilirsin demişti o zaman kakayıda 7-8 günde bir yapıyoruz çoğu bebekte var bu sıkıntı 9 günden sonra bebeğin huysuzsa istersen kulak temizleme çöpüne zeytinyağını sürüp yapmasını tetilleyebilirsin

3 aydan sonra donmeye baslayabilirler ama her bebegin gelisimi kendine ozel, kimi 4 ayida gecer. Oturtma oo cok erken daha:) 6aya dogru deneyebilirsiniz oturtmayi.

6 ay geç değil mi yaa 4,5 aylıkken başla oturtmaya diyor annem
Bence erken kalca problemleri yasanma ihtimaline karsi. Ki kaldiki kizima 5 aydan sonra denemistim oturamiyorduki. Mesela benim kizim desteksiz cok gec oturmustu. Bebekten bebege degisiyor

Kızlar bu emziğin markası ne bilen varmı çoğu kişide görmeye başladım merak ettim

Eklentiler

• 063FB13A-30B0-4BE1-BDAA-E67824413174.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…