2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
benim 2 normal gebeliğim oldu ama ikisindede 7. haftadan çnce kaybettim ve kürtaj oldum..Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım femara kullanıyorum çatlatma iğnesi denedik birkaç ay..Yumurta takibi vs iki taraftan pkosum ..önceden senede 1 regli oluyordum saglıklı beslenme ve sporla düzene soktum gibi. Folik asit vs de kullanıyorum ..Bir ton doktor gezdim tüp bebek yap diyeni var.Doğum kontrol hapı kullandırtanı.3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum..Yahu ben hamile kaldım 2 kere kalmakta sorun yok ama bebek tutunmuyor en son bu doktor çok ilgili geldi bir ton testidir şusudur derken buda aynı oldu gibiki sırf muayenesine 300 tl veriyorum..Artık parayı puluda geçtim ama hem bedenen hem ruhen çok yıprandım. Ne diyelim nasip kısmet zaten bu ayda doktora gidicem sonra gitmiycem artık 1,5 senedir aynı şey prolaktin için ilaç kullandım femara kullanıyorum 2.gunden itibaren 5 gün..Aşağı yukarı yumurtlamamıda takip ediyorum..Doktora git yok yumutra varmı , büyümüşmü, döllenmişmi, olmuşsa beta yükselmişmi, kese varmı, kalbi atıyormu derken Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Gerçekten artık belkide herkes anne baba olucak diye birşey yok diyorum.Çünkü yapabiliceğim herşeyi yaptım ve yapıyorum..İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlat sahibi olmamızı nasip eder.

serumla açsana burnunu çok rahatlıyorlar öyle.

Çok mu geldi üşüttü mü bilmiyorum canım dün akşam banyo yapmıştı ondan mı acaba dedim , 2 kilo nedir ya keşke bende verebilseydim öyle 15 kilo aldım sadece 6 kilo vermişim 9 kilo olduğu gibi duruyor yerinde haline şükret bence

ben almayayım diye öyle dikkat ediyorum ki anlatamam. aksi gibi öyle de acıkıyorum ki...

Kordon en garanti duyunca çok şaşırmıştım ama varmış.su an 36yim 40a gülmeyin ya çok da büyük değil
Benim annem kimseyi beğenip almamış en son babamı almış beni 36, kardeşimi 38 de doğurmuş kaynanam 18 yıl aradan sonra görümcemi 39 yaşında doğurmuş ben gülmem o yüzden

ben almayayım diye öyle dikkat ediyorum ki anlatamam. aksi gibi öyle de acıkıyorum ki...
Benimde duygusal bir açlık heralde durmadan boğazım birşeyler istiyor birkaç gündür dikkat etmeye başladım eve aburcuburda aldırmadım yerim diye ilk 3 gün zorlandım ama sonra bünye alıştı ekmeği azalttım ki ekmek zaten süt yapan bir gıda değil sende dışını sıkmaya çalış bakalım canım

ekmek gebeliğimden beri yemiyorum ben neredeyse. makarna pilav da yok bulgur pilavı hariç. tek sorunum bebek uyanmadan yiyeyim diye çabuk çabuk yiyorum fazla yiyorum biraz. bikaç gündür porsiyon işi tabak yapıp yemeye başladım. doysam da doymasam da sadece tabağımdakileri yiyorum

serumla açsana burnunu çok rahatlıyorlar öyle.
Canım bildiğin tüm yöntemleri denedik serum yapıp sırta vurmalar, aspiratörle çekmeler.. Bitmiyor anlık acılıyor, ıkı saat sonra yıne. Ya da ertesi güne aynı. Yınee her gun yapıyoruz ıkı üc defa tabı. Allahtan ağlamıyornereden gelıyo bu kadar akıntı bilmiyorum. Doğdu doğalı grip gbı cocuk:/

emerken falab genzine kaçıyo da o mu akıyo acaba sonra?

Boğa burcuyum ben, o ıkı kıloyu vermem cok zor inan

İmdat ! Çocuğuma bişiler oldu çocuk en fazla 1 saat uyuyup uyanıyo,yatağına yatırınca ağlıyo kucağıma alınca uyuyo napcam ben böyle. Gaz sancısı mı var dedim masaj yaptım bi damla sıktım kustu işedi kakasını yaptı. Her yer koltuk üstüm başım kaka oldu uçan kakalar gördüm. Napcam ben böyle bişeyi mi var çocuk huysuz uyumuyo diye doktora gidilir mi

bzm de gunduz uyumuyo cok, bir saat ya da 45 dakıkacık ara ara. Ama gece 11de bı uyuyor sabah sekıze dokuza kadar. Bır kez uyanıyo emmek ıcn. Belkı düzene gırecek, zorlama istersen canım gündüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…