2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
40'ı cikinca duzelir diyenlere 41. gunden selam iletiyorum bizde durumlar daha fena
Bizimki 56. Gününde 5 ten bu yana kıvranıyor uykusu var gözünü acamiyor ama kıvranıyor ağlıyor biraz durup uyuyup tekrar basliyo kıyamıyorum uyandırma pahasına masajlar apt degistirme neler neler yapiyoruz

Bizimki 56. Gününde 5 ten bu yana kıvranıyor uykusu var gözünü acamiyor ama kıvranıyor ağlıyor biraz durup uyuyup tekrar basliyo kıyamıyorum uyandırma pahasına masajlar apt degistirme neler neler yapiyoruz
Ya valla doktora da goturdum iste muayene oldu allahtan gorunurde bi sorunu yok gaz mahvetti cocugumu kac damla denedik kar etmedi simdi laktoz intoleransi olabilir mi diye dusunuyoruz sindirim sorunu olabilir ya da alerji ne bileyim insan caresiz kaliyor artik gozunun onunde surekli aglayip uyumayinca Bizim 3.haftadan beri boyle surekli ve araliksiz

Kıyamam ya küçücuk bedeninde ne ağrısı var kim bilir anason icirsen mi acaba ogu doktor oneriyormus bide sen rezene kim iciyormusun canım ona geçsin bizimki seninki kadar sancısı oluyordu 3. Haftadan itibaren ama hafifledi dün çok kivrandi ama yinede uyumaya calisti debepenfi uykusunda nedense ben şeye bağlıyorum gece ilk kalkıp süt emiyor gazını çıkaramıyor ondan sonra yada 2. Beslenmesini de yapınca başlıyor bu debelenmeler gazlar gece beslenmesinde çıkaramıyor cunku

Ben rezene icmeye basladim dun, ona da biraz daha buyuyunce vercez dedi dr.u ictigi suruplarin icinde de var zaten kimyon rezene vs bu donemleri hep hir gürle geciyor anlamiyoruz bile buyuyecek yakinda kucucuk hallerini kaciriyoruz

Ben rezene icmeye basladim dun, ona da biraz daha buyuyunce vercez dedi dr.u ictigi suruplarin icinde de var zaten kimyon rezene vs bu donemleri hep hir gürle geciyor anlamiyoruz bile buyuyecek yakinda kucucuk hallerini kaciriyoruz
Aynen oylee tadını çıkarıyoruz yorgunluktan panikten pandemi belasından

Ahhh çok iyi anlıyorum sizi ortanca kesinlikle hiç susmadan kesintisiz ağlardı sadece memede susardi çektiğim an tekrar aynı uyutup çıkayım derken tüm gün yatak odasında geçerdi öyle böyle derken bu baktım ki çocuk kucağımda 4aylik di

Kızlar 2 ay aşısı sonrası beslenme nasıl olmali?
Siz hemen emzirdiniz mı yoksa beklediniz mı? Bana hemşireler bisey demedi
Sadece 2 gün banyo yasak dedi

Kızdım doktora haber verilmez m ya böyle bir şey ..
shannon aile okuldan verilen belgeleri doldurup bır dilekçe ve doğum raporu ile birlikte yıne okula teslim edıyosun canım
Canım hangi belgeler hiç bir bilgim yok.Dilekçe örneği var mı sende varsa özelden atabilir misin?

Bebeğine reflü teşhisi konulan var mı? Napılıyor bu durumda kızlar? Reflü yatağı kullanıyoruz zaten. Yıne kustu 60cc filan mukus cıkmadı. Canım sıkılıyor cok

Canım hangi belgeler hiç bir bilgim yok.Dilekçe örneği var mı sende varsa özelden atabilir misin?
Okuldan verıyorlar sen ıstedgnde. Istersen netten indirip de doldurabilirsin. Hcbr örneği yok canım doldurup verdım, okul gereklı kuruma gönderiyor. Pttye yattı yedik bile

Kızlar karın ağrısı çeken var mı aranızda surekli bende hep gaz ağrısı karın ağrısı tarif edemiyorum ağrı şeklini var sezeryan oldum doktora gidemedim 40 çıktıktan sonra sizdede var mı dikiş yerinde sertlik var normal geçmez dediler de dizede sorayım dedim

Bebeğine reflü teşhisi konulan var mı? Napılıyor bu durumda kızlar? Reflü yatağı kullanıyoruz zaten. Yıne kustu 60cc filan mukus cıkmadı. Canım sıkılıyor cok
Bizdede oluyor kusmalar canım reflüyü yatırıyorum sürekli. 60 cc bi anda mı kustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…