2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
mama veriyoruz diye size laf atanı bana yönlendirin bakın nasıl pamuğa dönüyolar garanti veriyorum
Bana yetiştirmem konsuinda kim bişey derse valla demedigini bırakmıyorum annem hariç onada he diyip geçiyorum beğenmiyorsam dediğini kayanama istersen doğur bitane sen öyle yap dedim

Eşimle kötü olmak istemiyorum açıkçası artık soylene söylene laf kalmadı 3 haftadır virüs var gelme diyorum halen gelme cesareti varsa ne denir ki eşim düşünsün
eşinin sana duyurmadan halletmesi lazımdı zaten. yanlış yani yaptıkları.
Ay ne bileyim yaa 10 dakka sadece uyuyor seninkide mi öyle yapiyor
evet max 1 saat aralıksız uyumuştur bugün mesela. anca bişeyler atıştırıyorum ☹
Bana yetiştirmem konsuinda kim bişey derse valla demedigini bırakmıyorum annem hariç onada he diyip geçiyorum beğenmiyorsam dediğini kayanama istersen doğur bitane sen öyle yap dedim
helal valla lafını esirgeme. dır dır dır milletin başının etini yemeye bayılıyolar.

Benim kv bi ara ayağı çekilmişti şimdi yine hergün evimizde.akşam eşim yine ararsa patlayacam ona.yeter evinde otursun artık.gelio saçma sapan konuşuyor

Eşim çok yumuşak yüzlü zaten kiramıyor bende kiramam ama beni kırıp daraltanada lafımı esirgemem kaynana psikolojik baskı çok yapar mesela kalbim var sekerim var der bişey yaptırmak isterse vee değerimi çok bil hakkımı odeyemezsin çok şey yaptım çocuklarım için der hep daha neler neler valla ben çok isterdim bana söylemeden halletsin çünkü ben gerçekten çok rahatsız kaynanam in tavirlarindan

ne geçiyo acaba eline duygu sömürüsü yapınca? başını yastığa rahatça koyabiliyor mu?

Sırt ağrınız tamemenngeçti mi acaba

ne geçiyo acaba eline duygu sömürüsü yapınca? başını yastığa rahatça koyabiliyor mu?
Bu ne ki sürekli hastalansam bakarsiniz dimi diyor ve genç sağlamsa az öncede sütü yetmiyorsa mama alın ben parasını veririm diyor biz dusunemiyoruz sanki ona kalmış çok dusunceliysen gelmezsin eve

Kizlar bugün ikinci ay asilarimizi olduk.Kizim gelince kaç gündür hiç uyumadigi kadar derin uyudu.Ama uyandığından beri o kadar çok ağladı ki gözyaşıyla... enjeksiyon yeri şişti
hiç hareket ettiremiyoruz. Altını zor değiştirdim ağlarken nefesi kesiliyor yavrumuncalpol verdik çok az etkili oldu.sabah sarı sümüksü olan kakası aşı sonrası küf yeşiline döndü.Dr una sordum az önce mide bağırsak usutmesi ve aşı bir araya gelmiş sabredin geçer dedi.Aşi sonrası böyle birşey yaşayan oldumu aranızda???mide bağırsak usutmesi neden olur ki?

Benim oğluşumun huysuzuğunun nedeni yine gaz sancısıymış.oy ben nerelere gidem Ne zaman bitecek benim bu oğlumun gazmanlığı

Ayağı mi üşüyor ki

Benim yavrumunda öyle uykusunda o kadar kıvranıyor ki içim yanıyo
Artık sinirlerim yıprandı gerçektende.yatağına koyuyorum 5 dk geçmeden ağlamaya başlıyor.ne gaz derdiymiş yahu beni benden aldı artık saatlerle yaşıyorum.daha gaz şurubunu verirken bir sonrakini ne zaman vereceğimi hesaplıyorum.gaz yapan herşeyden kendimi mahrum bıraktım resmen.dereotu yemekten içim dışım dereotu oldu.ama bu çocuk halaa gazlı halaa gazlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…