2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arada oluyor bende de orada bi ağrı gelip gidiyor 2 gündür sık oldu sertlik var gibi hissiz bide geçmezmiş kolay kolay

Kızlar aptamil 1 numara kullanıyorum mama ne kadar süre dışarda kalabiliyor bilen var mı yapıp hemen içiriyorum ama uyanmadan yapsam ne kadar süre bekleyebilir mama dışarda ?

Bizdede oluyor kusmalar canım reflüyü yatırıyorum sürekli. 60 cc bi anda mı kustu
Komik olacak ama kac cc olduğunu bıberona su koyup yastığa döküyorum canım aynı büyüklükte olana kadar, öyle anlıyorum maalesef bir anda kustu. Cocuk doktoruna götürcem bakalım cok oluyo bu ara. Kızım 4.5 yasında bır kez kustuğunu bilmem.

bebek iri olduğu için kesmiştir belki o kadar. benimki de normalden bi tık daha geniş. ve tabii ki hala hissiz

İşini iyi yapan kimse yok ki doğru düzgün karşıdakini düşünen yok gerçekten benim doğumuna giren doktor okadar iticive dusuncesizdi ki agalyarak girdim doğuma

ben işi ilerlettim artık duvarlarla konuşuyorum
Ben bebekle konuşuyorum. O da alıştı dıgıl dıgıl cevap veriyor. ,

bebek iri olduğu için kesmiştir belki o kadar. benimki de normalden bi tık daha geniş. ve tabii ki hala hissiz
Kızım da 4kg üstü doğmuştu canım. Küçücük kesıkten iyi cıkarmıslar. Bıraz garantıye almak ıcın heralde bunda büyük kestiler,zaten oğlum kolay cıktı cok bastırmadlar meğerse kocaman acıldıgı içinmiş.

Analık işte canım neler yaptırıyor insana bizdede oluyor bazen az bazen biraz daha fazla ilk zamanlar bi kaç kere fışkırarak kustu bi geçse şu kusmalar korkudan arkamı dönemiyorım kusacak diye Götür bakalım canım ne diyecek doktor banada söyleyiver hatta

ay ben o çıkarma anında çok telaş yaptım. tabii ki yersizdi ama aşırı korktum

Tabıkı canım haber veririm

Ayyy sinir olunmayacak gibi değil valla bu doktorların işi hiç düşünmüyorlar benimkide bana yukarda gibi geliyor ameliyattan sonra bantlıyken öyle gelmişti doktora sordum yukardamı diye yok aşağıda dikkat ediyoruz ona dedi ama bilemedim arkadaşımın ki özel bölgesinin üstünde gibi duruyor oda çok aşağıda gibi ama düşük bel külot giyince görünüyor benim ki bikini giyince nolacak merak ediyorum Sizinkiler nerede duruyo kızlar yaaaa pffffffff

Özel bölgenin üstü bnm de ama maasallah bir karış var

Yaaa her şeye rağmen ben o ana aşığım, daha güzel bir duygu yok, emziriyorken şu an tam da duygusallaştım 2.de daha temkinli ve metanetli oluyor insan bildiği için canım
Bende sen gibi oluyorum bu alıyorum bazen hatta uyuyunca iyi uyanmasına yakın yada uyaniyorken eyvah ben napicam nasıl idare edicem diye telaslaniyorum ağlarsa nasıl susturucam diye sonra bunlar yersiz olunca bebeğime bakıp duygulaniyorum çok şükür diyorum her gün zaten farklı farklı yanları gelişiyor

Kızlar benim sıpanın sürekli ağlama sorunu gazmış dün gaz masajı yaptım gazını kaç sefer çıkartttım ama yine sabahladık en son gaz damlası verdim babasını uyandırdım ben yatıyorum dedim aldı kucağına iki pışpışladı bizimki cortlattı rahatladı uyudu. Bugün mutlu uyandı ama yine başladı ıkına ıkına ağlamaya bu sefer verdim damlayı gazını çıkarıyor fakat rahatlamıyor. Bide emiyo mememe kusuyo ama devam ediyo emmeye derdi nedir bu sıpanın bile eden çözüm önerisi olan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…