2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bize kalça çıkıklığı randevusunu 9 aralığa verdiler 3 aylık olacak sıkıntı olur mu

randevu alırken 3 aylık olacağını söylediniz mi?
Sıkıntı olmuyor kızlar 53 günlükken götürdüm diye erken dedi ortopedi doktoru değer sınırda cıkmıs niye erken getirsin biz 2 3 aylıkken isteriz dedi , bende dedim sağlık ocagında bana 2.ay asısına çektirip gel dediler , ah bu hemşireler hep erken erken yolluyorlar dedi çıkık riskimizde var diye 25 gün sonra gelin dedi tekrar cektirecegiz ultrason yani 3 aylık olmasında bir sıkıntı yok hatta daha iyi net çıkar

Bende çözemedim canım bana diğer doktor rota menenjit onlarda aynı gün yada ertesi gününe yapalım dedi korkudan gitmedim onlarıda yaptırmaya diğer ay yaptırayım dedim.. huzursuzluk yapıyormuş diyorlardı sadece öyle kalsın inşallah ya ateş olayı zor sabaha kadar nöbet

Evet hapşırıyor bende ilk zamanlar hasta mı olacak diyordum ki normalmiş canım , yanakları da serin oluyor ama burnu üşürse gerçekten üşüyor demekmiş

Evet hapşırıyor bende ilk zamanlar hasta mı olacak diyordum ki normalmiş canım , yanakları da serin oluyor ama burnu üşürse gerçekten üşüyor demekmiş
Hah bide o var canım yanak soğukluğu bi kaç gündür ona taktım bakıyorum yanaklar soğuk eyvah diyorum üşüdü Nasıl ısıtcamı şaşırıyorum burnuna da bakıyorum sıcak oluyor yanak soğukluğu normalmiş o zaman

Havalar soğudu ya ondandır canım kendimde bile üzerim iyi vucudum sıcak olduğu halde yanaklarım soğuk olabiliyor orası acıkta kaldığı için oluyor bence ama banyo ettirdiğimde burnu soğuk oluyor mesela o zamanlar üşüyor işte

Çok fena bizimki. Aglıyor huysuzluk baya var.ama aşıdan mı anlamadım.çünkü alttan gazı çıkınca rahatlıyor sonra tekrar başa sarıyor
Evet bizimki de aynı.9 gibi zorla uyuttum ama şimdi yine kımıldanmaya başladı.inşAllah sadece emer ve uyur diye dua ediyorum

Doğru diyorsun canım havalar soğudukça soğur yanaklarda daha da soğuklar gelince işimiz zor banyo ettirmeye korktum bende artık oda sıcak oluyor ama hapşırıyor ettirmesem iyimiş diyorum

2 gündür ne gündüz ne gece uykusu yok bizde. derdi ne kızımın anlamıyorum çıldırmak üzereyim yani kriz geçiricem sinirden. altı temiz gazı yok karnı tok sadece bas bas bağırıp ağlıyor mızmızlanıyor. yatırıyorum kıpır kıpır hiç ama hiç durmuyor ha bire hareket hareket sinirlerim bozuldu ya.

Büyüme atağı geçiriyor olabilir mi kaçıncı haftadasınız

Birkaçgün önce benimki de öyleydi.ne gece ne gündüz uykusu uyuyordu.saatlerce uyutmak için uğraşlyordum ve beyefendi sadece 5 dk uyuyordu çığlık çığlığa uyanıyordu.en son doktora götürdük ve söylenen şey:”gazı var”.gaz şurubunu 4 saatte bir ver dedi ve çocuk 2 günün sonunda kendine gelebildi.halbuki bize göre de hiç gazı yoktu ve ben artık gaz şurubunu bile kesmeyi düşünüyordum inşAllah seninkinin derdi gaz değildir canım.Rabbim tez zamanda derdi ne ise şifasını da verir inşAllah

Gaz damlanı değiş arkadaşım. Bu yaşta o sancı bende olsa acilde olurum

Kızlar covid testim pozitif cıktı çok kötüyüm oğluma nasıl bakacagim nasıl emziricem bilmiyorum ilaç kullanmamayi talep edicem kullanırsam oğlumu emziremem daha çok küçük ya bitik haldeyim bilmiyorum

belirtilerin neydi? maske takarak emzirmeye devam edebilirsin. bol bol c vitamini tüket ve önce sakin ol

Canım çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın çok var annelerde hamilelerde atlatıyorlar korkma önlemlerini alıp bakarsın durumunun gidişatına göre

Cok gecmis olsun her ilaç emzirme engel degilmis kontrol et sıkma canını senin sütun ilaç kendi sütünü icebiliyorsan kesinlikle icmeni oneirirm nasıl kaptin acaba kendini nasıl hissediyorsun

1haftadir aynı göğüslerm yara oldu acaba doymuyor mu süt mü azaldı diyrm.esine soruyrm napcaz diye o da ne biliyim diyo gerçekten çıldırmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…