2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bizler yüksek kilo alımına alistgmz için birden düşünce garip geliyor ama iki çocuğumda 2aydan sonra hızlı kilo alımı durmuştu.hem bırak bı huysuzlugu yoksa takma kilo alımını

Son düzenleme:
Canım öncelikle önemli olan bebişinin sağlığı ki ıkı ayda doğum kilosunu ıkıye katlamış zaten maaşallah. Bnm kzm da uyanmazdı gece. İlk aylar yedı yuz gram fılan almstı sonra sağdığım sütleri gece vermeye baslamıştık. Bır kez ver istersen için rahat eder. 500 gram alsa yeter zaten. Panik olma hiç uykucu bı yavrun var, tadını çıkar

Benim de şu dikkattimi cekti.ilk ay 900 Gr almiş.2.ay 1800 Gr almiş.acaba yanliş mi söylendi. Hemşire falan diye düşündüm. Eğer ilk ay gibi 900 Gr civarı olsa bir sonraki ay 6200 olması normal geldi.tabi bu benim yorumum

Kızlar oğlumda reflu varmış doktor ilaç yazdı ama eczacı bu büyükler için dedi büyükler kullansa bile kusar bununla Dedi bebeğinde reflu olanlar hangi ilaç kullanıyorsunuz paylaşırmısınız lütfen ❤

versen illaki yer tabii ama bence aç olsa uyanır mutlaka. benimki 1 kere kalkıyo artık mesela. eskiden 3 kere kalkıyordu.

hoşgeldin nasıl gidiyor 2 çocukla günlerin

hoşgeldin nasıl gidiyor 2 çocukla günlerin
Hoşgeldim cnm biraz zor geçiyor uykuya elveda ettim oğlum önceleri iyiydi uyumuyor kaç gündür kedi gibi hemen uyanıyor bazen uyuyor uyumuşken uyayım diyorum kızım geliyor başka bisey için yemekti , temizlikti dinlenmeye fırsat yok

Şu bebekker hep doğduklarında ki gibi uyusalar ne güzel olur.gerci o zaman da yok şekeri duscek yok sarikik diye tadını cikaramiyrz

Benim yavrum 5 kilo civarında sizinkinden zayıf ve ben normal buluyodum zayıf mı şimdi. Bizimkide uyudu mu 5-6 saat uyuyo ben ellemiyorum

Şu bebekker hep doğduklarında ki gibi uyusalar ne güzel olur.gerci o zaman da yok şekeri duscek yok sarikik diye tadını cikaramiyrz
Aynen öyle ya hep kaldırıp emziriyordum sarılık falan olmasın diye şimdi de uyku yok hep tavşan uykusu gibi reflu de var yediğini çıkarıyor çok üzülüyorum ya

3kilo50gr bugün geceden öğlen 11e kadar uyumadı Allahtan pazar da eşim evdeydi 9gibi ona bıraktım bayıldım kaldım ben eşim 11 de uyutmuş akşam 4 gibi uyandık hepimiz emdi bizdi bişiler yedik akşam 8 gibi o uyandı 6 gibi biz pazar gününü yaşamadık bildiğiniz

Biz de tüm gün emzir salla emzir salla geciyio derin uykuya geçmek yok 5dk da uyanıyor napcaz bilmiyorum artik

Gaavıscon ınfant. Sütüme katıyoruz geceleri bir toz, çünkü uyurken alıyor biberonu zar zor. Ikı toz katınca almadı kılosuna göre ıkı toz gerekıyor aslında. Kusması azaldı şükür.

Gaavıscon ınfant. Sütüme katıyoruz geceleri bir toz, çünkü uyurken alıyor biberonu zar zor. Ikı toz katınca almadı kılosuna göre ıkı toz gerekıyor aslında. Kusması azaldı şükür.
Elim az öncekine çarptı cnm doktor bizede gaviscon likit yazdı eczacı öyle deyince almadım hastaneyi arayıp doktora soyliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…