2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
K Ben de bebeğim 10gunkukken gecirdim eşimle ilaç kullanmadım eşim daha ağırdı o kullandı.emzirneden önce ellerini yıka maske tak.bol bol sarimsakli şeyler ye.limonlu su yap gel git onu iç

Atak haftası olabilir bu ay içinde aralıksız 3 saat aglayacagi yazıyor sabret arkadaşım az sabret geçici süre bu benim geçen hafta öyleydi artık dayanamıyordum bu hafta biraz daha toparladı inşallah seninkide toparlar

inşallah yoksa huni takmama az kaldı

Bir şey olmaz bence artık yavastan kademeli artırabilirsiniz gaz yapan yiyecekleri üçüncü aya giriyordur bebiş dmi

Sabaha kadar ıkınmaktan uyuyamadı gaz damlası verdim biogaiayı verdim hala ıkınıyor gözlerim yanıyor valla uykusuzluktan şimdi bide hıçkırık tuttu sinirleniyor

Kızlar bide yeni huy edindi benim oğlan mamayı yavaş yavaş içiyor yarıda uyuyor etrafa bakıyor bi kaç kere çekip duruyor bi saat mama yiyoruz nerdeyse ya hepsinide bitirmiyor az uyuyup hemen geri mama istiyor dengem bozuldu mama veren arkadaşlar kaç cc veriyorsunuz öğünlerde bitiriyorlar mı hepsini

İyice acıkmasını beklesen canım? Ya da burnu mu tıkalı?

Ben 3 saat arayla vermeye çalışıyorum açıksa da oyaliyorum. Arasini az tuttugumda bitirmiyo

İyice acıkmasını beklesen canım? Ya da burnu mu tıkalı?
Acıkıyor canım ya yıkıyor ortalığı burnu açık ama geniz tıkanıklığı var hiç geçmiyor oda ama önceden yapmıyordu böyle mama değiştiğinden beri yapıyor onla mı alakalı acaba bilemedim ki ya

benimki beni yer ne demek hepsi bitiyo mu

120 veriyodum 140-150 ye çıkardım. memeye de devam.

benimki beni yer ne demek hepsi bitiyo mu

120 veriyodum 140-150 ye çıkardım. memeye de devam.
Ohhh maşallah kuzuya yesin yesin kaç kilo oldu şuan fazlasını kusuyormu mama bizi çok kusturmaya başladı kıyafet kalmıyor giymeye habire üst değişiyoz

Ohhh maşallah kuzuya yesin yesin kaç kilo oldu şuan fazlasını kusuyormu mama bizi çok kusturmaya başladı kıyafet kalmıyor giymeye habire üst değişiyoz
ekim 23 te 6.660 gr dı şimdi çok rahat 8 e yakındır bence çarşamba günü göreceğiz boyunu kilosunu

eğer mamadan sonra hemen kucağıma alırsam ya da altını değiştirmek için yatırırsam ağzından geliyor geri. biraz beklemeye dikkat ediyorum o yüzden. bizim derdimiz salya artık. inanılmaz salyası var normalmiş dert etmiyorum ama üst çok değişiyo bizde salya yüzünden

Geçmiş olsun. Moralini bozma. İlaç kullancak belirti vermez inşallah. Emzirmeden önce elini yıka maskeni tak hiç korkma.

O
Bizdede çok salya var bide dil çıkarmayı öğrenmiş dil çıkarıp köpük yapıyor kış kıs güler

belirtilerin neydi? maske takarak emzirmeye devam edebilirsin. bol bol c vitamini tüket ve önce sakin ol

Canım çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın çok var annelerde hamilelerde atlatıyorlar korkma önlemlerini alıp bakarsın durumunun gidişatına göre

Cok gecmis olsun her ilaç emzirme engel degilmis kontrol et sıkma canını senin sütun ilaç kendi sütünü icebiliyorsan kesinlikle icmeni oneirirm nasıl kaptin acaba kendini nasıl hissediyorsun

K
Ben de bebeğim 10gunkukken gecirdim eşimle ilaç kullanmadım eşim daha ağırdı o kullandı.emzirneden önce ellerini yıka maske tak.bol bol sarimsakli şeyler ye.limonlu su yap gel git onu iç
Dün boğaz ağrısıyla uyandım sonra ateş kas ağrısı baş ağrısı beraberinde geldi zaten biliyordum çünkü bu bunda önceki hastalıklara benzemiyordu akşam test yaptım pozitif cıktı işte çok ağır geçiriyorum elim ayağım tutmuyor oğlumu emzirmek için ilaç ta kullanmiyorum nasıl atlatacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…