2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bebeğin kafa şekli için yastıklar var ufak ufak ortası çukur bunlardan e bebekteki biri emzirme yastığı ortası çukur diğeri kafa şekillendirici diye geçiyor aynı şeymi farklı mı ikisi bileniniz varmı

35 haftalik dogdu canim. Aptamil en cok kilo aldiran mama die bi efsane oldugundan

Sanılanın aksine dökülmüyor canım, yani şimdilik. Bir ay oldu alalı. Üç aylık kedi de oğlumdan on gün büyük:)

O fındık göbek kalıyor canım ya da birazcık bombelik diyelim. Valla sorma her akşam bu saatlerde kusuyor bzmkı de on dakika önce kustu

Onun bebek icin olduguna emin misiniz, fpto atabilir misiniz? Bebeklere genelde toz halinde olan veriliyor
Valla uzman verdi kalça testi için götürdüğümde söylemiştim kusuyor diye onu yazdı eczacı bebek bunu kullanamaz dedi büyükler kullansa bile kusar dedi doktoru aradım ver dedi

Kızlar kızlar merhaba
Bebisleriniz kafasını dik tutabiliyor mu yüz üstü uzanınca?
Benim oğlum 2 eylül doğumlu ve bunu henüz tam anlamıyla yapamıyor endişe ediyorum size sormak istedim

Kızlar kızlar merhaba
Benim oğlum 2 eylül doğumlu ve bunu henüz tam anlamıyla yapamıyor endişe ediyorum size sormak istedim
3 Eylül doğumlu bzmkı tutabiliyor canım baştan beri. Her bebeğin gelişimi farklıdır ama moralini bozma sakın. Kaç haftalık doğmuştu?

Kızlar kızlar merhaba
Evet canım benimki dik tutabiliyor.9 eylülde doğdu benimki de.ama benimki sürekli yüzüstü yatıyor belki ondandır

Ben de her verdiğim de resmen vijdan azabı çekiyorum sende sizinkinin bi atasana cnm bi bakayim faydasi oluyor mu oluyorsa ondan alayım
Faydası oluyor sanırım verdiğimizin ertesi günü daha az kusuyor gibi. Serum yapmıştık demin biraz yuttu kustu işte niyeyse tuzlu sudan nefret ediyor çocuk

Eklentiler

• GAVISCON-INFANT-ORAL-COZELTI-ICIN-TOZ-ICEREN-30-SASE.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 44
Selam hatunlar nabersiniz birşey soracağım kızım meme+mama ile besleniyor ama şöyleki günde 1 bazen 2 defa içiyor mama sabah ve akşam 11 de veriyorum 120 ml Aptamil 800 gr aldım bu mama bozulurmu acaba açılınca 4 hafta içerisinde tüketilmelidir diyor günde 1 kere içmekle o mama 1 ay bitmez ki çöpe mi atacağım kalanı siz nasıl yapıyorsunuz

Zamanla kafa duzelmiyor mu ya, ben uyanikken kafasini duz tutmaya çalışıyorum duzelsin diye. Sagdan soldan cok yamuk oldu ya sizinkiler nasil?

Küçük olanı kullanıyorum.aynen günde bir yada iki günde bir 120 ml veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…