2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben de kutudaki gibi yapıyorum. önce suyu sonra mamayı koyuyorum yapacağım ölçeğe göre. bugün 10 cc arttırdım mesela yetmiyordu artık.

İlk gün ateş olmadı ama ikinci gün ateşlendi yarım ölçek calpol verdim düştü sürekli kontrol ettik
Bu arada uzun süredir hiç giremedim okullar da başlayınca sürekli koşturmaya başladım
Öğretmen misiniz?Çalışmaya mı başladınız kaç aylık oldu?Benimde 1 ayım kaldı iznimin bitmesine kara kara düşünüyorum şu an ne yapacağımı?

Yani tekrarlamamasi acisindan oneriyo doktorlar zaten 3 ay icinde yaptirmak istiyodum. 2 ay asisi gecsin halledicez hemen insallah bu ara hastaligi asisi sunneti hepsi ust uste gelecek
Bizimkide aynı ya prematüre diye Aralık gibi yaptırın dedi doktor en sona onu bırakcam aşılar bitsin kontroller var çok sık onlarda geçelim hemen sünnet çıksın aradan istiyorum bende yenidoğan sünneti en iyisi

tekrar yazabilir misin acaba alerji belirtilerini?
Sümüksü kaka
Sulu kaka
Gürültülü kaka yapma
Huysuzluk
Aşırı kusma
Uykuya dalamama
Mideden gelen aşırı yüksek sesli alerji
İlk doğduğunda da yüzünde kızarıklıklar vardı acaba mı diye ilk günden düşündük o zaman ki dr u olabilir önemli birşey değil dedi üzerine düşmedim
Bugün de kan verdik değerleri alerjiyi gösterdi

kızlar bebişler gün içinde hapşırıyor mu üşüyor mu hasta mı oluyor yoksa normal mi

Neye alerjisi varmis peki belli mi ?

Benim bebis hic uyumuyor yaa adam akilli allahim nasil hasretim uykuya bi yerlerde yikilip kalicam bi gun soyle derin derin uzun uzun cok nadir uyuyor cocuk derdi nedir anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…