- 2 Temmuz 2019
- 1.032
- 1.007
- 83
- 38
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #27.481
Ben de kızıma öyle yapmıstım sonra o günler cabuk gectiği için pişman olmustum keşke daha çok kucagıma alsaydım dıye, emekleyınce istesen de durmayacak kucakta cünkü. Tadını cıkarıyorum bugünlerin ama yedı bucuk kıloya yakın olunca en azından göğsümde uyutmıyım dedım. Omzum tutulmuş gecen günDün aşıdan dolayı çok aldım çok şükür baştan beri kendimde baskasinada pek izin vermedim yerde sere serpe oynatmak daha iyi hem vücudu rahat oluyor daha iyi alışıyor etrafa gazinoda atıyor hemde sen bunalmiyorsun
Bizde yine idrar yolu enfeksiyonu oldu bizim gibu olan varmi moralim cok bozyk
Carsamba günü ben gittim bebek arabasının üzerine Müslin örttüm. Tartıya da kendı örtümü. Hatta cok tercih edilen bir doktor oldugu için asırı da sirkülasyon vardı ama göze aldım çünkü sıkıntılarımız vardı. Gtmeseydım içim rahatlamayacaktı. Enınde sonunda gideceksen o şimdi olsun çünkü kalça çıkıklığı çok önemli erken teşhis için.Kizlar herkese merhaba bizim bugun kalca cikikligi icin hastanede randevumuz var ama cok kararsizim yeni dogan bebek maske takamiyor cocuk doktoruna viruslu kisilerde gelebilir. Kararsiz kaldim goturup goturmemekte. Bulunduğum sehirde virus cok fazla yaygin.
Sana yazmayı unutmusum canım. Doktora zaditeni sordum burun akıntısını önlermiş evt ama çok uyku yaparmıs. Bzmkının zaten uyku sorunu yok dedim, önermiyorum çünkü alerji ilacı dedi. O yuzden kullanmayacagım. Ciğerleri dinledi şükür ciğerler temiz. En büyük korkum oydu, emerken sürekli kacıyor genzıne dedım seruma devam dedi. Yüzü aşağıya doğru yapınca serum yüzünden kusmuyoruz en azından artık. Çocuk gastroenterolojisine gideceğiz. Reflüsü var büyük ihtimalle kusmalar o yüzden. İlaç verdi kusması gecmezse gastroenterolojiye görüneceğiz. Reflü de hırıltı yaparmış. Cocuk doktorunda yüz gram fazla cıktı bi de sağlık ocagındakinden ya tartılar farklı cıktı ya da bagırsakları doluydu bilemedim. Bir günde yüz gram almamıstır heralde.Sağol canım deniycem
Benim 60 gunluk canim bize ebe iki aylikken gidiliyor demistiNe kadarlık?işte ben de gidemedim hala buyüzden.50 günlük olduk daha çektirtmedim çünkü korkuyorum onu hastaneye sokmaya.
Bende canim devlete gitmemeye karar verdim cunku simdi gitsem birde ultrasona gun verecekBiz çok sakin bir yerde yaptırdık. Randevuluydu diye 15 dk içinde çıktık hastaneden
Evet canim.o yuzden ozel hastanede doktora gitmeden direk ultrason gunu aldim sanirim ultrason ceken uzmanda anlar kalca cikikliginiCarsamba günü ben gittim bebek arabasının üzerine Müslin örttüm. Tartıya da kendı örtümü. Hatta cok tercih edilen bir doktor oldugu için asırı da sirkülasyon vardı ama göze aldım çünkü sıkıntılarımız vardı. Gtmeseydım içim rahatlamayacaktı. Enınde sonunda gideceksen o şimdi olsun çünkü kalça çıkıklığı çok önemli erken teşhis için.
ben de öyle oldum. sağ kolum uyuşmuştu kızımı kucağımda gezdirirken. 7 kilo oluyor 77 kilo tuttukçaBen de kızıma öyle yapmıstım sonra o günler cabuk gectiği için pişman olmustum keşke daha çok kucagıma alsaydım dıye, emekleyınce istesen de durmayacak kucakta cünkü. Tadını cıkarıyorum bugünlerin ama yedı bucuk kıloya yakın olunca en azından göğsümde uyutmıyım dedım. Omzum tutulmuş gecen gün
biz sanırım 45 günlükken çektirmiştik. hastaneye girerken kızımın arabasının üzerine kendi örtüsünü örttüm. yattığı sedyedeki bezi de doktor değiştirdi. işlem bitince de kullanmamız için havlu kağıt ve dezenfektan verdi.Kizlar herkese merhaba bizim bugun kalca cikikligi icin hastanede randevumuz var ama cok kararsizim yeni dogan bebek maske takamiyor cocuk doktoruna viruslu kisilerde gelebilir. Kararsiz kaldim goturup goturmemekte. Bulunduğum sehirde virus cok fazla yaygin.
evet o istek atıyor ultrason için sonra randevu alıyorsunuz.Kalça çıkıklığı için çocuk doktorundan randevu alıyoruz o mu yönlendiriyo ?
