2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sağol canım benim oh iyi ciğerlerde sıkıntı olmasında boğazına kaçıyor ya yerken oda hırıltı yapıyor mamalar genizde birikiyor faşur fuşur ses yapıyor o farkediyorum Gastroenteroloji neye bakıyor canım reflü oluyor bizde de ya ne zaman bitecek Sağlık ocağıyla doktorda bizimde hep farklı çıkıyor gittiğimiz doktor kendi tartısında ne çıkarsa onu yazıyor tartı farkı oluyormuş diye bide çıplak çekiyor bazı yerlerde bezle çıtçıtlıyla falan ölçtüler bizde de oynama oluyordu tuvaletini yapmamış oluyordu bi kaç gün ondan diyorduk bizde çiş dolu bezde fark ettiriyormuş

Bizmde oyle cikti cok dediler. Koruyucu antibiyotik icmesi gerekiyo dediler. Yarin ne diyecekler bakalim cok tedirginim allah sifa versin kuzulara. Inşallah yatirmazlar bizi.
Bize antibiyotik baslicak yarin ama hastaneye yatircak kadar ciddi bi sey mi ki bu durum bende tedirgin oldum simdi neye gore karar veriyolar acaba

Reflü için canım o bölüm. Bebekler için olan gaviscon toz verdi doktor da bzm oğlan içmedi. Sütü sağdım, gece uyanınca verdık ama sevmedi zaten biberonu da zar zor alıyor, uyku sersemi aldı bıberonu ama yarısını içti. Kilo alımına engel değilmiş reflü bundann sonra durur ama dedi moralim bozuldu. Şu burnu bi açamadan reflü cıktı. İyi gelmezse mecbur o bölüme gideceğiz. İnşallah geçer senin kuzunun da

Kızlar gazdan dolayı dra götürdüm karnına baktı çok gazı var dedi iki damla önerdi pek ilgilenmedi göbek deliğine bakar mısınız normal mi dedim göbek fıtığı var ama ileri boyutta değil dedi çok moralim bozuldu sünnetli doğdu 1 yaşında ameliyat olcak bi de bu çıktı

Ne çektin su gazdan çok üzülüyorum hem sana hem bebeğe Allah yardımcınız olsun canım benim çocuk. Doktorlarının daha hassas davranması lazım sonuçta ağzı var dileri yok dertlerini anlatamiyorlar denermisin bilmem ama benimki gazını çok rahat attı anason tohumu aldım iki kere birer gün arayla yarım çay bardagina çay kaşığı attım 10 15 dakka demini alınca bir buçuk çay kaşığı bebeğe icirdim iyi geldi gece gazını kaç kere cikarirken duydun sonra ne olur olmaz diye veremedim kendim içtim açıkçası ona vermek istemezsen kendin iç gazı olmaz bu sekilde ama gece icmeni tafsiye ederim

Sağol canım yavrum nası kıvranıyo içim acıyo çocuk fıtık olmuş şaka gibi

Onu anladım canım şunu sormak istedim koku filan mı oluyor idrarda? Sizi tahlil vermeye iten sebep neydi? Ateş vs?
Bizde hic belirti yok misal zaten gazi var diye aglamalari fazlaydi bussuru damla denedik baktik care olmadi doktoru sans eseri istedi bakalim dedi oyle ogrendik tek sorunu huysuzluk ve aglama o da cok seyin sebebi kafa karistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…