2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kiz bu benim midem hazimsiz oldugunda yuttugum bebeklere nasil kullanilsin. Senin dr kafayi mi yemis kusura bakma ama
Bilmem yemiş heralde eczacı öyle diyince almadım aradım eczacı böyle Dedi diye ver dedi bide bogazinda hırıltılar var göğsü dolu gibi belki ondan da veriyordur içindeki kağıdı okudum reflu için de diyor ama 6 yaş aşağı yok

35 haftalik dogdu canim. Aptamil en cok kilo aldiran mama die bi efsane oldugundan
Valla canım ya o kadar araştırdım işin içinden çıkamadım ne vereceğimi şaşırdım aylık kilo alımı nasıl kaç kilo aldırıyor bide aptamilin hangisi 1 numarada birimde DHA içerir diyor birinde gos/fos bişey diyor hangisi iyi ki

Zamanla kafa duzelmiyor mu ya, ben uyanikken kafasini duz tutmaya çalışıyorum duzelsin diye. Sagdan soldan cok yamuk oldu ya sizinkiler nasil?
Valla düzeliyor diyende var ama bende takıntılılık olduğu için stres yaparım şuan normal düzgün duruyor ama düzleşecek diye korktum düzde yatıyor sallarken altını alırken falan ondan dedim yastık alayımda koyayım bari

Ben sma kullanıyorum ayda 1700 kg aldı:)

Dr ya cocuklari karistirdi yada kafasi gitti. Sen baska dra danis ve cocuga daha verme

Aptamil 1 benimde dha iceren normal olani zaten. Ilk ayi soylemiyorum cunku sarilik cok hirpalamisti kuzumu. 34 gunde 1400e yakin aldi hatta dr azalttirdi mamayi

Reflu degildir umarim ama ne zaman bitcek diye simdiden vesvese yapma kuzu. Kizim dogdugu gunun ertesi gunu bi basladi kusmaya tam 8 ay kustu
Reflü nasıl anlaışılıyor kuzum ya normal kusmamı reflü mü nerden anlıycaz offf 8ay dile kolay peki boğazına kaçma olayı ne zaman bitiyor oda mı 8ay sürüyor yan yatırma olayı.

İyi almış reflüyü arttırdı çok gaz yaptı bizde sizde yaptı mı
Hangi mamayi kullanirsa kullansin gaz yapar cunku mama alan cocugu daha fazla olur genelde tabi mama conformil dehilsr. Qma bebekten bebege degisir cunku kizim sadrce memeydi gazi fenaydi. Gaz bi donem, bagirsak florasi gelisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…