2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
sonraki banyosunda takip et bakalım. kuru tutmaya çalış

Bizimkinin her gün sümük olduğu icin mecburen yapıyorum bazen görünmüyo ama arkasindan öyle büyük bisey geliyo ki. Sizinkilerin nasil ya her gün oluyor mu
ben 2 günde bi max banyo yaptırıyorum. banyodan sonra da burnunu açıyorum.

peki işlemi nasıl yapıyosunuz kızlar?

Peynir yoğurt yememeye bile dikkat ediyorum ama ne yaptı acaba aroma versin diye tarhanaya sarımsak atmıştım bütün o etkiledi galiba
Bende dün yoğurt yemedim canım okadar istesede bugün gazı yoktu ama uykuda yok hsnimcagiz 2.5 tan beri saat başı uyanık 6 da kalmış yatakta gülücük saçıyor hayır kixilmazda buna uykusu uykuyu gündüz uyunmuyor nedense o uyudugunda uyusam keske

Bende bir gün arayla yapıyorum gece yatmadan temizliyorum burnunu ben eğer nefes alımı rahat değilse gün içinde yada sabah yine uygularım bazİ günlerde hiç yapmam serumu sıkarım aspiratör le çekerim sonra yüz koyun cevirir sırtına hafif vururum kapamda öyle cikar

Bugün 55. Gün ve daha bir hafta olmuştu iyileseli yine adet oldum galiba anlamadım ben bu işi

Ben hic yapmadim yapmak gerekli mi ki ya da tikaniklik hissedince mi yapmak gerekir Cocugun huysuzlugundan gunluk rutin bakimlarini dogru durust yapamiyorum. Siz neler yapiyosunuz gunluk bebise ?

Ben hic yapmadim yapmak gerekli mi ki ya da tikaniklik hissedince mi yapmak gerekir Cocugun huysuzlugundan gunluk rutin bakimlarini dogru durust yapamiyorum. Siz neler yapiyosunuz gunluk bebise ?
Bende uykusuzluktan gazdan, büyük kızdan rutin bisey yapamiyorum. Burnunu tıkalı hissedince yapıyorum her gun sabah aksam tikaniyo bizimkisi.bazen birini yapınca diğerini de yapiyim diyorum aYy gözükmeyen yerden de kocaman çıkabiliyo yaa

Ay bende alayim olmadi eczanelerde mi satiliyor bazen agzi acik uyuyo ondan midir ki

Gece emzirdgnde uyusa bile mutlaka gazını cıkart canım. Tekrar uyut. Zor ama Birike Birike baagırsakları dolar. Bağırsak dediğin de kaç metre bebeklerde bile, hı bitmez gazı gece cıkartmıyorsan.

En az ıkı uc kez önce sırta vuruyorum sonra aspiratörle devam ediyorum. Acılıyor ama aksama aynı en korktuğum seydı basıma geldı
Benimkinin bazen burnundan süt geliyor bu beni korkutuyor yanında değilken ya bişey olursa ağızlarından 6 aydan önce nefes alamıyorlar diye biliyorum

Yeni doğanların boynu kısa oluyor, yaşını geçtikçe uzuyor. O yuzden orası cok nemlenebilir canım. Yara değildir sanmıyorum kulak arkaları da kokar mesela her gün banyo yaptırsan bıle extra siliyorum ben

Yeni doğanların boynu kısa oluyor, yaşını geçtikçe uzuyor. O yuzden orası cok nemlenebilir canım. Yara değildir sanmıyorum kulak arkaları da kokar mesela her gün banyo yaptırsan bıle extra siliyorum ben
Valla her gün silmiyordum açıkçası 2 güne bir en en geç birşey olursa o gün 3 güne bir banyo ettiriyorum sanırsam iyi kurulamadım bu defa yoksa daha önce hiç olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…