2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çünkü onlar emerken kucakta vs bı sekikde uyuyorlar.mesela şu an karni tok sırtı pek kucağımda uyuyor beşiğe koyunca açıyo gözlerini muhabbet istiyor gözüne bakıyor

Çünkü onlar emerken kucakta vs bı sekikde uyuyorlar.mesela şu an karni tok sırtı pek kucağımda uyuyor beşiğe koyunca açıyo gözlerini muhabbet istiyor gözüne bakıyor
Evet o kesik kesik uyku onlara yetiyor tabi bende şimdi koydum yatağa kıpırdanıyor ara ara bakalım ne kadar sürecek

Yaptı biraz canım ateş düşürücü verdim düşürdü bidaha çıkmadı. Ateşten çok huysuzluk yaptı sürekli ağlıyo kucak istiyo . 4 gün oldu huysuzluk devam hala. Sizin asi ne zaman
Benimkinin orjinali huysuz ve huzursuz oldığu için aşı huysuzluğu muydeğil mi pek anlayamadım

Yaptı biraz canım ateş düşürücü verdim düşürdü bidaha çıkmadı. Ateşten çok huysuzluk yaptı sürekli ağlıyo kucak istiyo . 4 gün oldu huysuzluk devam hala. Sizin asi ne zaman
Hadi ya canım huzursuzluk yapıyormuş diyorlardı yandık desene Yaaarınnnnnnnnn çok korkuom valla

Kızlar aşı günü evde çocuğu nasıl giydirdiniz üstünü nasıl örtünüz daha mı hafif oda sıcaklığını düşürmek gerekir mi ateş ihtimaline karşı

Kızlar bir kilo muhabbeti ne olacak yaa habire yiyesim geliyor tutamıyorum kendimi en azından virüs olmasa hava iyi çıkar yürüyüş yapardim 12 kilo vermiştim ne güzel 2 kilo aldım yaa bide aşırı sırtım ağrıyor çok

Selam hatunlar nasılsınız birşey soracağım kızım 83 günlük 3335 gr doğdu 1 hafta yoğun bakımda kaldı 3000 gr düştü ilk ay kontrolde 4200 gr anne sütü ve günde 1 kere mama 2. Ay kontrolde 6085 gr oldu yine aynı şekilde mama 1 kere verdim gece 11 de yatarken 25 kasımda 3 ay kontrol var ve kızım 6200 gr geliyor mama aptamil kullanıyordum bebelac değiştirmiştim 3-4 günde kakasını yapan yavrum aptamille bebelac içince günde 3-4 kere yapmaya başladı değiştirdim yine aptamil aldım birde gece 11 de emzirip 90ml mama veriyorum bana çok kızacaksınız belki ama sabah 6 bazen 7 ye kadar uyanmadan uyuyor ben kalkıp uyandırmaya çalışıyorum emzireyim diye uyanıp emmiyor ondan mı kilo almıyor acaba ne yapayım ben ne acaba mama yapıp uykusunda versem mi saat 3 gibi bi akıl verin bana gaz damlası da BioGaia kullanıyorduk SAN simplex kullandık bunlar mı bozdu kızımın düzenini valla üzülüyorum bu ay hiç kilo almadı

Gece beslenmesine ihtiyacı yok demekki zaten 6ayda doğum kilosunun 2katina ulaşırsa normal kabuk ediliyor sizinki ulaşmış maasallah zateñ.gece açıksa uyanır acikmiyo demekki ebe 400gr altına düşerse doymuyor demektir demişti daha 10gununuz var o kadar sürede kapatabilir.bi de aç bebek huysuz olur uyumaz vs bunlar var mi

bi kere hiç kimse sana bebeğin uyuyor diye kızmaz kızamaz kimsenin haddine değil. kendine yüklenme.

demek ki gündüzleri ve gece yatmadan yediği yetiyor ona ki gece uyanmıyor. bebeğin aç olsa evdeki çığlıkları ağlamaları sokaktan duyulurdu susturamazdın. 25 kasıma kadar illa ki kilo alır ama için rahat edecekse sen gündüz de gece de düzenli saatlerde yedir bir de öyle bak kilo alımına.

Ayyy inşaallah Canım yok Elhamdulillah huysuz değil çok şükür
Bacım gene moral motiven süper her zamanki gibi gündüzleri 2-3 saatte bir besliyorum ama gece uyanmıyor emzirmek için sesleniyorum rahatsız ediyorum yok maşaallah duymuyor beni burnunu sıkıyorum topuğunu sıkıyorum yok uyku esnasında yalancı emzik emiyor biberona mama yapıp versem içer diye düşünüyorum yapıp versem mi bu hafta bilemedim ne diyorsun

Merhaba Hanımlar Ben de hamileliğinim başından beri takip Ediyorum sizleri güleceksiniz belki Ama bi Türlü üye olmayı beceremedim bugün gerçekleşti şükür benim de oğlusum 57 günlük 2 ci çocuğum bi kızımda var 3 yaşında gerçekten çok destek oluyorsunuz birbirinize bazı bilgileri sizden alıyorum size katılmayı o kadar çok istiyordum ki oldu sonunda 🖐

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…