2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de kızıma öyle yapmıstım sonra o günler cabuk gectiği için pişman olmustum keşke daha çok kucagıma alsaydım dıye, emekleyınce istesen de durmayacak kucakta cünkü. Tadını cıkarıyorum bugünlerin ama yedı bucuk kıloya yakın olunca en azından göğsümde uyutmıyım dedım. Omzum tutulmuş gecen gün

Carsamba günü ben gittim bebek arabasının üzerine Müslin örttüm. Tartıya da kendı örtümü. Hatta cok tercih edilen bir doktor oldugu için asırı da sirkülasyon vardı ama göze aldım çünkü sıkıntılarımız vardı. Gtmeseydım içim rahatlamayacaktı. Enınde sonunda gideceksen o şimdi olsun çünkü kalça çıkıklığı çok önemli erken teşhis için.

Sağol canım deniycem
Sana yazmayı unutmusum canım. Doktora zaditeni sordum burun akıntısını önlermiş evt ama çok uyku yaparmıs. Bzmkının zaten uyku sorunu yok dedim, önermiyorum çünkü alerji ilacı dedi. O yuzden kullanmayacagım. Ciğerleri dinledi şükür ciğerler temiz. En büyük korkum oydu, emerken sürekli kacıyor genzıne dedım seruma devam dedi. Yüzü aşağıya doğru yapınca serum yüzünden kusmuyoruz en azından artık. Çocuk gastroenterolojisine gideceğiz. Reflüsü var büyük ihtimalle kusmalar o yüzden. İlaç verdi kusması gecmezse gastroenterolojiye görüneceğiz. Reflü de hırıltı yaparmış. Cocuk doktorunda yüz gram fazla cıktı bi de sağlık ocagındakinden ya tartılar farklı cıktı ya da bagırsakları doluydu bilemedim. Bir günde yüz gram almamıstır heralde.

Ne kadarlık?işte ben de gidemedim hala buyüzden.50 günlük olduk daha çektirtmedim çünkü korkuyorum onu hastaneye sokmaya.
Benim 60 gunluk canim bize ebe iki aylikken gidiliyor demisti
Biz çok sakin bir yerde yaptırdık. Randevuluydu diye 15 dk içinde çıktık hastaneden
Bende canim devlete gitmemeye karar verdim cunku simdi gitsem birde ultrasona gun verecek
Evet canim.o yuzden ozel hastanede doktora gitmeden direk ultrason gunu aldim sanirim ultrason ceken uzmanda anlar kalca cikikligini

ben de öyle oldum. sağ kolum uyuşmuştu kızımı kucağımda gezdirirken. 7 kilo oluyor 77 kilo tuttukça

biz sanırım 45 günlükken çektirmiştik. hastaneye girerken kızımın arabasının üzerine kendi örtüsünü örttüm. yattığı sedyedeki bezi de doktor değiştirdi. işlem bitince de kullanmamız için havlu kağıt ve dezenfektan verdi.

çekim esnasında ben çeken doktora da sordum nasıl diye iyi demişti. doktorumuz da onaylamıştı. ama çektirmek için önceki doktor kontrolümüzde randevu almıştık.

Bizde yokmuş çok şükür canım darısı başına inşallah

Kizlar bu kadar kendinizi yormayın verin babaya tikanınca.allah razı olsun beni uyandirmadin mi diyecekler sanki
Demiyorlar bacım gerçekten eşimden bir oez olsun duymadım sadece ben bugüne bugün seni rahatsız ettik mi diyince Allah razı olsun diyor bugunbi evragi evde unuttum saydiriyor nasıl unutursun alıyım mi dedin al dedim sonrda getirmemissin dedi dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü valla gece sabaha kadar uyumayip ben bakayım ben besliyom ben uyuyayım uykusuz kalayım dogurayim bel sırt herşey gitsin kendimden vazgeçiyorum resmen aç kalayım bı dosya unuttum lazım olursa eve tekrar gideceksin diye saydiriyorsun bı zahmet onuda sen takip etseydin aldın mı diye aklım başımda kalmıyor valla sus pus oldu kedi gibi

Bazen bende diyorum yanlış mi yapıyoruz herşeyi surtlamakla valla ben herşeyi nisanliykende sirtlafimm sevgiliykende evlenmedede cocuktada eşim iyi hoş ama zorlanınca mirinkirin eder hemen buda beni çıldırtıyor benim en büyük sorunun annesi kadın iyide olsa kötüde ben muhattap olmak istemiyorum en çok bu konuda anlayış istiyorum bide değer bilsin inşallah biliyorlardı r

Benim gibi düşünüyorsun canım bende kıyamam eşim e tüm gün ayakta çalıyor sonuçta bizim için çalışıyor bende çalışsam evet kalkıp bakmalı bide kalkıp napicam ki bizimki süt ister sadece çok sık uyaniyor evdeyken verir dinlenirim bende

Ben çok kucakta tutmayı sevmiyorum açıkçası yerde onla eglenmek daha çok hoşuma gidiyor yegenlerimede bakıyordum ben kucakta sevmiyorum yaa nadirr

evet yanlış neden biliyor msn yarun Allah izin verirse o çocuk 2olcak belki 3olcak ya da tek bile olsa hareketlendigi seni yordugu zamanlar olacak ama senden beklenti hep aynı okck

evet yanlış neden biliyor msn yarun Allah izin verirse o çocuk 2olcak belki 3olcak ya da tek bile olsa hareketlendigi seni yordugu zamanlar olacak ama senden beklenti hep aynı okck
Ben valla veriyorum git al sen bak biraz sende kalsın diyorum gece uyuyorum o bakıyor uyku saatine kadar ama eşim yorgun odlugu zaman çok eklenen çünkü hakkını yiyemme çok çabalıyor bziim için sadece soylenme huyu olmasa

Ayy kızlar kaynanamı bogsam ceza alirmiyim cinnet indirimi yaparlar mı normalde hiç girmiyorum muhattap olmamaya çalıyorum sevmem kadını çoğu itici huyundan dolayı yoksa aslında iyi biri soğuttu kendinde bugün eşim üzülüyor bu duruma diye hastaneden çıkınca oraya gidelim görsün torununu dedim bu sayede bize gelmesinden kurtulurum belki çünkü geldi mi 7 8 saat oturur ve eşim evde olma ben muhattap olurum ilk saatler iyi geçiyor sonra geçmek bilmiyor kalkmaz bı turlu biktirir neyse çocuğuma o babaannesi ne bakar yaşlanınca fedakar benim torunum diyor onun için canımı veririm çocuklarımdan değerli torun baslaymis diyor yaa böyle diyerek ne kazanıyor Allah aşkına normal mi bu benim yavrum o yaa amacı ne elimden almak mı yaa anlamıyorum zoruma gidiyor ilk bana bakarsın dimi bana sen Allah'tan korkarsın derdi ve sürekli derdi ben uzak davranınca bu sefer küçücük kızıma bunu diyor daha bide genç ve sağlıklı deli olucam eşim saf mi hicbisey demiyorben mi abartiyorum zoruma gidiyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…