2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Gaz icin maalesef bosuna deniyoruz arkadasim deneye deneye bebeler zaten kendi duzeliyor fitiga gelince oglumda da karin kasi acikligi yuzunden fitik var erkek cocuklarinda cok oluyormus simdilik gozlem altinda dr u 1 yasina kadar kendi kendine duzelir dedi ama eger olmazsa 1 ihtimal operasyon gerekebilir tabi

Çok cok geçmiş olsun canım
Bizde hic belirti yok misal zaten gazi var diye aglamalari fazlaydi bussuru damla denedik baktik care olmadi doktoru sans eseri istedi bakalim dedi oyle ogrendik tek sorunu huysuzluk ve aglama o da cok seyin sebebi kafa karistiriyor

CANIm geniz eti olabilir mi acaba bebişte? Gerçi iki aylık bebekte geniz eti olmaz ama burun akıntısını, emerken kusma diyince aklıma geldi

Anladım kuzum ya inşallah geçer valla şu reflü, burun geniz tıkanıklığı, gaz olayı bi geçse rahat nefes alıcaz çocuklarda rahatlayacak ama biraz daha sürer gibi geliyor bana günler hızlı geçse bari de gergin oluyor bizde de kusma olayı dün çok oldu kaç kere üst değiştirdim bilmiyom valla

Örme yelek kullanıyorsanız o da tahriş edebilir canım yeğenim örme hiçbir şey giyemezdi
Yok canım ya kullanmıyoz daha cildi çok hassas heralde poposunun üst kısmıda bezden isilik gibi olmuş sırt kısmı pişik kremi sürdüm orayada azalmış biraz

Bugün çocuk doktoruna getirdim oğlumu alerjiden şüphelendiğim için doktor baktı kakasının fotoğrafını gösterdim diğer belirtilerini anlattım ve kakası zaten besin alerjisi olduğunu gösteriyor dedi kusma da var ama kilo alımı iyi diye doktoru sorun değil dedi dedim bizi gastroenteroloji ye yönlendirdi bir de kan verdik
Şimdi gastroenteroloji bölümüne randevu almaya çalışacağım
Ama benim aklım karıştı bizi alerjiden ötürü immünoloji ve alerji ye yönlendirmesi gerekmez miydi

Benide zamanında gastroenteroloji ye yolladiyfi yanlış hatırlamıyorsam kaka örneği alincak

Aptamil kullanan anneler aylık kilo alımınız nasıl bi kaç yerde az aldırdığını okudum sizde nasıl durumlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…