2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dün aşıdan dolayı çok aldım çok şükür baştan beri kendimde baskasinada pek izin vermedim yerde sere serpe oynatmak daha iyi hem vücudu rahat oluyor daha iyi alışıyor etrafa gazinoda atıyor hemde sen bunalmiyorsun

Bizimkide hiç sıkıntı vermiyor uyuyor ya diyor eşimi uyandırması diye gık desin kalkarım eğer ağlar durmazsa salona getiririm uykusuzluktan bayılıp kapsamda aglasamda bir kez kalk bak demedim

Ne yazıyordu ki canım okumadım ben her gece veriyorum 5 damla doğal diye nurse Harvey aldım ama

Her kafadan bir ses illaki çıkar hiç bir ilaç 100de 100etkili ve masum değil.buna kendiniz karar vereceksiniz ben kullanmamayi tercih ediyrm İbrahim Saraçoğlu kimyon tarifi var onu veriyrm çok bunalinca fayda ediyor mu onu da bilmiyorum bebek bu günü gününü tutmuyor ki

Kizlar bu kadar kendinizi yormayın verin babaya tikanınca.allah razı olsun beni uyandirmadin mi diyecekler sanki
Ben bazen yatağa yanına bırakıp tuvale gidiyorum buna sesleniyom bak yanına çocuğu bıraktım diye bizimkinin sırtı yere değmicek başlıyor çığlık kıyamet ağlamaya eşim uyur uyanık sırtını pışpışlıyor, oğlum sus niye ağlıyon filan diyo sadece. Geçen zorla kaldırdım bayılcam ben al yarım saat tut dedim çocuk kucağında eşim uyuyakalmış bizimki nası ağlıyo kaldırsamda faydasız çareler çaresiz

Bizimkide hiç sıkıntı vermiyor uyuyor ya diyor eşimi uyandırması diye gık desin kalkarım eğer ağlar durmazsa salona getiririm uykusuzluktan bayılıp kapsamda aglasamda bir kez kalk bak demedim
Biz böyle yapıyoruz diye onlar sanıyor ki çocuk bakmak zor değil gece de rahat ama anlamıyorlar ki onlar için fedakarlık yapıyoruz , bazen diyorum bu çocuğu tek bana mi doğurdum benim mı sadece , akilli dururken seviyor ağlamaya başlayınca annessiiii annessiiiii bu çocuk durmuyor bak annesiii hadi işini bırak gel bak çocuğa diye çağırıyor içerden, gece vakti uyuyacagı zaman olmadığı için diyorum bakiver daha işim var tek ben mi bakıcam diye bazen özellikle uzatıyorum yaptığım işi biraz daha baksın azıcık sorumluluk alsın diye

Pes etme bı daha kaldır

Kizlar bu kadar kendinizi yormayın verin babaya tikanınca.allah razı olsun beni uyandirmadin mi diyecekler sanki
Diyor uyandırmadıgım için aslında ama gece kalkıp bakmaz ben sabah işe gitcem diye tavuk gibi 9 buçuk 10 da yatağa giden adam benim kocam. Eğer kalkta sen bak desem duygu sömürüsüne başlar ,sabah 6 buçukta kalkıp ben işe gitcem sen yine evdesin uyursun ben nasıl uyuyayım orda diyerek . Bir yandan iş paylaşımı yapıyorsak hak veriyorum aslında adam gidip 24 saat çalışıp geliyor ben uykusuz kalsamda gündüz çocuk uyuyunca da uyuyabilirim ama hem git o kadar saat çalış hemde gel evde gece uyuma çocuk bak dersem kendime yakıştırmam , herkesin düşüncesi farklı olabilir eşitlik filan diyebilir ama ben eşitlikten çok adalete bakıyorum ki gece kalkıp benim bakmam daha adaletli bizim durumumuzda , ha çocuğu hiç kucağına bile almasa gündüz tamam derim olmaz böyle ama işim olduğu zaman gündüzleri başında duruyor oyalıyor işim olmadığı zamanda seviyor ediyor zaten. Birde beni dün ehliyete yazdırdı ben kursa giderken o çocuğa bakacak şimdi ben bu adama kalk gece çocuğa bak sabah da kalkıp uykusuz işe git dersem olur mu benim sinirim sadece çocuk çok akıllı hiç ağlamıyor gibi başkasına söylemesi

Herkesin dinamiği şartları farklı ben esitiz kafasında demedim de o işte çalışıyorsa ben de evde çalışıyorum.neyse konu bu da değil en azından gece annesi ilgileniyor bilmiyorum ki diyebilir

Kizlar herkese merhaba bizim bugun kalca cikikligi icin hastanede randevumuz var ama cok kararsizim yeni dogan bebek maske takamiyor cocuk doktoruna viruslu kisilerde gelebilir. Kararsiz kaldim goturup goturmemekte. Bulunduğum sehirde virus cok fazla yaygin.

Ne kadarlık?işte ben de gidemedim hala buyüzden.50 günlük olduk daha çektirtmedim çünkü korkuyorum onu hastaneye sokmaya.

Biz çok sakin bir yerde yaptırdık. Randevuluydu diye 15 dk içinde çıktık hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…