2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim de görümce der bunlar bana bakacak diye ben de içimden herkes kendine baksın derim amaaan aslında farketmeden kötü dua ediyrlar bence rabbim kimseyi bakılacak duruma dusurmesin

Benim de görümce der bunlar bana bakacak diye ben de içimden herkes kendine baksın derim amaaan aslında farketmeden kötü dua ediyrlar bence rabbim kimseyi bakılacak duruma dusurmesin
Amin bende öyle diyorum bakicaklar mi diye dusuncegine kimseye muhtaç olmayayım diye dua et diyorum ama bıkmadan yılmadan söyler

Biz ilkinde yenidogan yogun bakima yatirdilar 3 gun kaldik sonra 7 gyn igne olduk. Sonra da 2 aydir antibiyotik içiyorduk. Yarin bakalim nolcaz yine yatirmazlar insallah bizi. Sizinki kac bin sayida yazıyor
Niye o kadar uzun surdu ki tedavi ? Üreme düzeyi >=100.000 koloni / ml yaziyor onemli bi sey mi ki bu hic bilmiyorum

2.ay aşısından sonra bebek ateşleniyor mu? Bizim yarın aşımız var da
Bizimki ateşlenmesi olmadı gitmeden yarım çay kaşığı verdim ama pişman oldum ateş çıkmayanda varmis belki yok yere verdim bütün gün uyudu kızım 6 dan sonra çok mızmız oldu baya hemde kucakta durmadı yerde durmadı gece saat 2 de anca uyudu uykusu olmasına rağmen sonra gecede uyanmadı bir kere sadece 6.30 da uyandı yani korkma canım hiç en kotu ateşi çıkar ateş düşürücü verirsin ama gecede sürekli kontrol etmek gerekir bence

Niye o kadar uzun surdu ki tedavi ? Üreme düzeyi >=100.000 koloni / ml yaziyor onemli bi sey mi ki bu hic bilmiyorum
Bizmde oyle cikti cok dediler. Koruyucu antibiyotik icmesi gerekiyo dediler. Yarin ne diyecekler bakalim cok tedirginim allah sifa versin kuzulara. Inşallah yatirmazlar bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…