2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben almayayım diye öyle dikkat ediyorum ki anlatamam. aksi gibi öyle de acıkıyorum ki...
Acıkmak ayrı bide ben tatlı sevmem sürekli canım tatlı biseyler istiyor hemde nasıl çikolata özellikle bu nasıl çelişki anlamadım süt verirken kilo verilmiyormuydu yaa

Ne zamandan beri öyle peki bizim üst üste bı kaç gün öyle uyumadı sonra biraz daha düzeldi ve artık ailesini tanımak istiyor ondan etrafa çok ilgili uyumayip bakmak istiyor tanımak istiyor

Valla ben ekmeği artırdım iyice ve bana kilo yapan başlı başına ekmek abur cubur tarzı şeylerde yemiyorsundur o zaman sen bence rahat rahat verirsin kilo

Ben gittim herhangi bi saglik problemi yoksa kolik ya da gazli bebek diyip kaderimize razi geliyoruz

Ben gittim herhangi bi saglik problemi yoksa kolik ya da gazli bebek diyip kaderimize razi geliyoruz
3 ay sürüyor dimi az kaldı direnin anneler varsa yardımcı olabilecek arada süt sahip uyuyun dışarı çıkın ben dün akşam babasına teslim ettim uyudum kaldım çok iyi geldi gerçekten

3 ay sürüyor dimi az kaldı direnin anneler varsa yardımcı olabilecek arada süt sahip uyuyun dışarı çıkın ben dün akşam babasına teslim ettim uyudum kaldım çok iyi geldi gerçekten
Annem hala bende aslinda ama ben aglamasini duydukca dayanamayip kalkiyorum hemen Disari cikmayada cesaret edemiyorum gerekmedikce covid yuzunden insallah delirmeden gecer bikac ay

Annem hala bende aslinda ama ben aglamasini duydukca dayanamayip kalkiyorum hemen Disari cikmayada cesaret edemiyorum gerekmedikce covid yuzunden insallah delirmeden gecer bikac ay
Bende onsuz kalamıyoruz ya aklım hep bebeğimde ama ruh halimiz iyi olucak ki oda huzur bulsun yanımızda annesi

uçan kakalarda çok güldüm

dün gece benimki de öyleydi sabah 7 ye kadar. karnı tok altı temiz kaka çiş yaptı gazı da yok. inat etti uyumadı. mızmızlanarak 7 yi geçiyodu anca uyudu. o da derin uyku değil uyurken homur homurdu.

Valla ben ekmeği artırdım iyice ve bana kilo yapan başlı başına ekmek abur cubur tarzı şeylerde yemiyorsundur o zaman sen bence rahat rahat verirsin kilo
yok yemiyorum ama içim gidiyo. şöyle hamburgerler pizzalar kebaplar gözümün önünden geçiyo

valla yalan yok ben de bazen babasına verip uyuyorum. uykumu alınca bebeğim inatlaşıyosa eğer daha kolay başa çıkıyorum.

Canım o durum bizdede oluyor bende sorup duruyordum senin gibi kucakta uyuyor hatta bazen uyumuyor bile geziyoruz evde sürekli elektrik süpürgesi açıyorum kolik bebek müzikleri, beyaz gürültü açıyorum bi yandan turluyoruz öyle uçan kakaları bende görüyorum her defasında boynuma kadar sıçradı en son elim kolum uçan kakalarla doluyor bir yandan da çişle ıslatıyor heralde normal dye düşündüm artık kendimi alıştırdım galiba

Kızlar bebişleriniz ne burcu oldu Başak dimi Başak bebek özelliklerini bilen varmı erkek bebek nasıl bir bebek, çocuk, ergen oluyorlar ilerde

Öğretmen annelere sorum olacaktı,doğum parası için bir işlem yaptınız mı?Ben hiç bir işlem yapmadım.Yapılması gereken bir şey varmıydı?

Yapcak birşey yok bu çocuk huysuz der yollar benim komsunu bebeği vardı durmaksızın ağlayan artık kadın Dr a götürdü hicbirseyi yok huysuz bu demiş.benim oğlan da öyleydi gözünü korkutmak istemem ama 4yasinda ve hala huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…