2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
gülmemek çok zor ya. bazen öyle sesler çıkartıyor ki sanki beşikte kedi yatıyor

Bol meyve ve su icin

sen önce bi moralini yüksek tut bakayım böyle üzülmek bağışıklığına hiç iyi gelmiyor. gazla kendini yapmak zorundayım de. ilaç da almıyorsun oğlundan uzak kalmayacaksın ona da bir şey olmayacak allahın izniyle.

Oğlumu da etkiledi ateşi var çok huzursuz sürekli ağlıyor beni emmiyor o kötü olunca daha da çöküyorum

Kendini salma zaten eşinde evdedir bebeğin temel bakımı dışında o ilgilensin.biraz zor bı süreç ama 3 4gune bu kadar ağır olmayacaksın Allah'ın izniyle.ben 3kucuk çocukla atlattım yemek iş...geçecek Allah'ın izniyle

Dün saydım önce emzirip sonra 60cc veriyorum 1 saat sonra bi 60 cc daha sonra 3 saat vermiyorum ama aralarda sık sık emziriyorum hatta gazı olduğu için sürekli memede diyebilirim. Dün iki kez verdim 120cc ama genelde daha çok içiyor günü gününe tutmuyo bu ara

Anne sütü bebeğin ihtiyacı na göre antibiyotik üretir rahat olun inşallah

ona da sen güç vereceksin. gir bi odaya eşin yapsın her şeyi sen dinlen. c vitamini al sürekli.
Saolun kızlar allah razı olsun

Maşallah maşallah tosuna bende bekletiyorum baya dik tutuyorum kucağımda ama bu mamayı kusuyor Salya olayımız yok daha bizim demek ilerde bizi salya bekliyor

Hmm yeni mamayı begenmemiş olabilir cok zeki oluyorlar
Kesinlikle çok zekiler canım parmağında oynatıyorlar bizi valla sabahtan beri bi kere 2 saat uyudu onun haricinde 10 dakka kesik kesik uyuduysa uyudu yani maymuna döndüm evin içinde beşiğe koydum sallıyorum şimdi gözler fıldır fıldır hıçkırık abide geldi şimdi olan uyku açılacak

Kızlar kızlar yok mu böyle dopink etkisi yaratacak içecek birşey kahve nescafe dışında bi karışım olur bişey olur böyle 2 gün götürecek bizi

Bizimde öyle ya iyice ayarımız kaçtı 90 veriyorum aralarda 30 veriyorum karmakarışık bişey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…