2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Önerebilceğin bi damla var mı biz nurse harveys veriyoruz ama pek yaramıyo.
Aşırı gaz varsa oluyor kolik tanısı koydu mu peki kiraz çekirdekli kemerler var onlardan denesen
Koymadı tanı gaz zarar vermez dedi ne spor yaptır dedi, ne şunu ye bunu yeme dedi baktı sadece çok gazı var dedi iki damla önerdi göbeğinide ben sordum

Anladım canım Günde kaç öğün besleniyor
Şuan gaz sıkıntısı olduğu için sadece memede sakinleşiyo o yüzden sürekli emiyo mamasını sayayım bugün kaç kez verdiğimi yazarım sana. Kilosu ideal gidiyodu en son ama boy uzamamıştı bizde

2.ay aşısı yaptıran anneler ateş yaptı mı ? P.tesi olacak ama kokuyorum ya
İlk gün ateş olmadı ama ikinci gün ateşlendi yarım ölçek calpol verdim düştü sürekli kontrol ettik
Bu arada uzun süredir hiç giremedim okullar da başlayınca sürekli koşturmaya başladım

Bizde önce nurse harveys damla kullanıyorduK doktor gaz sıkıntısı artınca nurse harveys şurup verdi canım.günde 4 kez bir tatlı kaşığı veriyorum.ama doktor bir çay kaşığı ver demişti.
Çay kaşığıyla gaz sıkıntısı gitmediği için kendim dozunu yükselttim.çünkü benim oğlum aşırı derecede gazman ve gazı olduğu zaman doyduğunu anlamıyordu,memeden inmiyordu.dünyam şaşmıştı artık.dozu yükseltince oğlum da ben de rahata erdik çok şükür

Sab simblex, maflor, relactaz, nurse, aguline hepsini deneyim hic fayda gormedim. Yani anlik cozumler. Dr u bile zamani gelince kendi gecicek bunlardan yuzde yuz fayda gelmez dedi.

2.ay aşısı yaptıran anneler ateş yaptı mı ? P.tesi olacak ama kokuyorum ya
Bizde sabah yaptırdık, sıklıkla ateşini ölçüyorum 36.8 şimdilik inşallah yükselmez bende çok korkuyorum, sağlık ocağındaki hemşire Calpol almamı istedi , 38 dereceden fazla olursa bir çay kaşığı vermemi söyledi. Şurubu alırkende eczacı siz yükselmesini beklemeyin, her ihtimale karşı verin dedi ama ben vermedim şimdilik. Hafif bi huysuzluğu var, iki bacağından da vurdular. Yalnız bize bugün 2 aşı vurdular, karma ve boğmaca aşılarıymış. Verem aşısı için 10 gün sonrasına tarih verdiler. Rota’yı da pazartesi vurduracağım, bu ay hep aşılarla geçicek anlaşılan

Benimkide sürekli memede uçlar yara bide ağrı kesici içip emziriyorum bazen ikimizinde canı yanıyor deneyim bende şurup

İlk gün ateş olmadı ama ikinci gün ateşlendi yarım ölçek calpol verdim düştü sürekli kontrol ettik
Bu arada uzun süredir hiç giremedim okullar da başlayınca sürekli koşturmaya başladım
Hadi ya canım 3 gün boyunca yapabiliyormuş kaça çıkmıştı ateşi yarım ölçek dediğin yarım çay kaşığımı oluyor.. zor oluyordur valla okullarda açılınca bide bu korona korkusu yetiyor insana

Offf valla amma çok aşı var ya bize 3ü aynı anda olacak ya ağır mı gelir acaba niye bizim ki öyle ki normalde 3 ü aynı anda diye biliyordum yanlış mı biliyorum ki Eskiden ateş çıkmadan verdiriyorlarmış artık önermiyoruz onu dedi ebede bana.. rotayıda aralıkta vurdurcam artık bide menenjit var bakalım o nasıl olcak amma sıkıntılı işler ya

bebekten bebeğe değişebilir. 2 günlükken mama kullanmaya başlamıştı benim kızım doktorun verdiği de aptamildi.

ölçeğini nasıl ayarlıyorsun?
Kutuda yazdığı gibi ayarlıyorum canım 90 yerse 3 ölçek koyuyorum bazen 120 yapıyorum 4 ölçek hepsini bitirmesse döküyorum kalanı bazen az acıkırsa tek ölçek 30luk veriyorum sen nasıl yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…