- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #26.641
Tabı avent daha önce kullanılmış olduğu için de belkı cekısı azalmıştır bilemiyorum.Lansinoh la avent arasında kaldım ikisi arasında fiyat farkida çok ikisinde de çekiş gücüyle olumsuz yorum var nasıl yapsam ki
Çekiş gücü çok açamıyorsun ki açsan meme başları açıyor. Hangisini kullanırsan kullan kendine uygun gücü ayarlıyorsun.Lansinoh la avent arasında kaldım ikisi arasında fiyat farkida çok ikisinde de çekiş gücüyle olumsuz yorum var nasıl yapsam ki
benim 2 normal gebeliğim oldu ama ikisindede 7. haftadan çnce kaybettim ve kürtaj oldum..Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım femara kullanıyorum çatlatma iğnesi denedik birkaç ay..Yumurta takibi vs iki taraftan pkosum ..önceden senede 1 regli oluyordum saglıklı beslenme ve sporla düzene soktum gibi. Folik asit vs de kullanıyorum ..Bir ton doktor gezdim tüp bebek yap diyeni var.Doğum kontrol hapı kullandırtanı.3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum..Yahu ben hamile kaldım 2 kere kalmakta sorun yok ama bebek tutunmuyor en son bu doktor çok ilgili geldi bir ton testidir şusudur derken buda aynı oldu gibiki sırf muayenesine 300 tl veriyorum..Artık parayı puluda geçtim ama hem bedenen hem ruhen çok yıprandım. Ne diyelim nasip kısmet zaten bu ayda doktora gidicem sonra gitmiycem artık 1,5 senedir aynı şey prolaktin için ilaç kullandım femara kullanıyorum 2.gunden itibaren 5 gün..Aşağı yukarı yumurtlamamıda takip ediyorum..Doktora git yok yumutra varmı , büyümüşmü, döllenmişmi, olmuşsa beta yükselmişmi, kese varmı, kalbi atıyormu derken Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Gerçekten artık belkide herkes anne baba olucak diye birşey yok diyorum.Çünkü yapabiliceğim herşeyi yaptım ve yapıyorum..İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlat sahibi olmamızı nasip eder.Ne demek yardımcı olabildiysembende de var pıhtılaşma kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım mthfr olan gen benim de heterozigot bu durumlarda iğne veriyorlar düşüklerin sebebi pıhtılaşma olabilir.. ama kesin bir bilgi yok bu konularla ilgili doktorlar ikiye bölünmüş durumda kimisi düşük yapar diyor kimisi yapmaz diyor ama pkos olman gebeliğe engel değil hatta tedavilerde daha kolay yanıt verirsin adet düzenleyici ilaçlarla takip edilebilir.. doktorun gerekli açıklamayı yapmıyorsa içine sinmiyorsa sana iyi gelen başka bir doktorla yoluna devam et derim dr. bu konularda çok çok önemli..
Ah bu bebelerBizimkide bazen öyle ama bı iki kere oldu gecti
serumla açsana burnunu çok rahatlıyorlar öyle.Hadi maaşallah diyelim, hep böyle devam etsin. Bzmkı de kusmaya başladı ya burnu tıkalı bazen mukus cıkıyor kusunca. O ara sütler de cıkıyor tabı. Mama zate n almıyor. Merak ediyorum kılosu ne durumda. Boya mı gıttı yoksa zayıfladı mı bı ınceldı gıbı gelıyor
Çok mu geldi üşüttü mü bilmiyorum canım dün akşam banyo yapmıştı ondan mı acaba dedim , 2 kilo nedir ya keşke bende verebilseydim öyle 15 kilo aldım sadece 6 kilo vermişim 9 kilo olduğu gibi duruyor yerinde haline şükret benceÖyle üzülüyorum ki o zamanlar. Kustuğunu telafi etmek için tabı bır seyler yiyorum. Dolayısıyla kılo aldım. Ne güzel doğumdan önceki kiloma inmiştim,nur topu gibi ıkı kilom olmuş :) dipteki yağlı kısmı çok içince de kusuyor bzmkı belkı cok gelmiştir canım senınkne de
ben almayayım diye öyle dikkat ediyorum ki anlatamam. aksi gibi öyle de acıkıyorum ki...Çok mu geldi üşüttü mü bilmiyorum canım dün akşam banyo yapmıştı ondan mı acaba dedim , 2 kilo nedir ya keşke bende verebilseydim öyle 15 kilo aldım sadece 6 kilo vermişim 9 kilo olduğu gibi duruyor yerinde haline şükret bence
Benim annem kimseyi beğenip almamış en son babamı almış beni 36, kardeşimi 38 de doğurmuş kaynanam 18 yıl aradan sonra görümcemi 39 yaşında doğurmuş ben gülmem o yüzdenKordon en garanti duyunca çok şaşırmıştım ama varmış.su an 36yim 40a gülmeyin ya çok da büyük değil
Sevindim memnun kalmana bana da fiyatsan ötürü lansinoh düşünüyorum tşk ederimCanım ıkısını de kullandım, lansınohu alana kadar avent almıstım kuzenden. Ben lansinoh dıyorum.
