2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ah gaz agrisi deme oluyorum inan dogumdan beri. Hele aksam olmayagorsun dun aksam kivrandim mesela

Kızlar aptamil 1 numara kullanıyorum mama ne kadar süre dışarda kalabiliyor bilen var mı yapıp hemen içiriyorum ama uyanmadan yapsam ne kadar süre bekleyebilir mama dışarda ?
Bildigim kadariyla 15-30dk arasinda ancak. Cunku durdukca bakteri ureyebiliyormus bide sogur zaten

Kızlar ya çocuğun tam boğazının altı katlanan kısım kıpkırmızı ve böyle iltihap gibi şeyler birikirmiş silince bez sarı oluyor normal mı yoksa doktora mı götürmek lazım

Kızlar ya çocuğun tam boğazının altı katlanan kısım kıpkırmızı ve böyle iltihap gibi şeyler birikirmiş silince bez sarı oluyor normal mı yoksa doktora mı götürmek lazım
ben her gün temizliyorum orayı önce nemli sonra da kuru pamukla. pişik olur diye korkuyorum. nemli kaldığı için olmuştur belki.

kiraz çekirdeğinden yastık. ısıtıp karnına koyuyoruz rahatlatıyor.

Canım yediklerini gözden geçirmeni tavsiye ederim.gaz damlası tek başına yeterli olmuyor maalesef.geçenlerde benim oğlum hiç durmadı.gazman gibi gezindi durdu.sonra yediklerimi düşündüm ki mercimek çorbası içmiştim.içmez olaydım dedim meğer çocuğu o hale o çorba getirmiş.bu şekilde çözümleme yaptım ve gaz yapmayan bir şekilde beslenmeyi öğrendim şükür.aynı düzende devam ediyorum

Gazlı bebekler doydugunu bilmez diye okumuştum

ben her gün temizliyorum orayı önce nemli sonra da kuru pamukla. pişik olur diye korkuyorum. nemli kaldığı için olmuştur belki.
İltihap gibi ve kokuda geliyor ki dün fark ettim temizledim , bugün öğlen yine temizledim akşama yine olmus canım ben 2 güne bir banyo yaptırıyorum banyodan banyoya siliyorum ama boşluğuma denk geldi de silmedim mı acaba

Peynir yoğurt yememeye bile dikkat ediyorum ama ne yaptı acaba aroma versin diye tarhanaya sarımsak atmıştım bütün o etkiledi galiba

Ikinci cok aciyor mu benim ilkinde hiC aci falan yoktu bu sefer cok zorlandim iyesene kadad. ikinci diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…