Evvt ama en iyisi şimdi tutmak nasılsa gelecek günler daha zor olacakben de öyle oldum. sağ kolum uyuşmuştu kızımı kucağımda gezdirirken. 7 kilo oluyor 77 kilo tuttukça
Bizde yokmuş çok şükür canım darısı başına inşallahBizim ilk ayda kontrol etti görünmüyor çıkık değil bence ama yinede bakılsın dedi , aşı yapan hemşireler 2.ay aşısına çektirmiş olarak gel dedi 1 ay 23 günlükken gittik bizde , ultrasonu çeken çok garip bir kalça çözemedim dedi doktor çıkık riski var dedi ortopedi doktoru ise 2 ayı doldurmadığı için olabilir sınırda bir değer 3 hafta sonra tektar gelin herhangi bir tedaviye başlanmadı canım inşAllah ikisinde de çıkmaz
Demiyorlar bacım gerçekten eşimden bir oez olsun duymadım sadece ben bugüne bugün seni rahatsız ettik mi diyince Allah razı olsun diyor bugunbi evragi evde unuttum saydiriyor nasıl unutursun alıyım mi dedin al dedim sonrda getirmemissin dedi dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü vallaKizlar bu kadar kendinizi yormayın verin babaya tikanınca.allah razı olsun beni uyandirmadin mi diyecekler sanki
Bazen bende diyorum yanlış mi yapıyoruz herşeyi surtlamakla valla ben herşeyi nisanliykende sirtlafimm sevgiliykende evlenmedede cocuktada eşim iyi hoş ama zorlanınca mirinkirin eder hemen buda beni çıldırtıyor benim en büyük sorunun annesi kadın iyide olsa kötüde ben muhattap olmak istemiyorum en çok bu konuda anlayış istiyorum bide değer bilsin inşallah biliyorlardı rBiz böyle yapıyoruz diye onlar sanıyor ki çocuk bakmak zor değil gece de rahat ama anlamıyorlar ki onlar için fedakarlık yapıyoruz , bazen diyorum bu çocuğu tek bana mi doğurdum benim mı sadece , akilli dururken seviyor ağlamaya başlayınca annessiiii annessiiiii bu çocuk durmuyor bak annesiii hadi işini bırak gel bak çocuğa diye çağırıyor içerden, gece vakti uyuyacagı zaman olmadığı için diyorum bakiver daha işim var tek ben mi bakıcam diye bazen özellikle uzatıyorum yaptığım işi biraz daha baksın azıcık sorumluluk alsın diye
Benim gibi düşünüyorsun canım bende kıyamam eşim e tüm gün ayakta çalıyor sonuçta bizim için çalışıyor bende çalışsam evet kalkıp bakmalı bide kalkıp napicam ki bizimki süt ister sadece çok sık uyaniyor evdeyken verir dinlenirim bendeDiyor uyandırmadıgım için aslında ama gece kalkıp bakmaz ben sabah işe gitcem diye tavuk gibi 9 buçuk 10 da yatağa giden adam benim kocam. Eğer kalkta sen bak desem duygu sömürüsüne başlar ,sabah 6 buçukta kalkıp ben işe gitcem sen yine evdesin uyursun ben nasıl uyuyayım orda diyerek . Bir yandan iş paylaşımı yapıyorsak hak veriyorum aslında adam gidip 24 saat çalışıp geliyor ben uykusuz kalsamda gündüz çocuk uyuyunca da uyuyabilirim ama hem git o kadar saat çalış hemde gel evde gece uyuma çocuk bak dersem kendime yakıştırmam , herkesin düşüncesi farklı olabilir eşitlik filan diyebilir ama ben eşitlikten çok adalete bakıyorum ki gece kalkıp benim bakmam daha adaletli bizim durumumuzda , ha çocuğu hiç kucağına bile almasa gündüz tamam derim olmaz böyle ama işim olduğu zaman gündüzleri başında duruyor oyalıyor işim olmadığı zamanda seviyor ediyor zaten. Birde beni dün ehliyete yazdırdı ben kursa giderken o çocuğa bakacak şimdi ben bu adama kalk gece çocuğa bak sabah da kalkıp uykusuz işe git dersem olur mubenim sinirim sadece çocuk çok akıllı hiç ağlamıyor gibi başkasına söylemesi
Ben çok kucakta tutmayı sevmiyorum açıkçası yerde onla eglenmek daha çok hoşuma gidiyor yegenlerimede bakıyordum ben kucakta sevmiyorum yaa nadirrBen de kızıma öyle yapmıstım sonra o günler cabuk gectiği için pişman olmustum keşke daha çok kucagıma alsaydım dıye, emekleyınce istesen de durmayacak kucakta cünkü. Tadını cıkarıyorum bugünlerin ama yedı bucuk kıloya yakın olunca en azından göğsümde uyutmıyım dedım. Omzum tutulmuş gecen gün
evet yanlış neden biliyor msn yarun Allah izin verirse o çocuk 2olcak belki 3olcak ya da tek bile olsa hareketlendigi seni yordugu zamanlar olacak ama senden beklenti hep aynı okckBazen bende diyorum yanlış mi yapıyoruz herşeyi surtlamakla valla ben herşeyi nisanliykende sirtlafimm sevgiliykende evlenmedede cocuktada eşim iyi hoş ama zorlanınca mirinkirin eder hemen buda beni çıldırtıyor benim en büyük sorunun annesi kadın iyide olsa kötüde ben muhattap olmak istemiyorum en çok bu konuda anlayış istiyorum bide değer bilsin inşallah biliyorlardı r
Ben valla veriyorum git al sen bak biraz sende kalsın diyorum gece uyuyorum o bakıyor uyku saatine kadar ama eşim yorgun odlugu zaman çok eklenen çünkü hakkını yiyemme çok çabalıyor bziim için sadece soylenme huyu olmasaevet yanlış neden biliyor msn yarun Allah izin verirse o çocuk 2olcak belki 3olcak ya da tek bile olsa hareketlendigi seni yordugu zamanlar olacak ama senden beklenti hep aynı okck
Onu da duymaBen valla veriyorum git al sen bak biraz sende kalsın diyorum gece uyuyorum o bakıyor uyku saatine kadar ama eşim yorgun odlugu zaman çok eklenen çünkü hakkını yiyemme çok çabalıyor bziim için sadece soylenme huyu olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?