Benimde duygusal bir açlık heralde durmadan boğazım birşeyler istiyor birkaç gündür dikkat etmeye başladım eve aburcuburda aldırmadım yerim diye ilk 3 gün zorlandım ama sonra bünye alıştı ekmeği azalttım ki ekmek zaten süt yapan bir gıda değil sende dışını sıkmaya çalış bakalım canımben almayayım diye öyle dikkat ediyorum ki anlatamam. aksi gibi öyle de acıkıyorum ki...
Sütün var mi peki canım benim sütüm az amacım gece sağım yapıp artırmak aslindaBenim kızım da 36+2de doğdu. Lansinoh kullanıyorum. Memnunum.
ekmek gebeliğimden beri yemiyorum ben neredeyse. makarna pilav da yok bulgur pilavı hariç. tek sorunum bebek uyanmadan yiyeyim diye çabuk çabuk yiyorum fazla yiyorum biraz. bikaç gündür porsiyon işi tabak yapıp yemeye başladım. doysam da doymasam da sadece tabağımdakileri yiyorumBenimde duygusal bir açlık heralde durmadan boğazım birşeyler istiyor birkaç gündür dikkat etmeye başladım eve aburcuburda aldırmadım yerim diye ilk 3 gün zorlandım ama sonra bünye alıştı ekmeği azalttım ki ekmek zaten süt yapan bir gıda değil sende dışını sıkmaya çalış bakalım canım
Canım bildiğin tüm yöntemleri denedik serum yapıp sırta vurmalar, aspiratörle çekmeler.. Bitmiyor anlık acılıyor, ıkı saat sonra yıne. Ya da ertesi güne aynı. Yınee her gun yapıyoruz ıkı üc defa tabı. Allahtan ağlamıyorserumla açsana burnunu çok rahatlıyorlar öyle.
düzenli sağım yapmak da çok arttırıyor sütü öyle de dene.Sütün var mi peki canım benim sütüm az amacım gece sağım yapıp artırmak aslinda
emerken falab genzine kaçıyo da o mu akıyo acaba sonra?Canım bildiğin tüm yöntemleri denedik serum yapıp sırta vurmalar, aspiratörle çekmeler.. Bitmiyor anlık acılıyor, ıkı saat sonra yıne. Ya da ertesi güne aynı. Yınee her gun yapıyoruz ıkı üc defa tabı. Allahtan ağlamıyornereden gelıyo bu kadar akıntı bilmiyorum. Doğdu doğalı grip gbı cocuk:/
Boğa burcuyum ben, o ıkı kıloyu vermem cok zor inanÇok mu geldi üşüttü mü bilmiyorum canım dün akşam banyo yapmıştı ondan mı acaba dedim , 2 kilo nedir ya keşke bende verebilseydim öyle 15 kilo aldım sadece 6 kilo vermişim 9 kilo olduğu gibi duruyor yerinde haline şükret bence
Yok canım baya grip gibi genizden var hıkır hıkır hep mukus cıkıyo kusunca bildgn. Bazen cok emınce fazlası da cıkıyo ama bu ara arttı. Reflü mü bilmiyorum götürcem doktora bakalımemerken falab genzine kaçıyo da o mu akıyo acaba sonra?
bzm de gunduz uyumuyo cok, bir saat ya da 45 dakıkacık ara ara. Ama gece 11de bı uyuyor sabah sekıze dokuza kadar. Bır kez uyanıyo emmek ıcn. Belkı düzene gırecek, zorlama istersen canım gündüz.İmdat ! Çocuğuma bişiler oldu çocuk en fazla 1 saat uyuyup uyanıyo,yatağına yatırınca ağlıyo kucağıma alınca uyuyo napcam ben böyle. Gaz sancısı mı var dedim masaj yaptım bi damla sıktım kustu işedi kakasını yaptı. Her yer koltuk üstüm başım kaka oldu uçan kakalar gördüm. Napcam ben böyle bişeyi mi var çocuk huysuz uyumuyo diye doktora gidilir mi
Biizm alt komşu 38 yaşında hamile kaldı ilk hamileliği doktor çok zordur demişti bu yaşlarda kalmak ondanKordon en garanti duyunca çok şaşırmıştım ama varmış.su an 36yim 40a gülmeyin ya çok da büyük değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?