Diyor uyandırmadıgım için aslında ama gece kalkıp bakmaz ben sabah işe gitcem diye tavuk gibi 9 buçuk 10 da yatağa giden adam benim kocam. Eğer kalkta sen bak desem duygu sömürüsüne başlar ,sabah 6 buçukta kalkıp ben işe gitcem sen yine evdesin uyursun ben nasıl uyuyayım orda diyerek . Bir yandan iş paylaşımı yapıyorsak hak veriyorum aslında adam gidip 24 saat çalışıp geliyor ben uykusuz kalsamda gündüz çocuk uyuyunca da uyuyabilirim ama hem git o kadar saat çalış hemde gel evde gece uyuma çocuk bak dersem kendime yakıştırmam , herkesin düşüncesi farklı olabilir eşitlik filan diyebilir ama ben eşitlikten çok adalete bakıyorum ki gece kalkıp benim bakmam daha adaletli bizim durumumuzda , ha çocuğu hiç kucağına bile almasa gündüz tamam derim olmaz böyle ama işim olduğu zaman gündüzleri başında duruyor oyalıyor işim olmadığı zamanda seviyor ediyor zaten. Birde beni dün ehliyete yazdırdı ben kursa giderken o çocuğa bakacak şimdi ben bu adama kalk gece çocuğa bak sabah da kalkıp uykusuz işe git dersem olur mu
benim sinirim sadece çocuk çok akıllı hiç ağlamıyor gibi başkasına söylemesi