2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar sizin bebelerde sürekli uykuya direniyor mu 80 günlük oldu uyumamak için her şeyi yapıyor banyo yaptırdım 45 dakka uyudu sadece ve sabahta öyle uyumadı doğru duzgun normalde emziririm yatiriirm şimdi salliyorumda yatmiyor

Ayni hem de ne direnmek emzir salla acaba doymuyor mu diye tehkrar salla ama uyku yok

Bugün oğlum hiç uyumuyor :/ uyutuyorum maksimum 15 dakika sonra tekrar uyanıyor
Ay bende aynı durumdayım moralim sıfır üstüne gerzek kaynanam çocuk sevmeye gelicekmis hayır sürekli geziyorr kendisi kayinpederimde çalışıyor onunda doğru düzgün maske taktığını görmedim herkesle iç iceler eşim virüs var ne gelemsi demiş onun üstüne gelmem demyipte babanı götür ozaman görsün demiş ben bir kez olsun ararmam sormam bide erkenden gelip geç gidecekmiş eşimin çıkış saatine gelin diyorum geç olur diyor 7 de çıkıyor eşim geç gelin diyorum istemediğimi belirtiyorum resmen ona rağmen yuzsuzce gelicek yaa ben anlamıyorum virüs var bak saygı duyuyorum torunlarını ozluyorlar ama onlar duymuyor düşüncesizce gelicekler

Bende aynen boyle dusundugum icin emzirenlere ozeniyorum demistim sadece mama versek o bile belki daha kolaydir ama hem meme ver ustune bide doydu mu doymadi mi diye mama hazirla hele yalnizken daha zor
Bide toplum baskısı var mama veriyoruz diye e acaba memeyi bırakcakmı korkusu var o lohusa halde durumu kabullenememe gerçeği var.

Bende aynen boyle dusundugum icin emzirenlere ozeniyorum demistim sadece mama versek o bile belki daha kolaydir ama hem meme ver ustune bide doydu mu doymadi mi diye mama hazirla hele yalnizken daha zor
Emzirmede manada ayrı dert mama hazırlamak gerçekten eziyet bence ben en büyük avantajını dışarda verebilmek olarak görüyorum suanlik mamaya gerek duymadım ama kimsenin mama kullanıyorum diye yüzüme tuhaf bakmasını istemem ve hemen olumsuz yorum yapmasınida cekemem

Bide toplum baskısı var mama veriyoruz diye e acaba memeyi bırakcakmı korkusu var o lohusa halde durumu kabullenememe gerçeği var.
Ah hepsini o kadar yogun yasadim ki belki de saglam dusunemedim o ara ben sebep oldum azalmasina suan misal emme sikintisi oluyo arada o kadar korkuyorum ki ben raziyim mama yapmaya ama yeter ki beni de emsin birakmasin birakirsa hepten gider

Hep diyorum kim istemez ki bebegine sadece anne sutu vermeyi. En dogali en kolayi. Sanmiyorum keyfi mama kullansin kimse. Ama ocu gibi bakiyorlar resmen sana ne kime ne yani

sert konuşsaydınız keşke. almam geldiğinizde de

mama veriyoruz diye size laf atanı bana yönlendirin bakın nasıl pamuğa dönüyolar garanti veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…