2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
2ye razıyım yine sabah 7de uyuyo bizimki. Uykusu iyi çok şükürde gece gündüz karıştı, büyüme hormonu gece uykusunda salgılanır diye biliyorum bizimki anası gibi güdük kalacak
Üzülme o senin kucağında uyuyordur. Ben de sizin gibi takmıştım Dr bana ' o her türlü uykuyu alır. Sen yerinde uyumadığı için uyuduğunu anlamıyorsun ' demişti . Üzülmeyinn o bıdıklar çok fena. Çaktırmadan her şeyi yapıyorlar :)

Ben kendime üzülüyom

Kollar ve belim benimde yok artik
Ben de sağ kolumu özellikle, hissetmiyorum. Dün kucagıma çok almama kararı aldım. Gazını alıp, sarılıp, öpüp hemen koyucam yoksa hık diye kitlenip kalıcam yakında. Bazen gaz cıkarır pozisyonda uyutuyordum cok hoşuma gittiği için, ıkı ay sonra ne yapacaksam. Aklımı başıma topladım:)

Bu durum bacımda3. Yaşa kadar sürdü. Ne yap et kurtar kendini arkadaşım

Kızlar eşimin kuzeni eşime sormuş (kadın) çocuk gece nasıl uyuyor mu diye eşimde çok şükür yazmış o da bizimkine iyi bari diyip kendi cocugunun gece zorladığını yazmış, belki saçma ama sinirlendim eşim gece bir yerinden habersiz uyuyor çocukla ben ilgileniyorum ama çocuk sanki geceleri çok akıllı hep uyuyor gibi söylemiş. En sinirlendiğim nokta kendi sabah erken kalkıp işe gidecek 24 saat çalışıyor zaten uykusunu alsın diye salonda duruyorum çocuk uyuyana kadar yoksa agıdıyla uyutmuyor adamı ama gözüne görünmüyor heralde bu o sanıyor ki çocuk gece uyuyor

Arkadaslar instadaki muhendisinoglu sayfasinda gaz damlalariyla ilgili hic hos yorumlar yok okudukca mahvoldum bebelere kucucukken neler yukluyoz diye ise yaradigi da yok yuzde yuz. Verende doktor kafamiza gore almiyoruz ama simdi okuyunca icim rahat veremicem. Siz hic arastirma yaptiniz mi ?

hep faydasını yazanları gördüm ne zararı varmış ki?

Gece yanına koy odadan çıkbırgun uykusuz çalışsın ölmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…