2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yani tekrarlamamasi acisindan oneriyo doktorlar zaten 3 ay icinde yaptirmak istiyodum. 2 ay asisi gecsin halledicez hemen insallah bu ara hastaligi asisi sunneti hepsi ust uste gelecek
Ben oğlum 47 günlükken yaptırdım sünnetini.3 gün çok ağladı sızladı ama 4. Günden itibaren yavaş yavaş kendine geldi çok şükür.b

canım bende bugün üçünü de vurulucağını düşünüyordum, daha mı iyi yoksa daha mı kötü bilmiyorum, ama bana tekrar bi stres yaratacağı kesin..calpol vermedim şimdilik inşallah ihtiyaç olmaz, ama bi huzursuzluğu var , kucak istiyor sürekli , inşallah bu kadarla kalır.

Bende gec bile kaldim aslinda o gecsin bu duzelsin derken cocuk hala ayni
Valla canım ben gözümü kararttım ve yaptırdım.doğduğundan beri tek bir huzurlı günümüz olmadı zaten baktım ki o güzel günler hiç gelmeyecek ben de atın ölümü arpadan olsun dedim.üç gün fazladan huzursuzlanacak.zaten çekmeye çekiyon kızım dedim sünneti de aradan çıkarıver işte dedim

kızlar bebişler gün içinde hapşırıyor mu üşüyor mu hasta mı oluyor yoksa normal mi
benimki sıklıkla hpşırıyor canım, bir çocuk doktorunun video'sunda dinlemiştim, sıkma deodarantların partikülleri bile onları hapşırtabilirmiş. takip et tabi ki ama diğer herşey yolundaysa stres yaratma kendine

Iyi yapmissin valla bende o raddeye geldim artik

Kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyordum bu siteye Benim bebeğim aşırı zor ve gazlı bir bebişFırsatım olmuyor malesef size bi sorum olacaktı ben akşam yemeğinde mantar yedim emzirdiğim için mantarın sakıncası var mıdjr ? Bi bilginiz var mı sizler yiyor musunuz

Bizim bebek çok agladı aksamdan beri.gaz gibi ama bugüne kadar bu kadar gaz olmamıştı.aşıdan mi diye düşündük. Ateş de 36.9 .yani çok yükselmesi şükür.ama çok agladı.yarım çay kaşığı calpol verdik.uyudu biraz.inşallah gecesi rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…