2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Akşama kadar hiç hi şekilde uyumuyor 5er dk kestirip uyanıyor sürekli sallama modundaym ne yemek ne ev işi.durdukca huy degstiriyykar tüm gün toplasan ,1saat uymuyor
Gece nasıl peki yaa benim ki gündüz uyuyor uyumasına ama nasıl uykusu için agliyor mizmizlaniyor uyumak istiyor ama uyuyor sonra yatağa koyuyorum 5 dkka 10 dkka gece desen halim duman zaten zar zor uyuturum 2 saat sonra uyanır uzun süre sonra dün 3 saat uyudm ball gibi geldi toplam 4 saat ya uyurum yada uyumam bazen bu beni korkutuyor hep mi boyle olucak siz sallamazsaniz uyanıyor 5 6 aylıkken de mi böyle olacak ya

Gece 3 3.5saat kesinsz uyuyabiliyor ama gündüz kesintsz yarım saati yok abisi ablası aç kalıyor resmen düzelmesini umut ediyorum ya da salıncak filan alcam buyukker sallasn TV yanında ben de iş yapayim

Evet 3 aşı olan. Akşam 8 gibi tekrar uyuyo bide ne kadar engel olmaya uğraşsam da 2 dk arkamı dönüyorum dalıveriyo uykuya rahat yemek yiyelim diye ellemiyoruz bizde yoksa ille kucakta durcak bizde ayakta olcaz başka türlü durmuyo çok yoruyo bizi

Gece 3 3.5saat kesinsz uyuyabiliyor ama gündüz kesintsz yarım saati yok abisi ablası aç kalıyor resmen düzelmesini umut ediyorum ya da salıncak filan alcam buyukker sallasn TV yanında ben de iş yapayim
Bence de al kardeşleri salaksın yoksee çok yipranicaksin bizde kimsecik yok eşimin yolunu gözlüyorum

Zamanla düzelir belki sürekli huy değiştiriyorlar Aynı bizim ki uyanıkken sürekli kucakta ve gezecek belim boynum kollarım tutmuyor

Merhaba 80 günlük kolik annesi olarak yazıyorum. Gündüz 2 de başlardı ağlamaya gece 2 ye kadar. Gündüz en fazla 1 saat uyurdu o da kucakta. Hele hafta sonu olduğunda sabah 4 lere kadar uyumazdı. Günlük toplam 7-8 saat anca uyurdu. 2ayı doldurduktan sonra yavaş yavaş azaldı krizler. Çünkü gaz çıkartmayı öğrendi. Bize hatıra kalan gece 2; de uyuma;( gece gündüz ayrımı yok ((

2ye razıyım yine sabah 7de uyuyo bizimki. Uykusu iyi çok şükürde gece gündüz karıştı, büyüme hormonu gece uykusunda salgılanır diye biliyorum bizimki anası gibi güdük kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…